DIM1000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Εγώ πάντως δεν έχω παίξει πάνω από μισάωρο. Πέρα από κάτι δοκιμές που έκανα την έχω να στολίζει το κουτί ως συνήθως 😆 κάποια στιγμή θα με πιάσει να παίξω. Μια απο τα ίδια. Και δεν ξερω τι ξενερα εχω φαει αλλά δεν μου αρέσει τίποτα... Θα περάσει. Οπότε ας ασχοληθω να δω αν εχει πυρετο... 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Το θεμα ειναι δεν γινεται να κουμπωνεις και να μπαινεις να παιξεις με το φοβο μια αρπαξει το καλωδιο. Reddit γινεται χαμος καποιοι προτεινουν undervolt αλλα δεν ξερουν να κανουν ολοι. Τετοια θεματα επρεπε να τα εξαλειψει η nvidia μετα τις 4090 και το φιασκο του καλωδιου με οτι ειχε γινει στις αρχες. Αντιθετως εχουμε παλι τα ιδια με ατελειωτα ποστ και σελιδες για ενα καλωδιο και το αν θα αρπαξει φωτια σε μεγαλα load. Από τη στιγμή που κάποιος έχει καλό τροφοδοτικό και βάζει το δικό του καλώδιο δεν χρειάζεται να αγχωθεί. Τώρα τρίτα καλώδια, χταπόδια και σάπια τροφοδοτικά καλή τύχη. 6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Εσύ ξέρουμε τι θα παίξεις psycho Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Όχι ρε έχουν μαζευτεί νέα τώρα. Indiana Jones Spiderman 2 STALKER 2 Kingdom Come Avowed Και έρχονται κι' άλλα.. 2
azazil1190 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Από τη στιγμή που κάποιος έχει καλό τροφοδοτικό και βάζει το δικό του καλώδιο δεν χρειάζεται να αγχωθεί. Τώρα τρίτα καλώδια, χταπόδια και σάπια τροφοδοτικά καλή τύχη. Όχι ρε έχουν μαζευτεί νέα τώρα. Indiana Jones Spiderman 2 STALKER 2 Kingdom Come Avowed Και έρχονται κι' άλλα.. Indiana jones Spiderman2 Avowed Έχω και εγώ στην λίστα. 9 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Στην crt οθόνη ήταν τρομερό αξεσουάρ το σεμεδακι ,μαστ θα έλεγα. 2 1
BabisTs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Aμπαλος και ο Μπάμπης που του έλιωσε το καλώδιο... ας έρχονται να μας κάνουν σεμινάρια πως να κουμπώνουμε τα καλώδια μαζί με την αγορά κάρτας, αλλα ξέχασα αφού λέει ο αρχηγός δεν υπάρχει πρόβλημα εγώ αυτόν πιστεύω! όπως και 5070=4090 Έχει ξεκινήσει σχολείο εκμάθησης ο πέτσινος .....πως να κουμπώνουμε καλώδιο psu....έχουμε κανέναν γνωστό να το πάρουμε το δίπλωμα κουμπώματος καλωδίου διότι τώρα ποιος διαβάζει ολόκληρη την ύλη? 5
Jts Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, BabisTs είπε Έχει ξεκινήσει σχολείο εκμάθησης ο πέτσινος .....πως να κουμπώνουμε καλώδιο psu....έχουμε κανέναν γνωστό να το πάρουμε το δίπλωμα κουμπώματος καλωδίου διότι τώρα ποιος διαβάζει ολόκληρη την ύλη? Spoiler Και σε βίντεο για όσους δεν τα παίρνουν τα γράμματα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από Jts 9
Alex21121988 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 22 hours ago, this.is.elia said: Εντελώς άσχετο και offtopic αλλά έχω μια απορία. Αντί να γράψεις 'λιώνει', Ελληνική λέξη 6 γραμμάτων (άρα 7 χτυπήματα του πληκτρολογίου εάν υπολογιστεί και ο τονισμός), προτίμησες να γράψεις 'meltaρεται'. Λέξη 10 γραμμάτων με ενδιάμεση εναλλαγή μεταξύ Αγγλικών και Ελληνικών στο πληκτρολόγιο, άρα 11 χτυπήματα στο πληκτρολόγιο. Μιας και μιλάμε για optimization τώρα τελευταία, ρε φίλε, έχασες πολύ optimization καθώς δεν προτίμησες την Ελληνική. Πρώτη φορά μάλλον διαβάζεις μήνυμα μου.Εδώ γράφουμε εκθέσεις, θα κατσω να υπολογίσω "χτυπήματα στο πληκτρολόγιο"; 🤣 Πέρα από αυτό όμως, για να σου λυθεί η απορία, θα εξηγηθώ. Μου αρέσει να ανακατεύω Ελληνική με Αγγλική ορολογία και λέξεις, να χρησιμοποιώ αργκό, λέξεις που δεν υπάρχουν ουσιαστικά, το κάνει πιο fun στο γράψιμο for me. Όταν γράφω από κινητό, πολλές φορές προβλέπει λέξεις που ξεκινάω να γράφω οπότε δεν έχει "χτυπήματα πληκτρολογίου". Off-topic τέλος, πάμε παρακάτω. Επεξ/σία Σάββατο στις 04:32 μμ από Alex21121988 1 1
azazil1190 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Ετρεξα και εγω ενα για το καλο! Ultra k fg Με τα daily settings . 9
NT1G Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ξεκινάει μπίφ με Hardware Busters; 1
akoinonitos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, NT1G είπε Ξεκινάει μπίφ με Hardware Busters; παιζει
Jts Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, NT1G είπε Ξεκινάει μπίφ με Hardware Busters; Καλά και αυτός υπερβολικός ήταν. Τα 1,5mm καλώδια αντέχουν 16Α, δεν θα έλιωναν κατευθείαν με 23A. Για την συγκεκριμένη χρήση βέβαια είναι στα 10Α rated, αλλά αυτό είναι λόγω και του κονέκτορα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από Jts
Tambas91 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Πάλι γκρινιάζεις για τον αρχηγό? 2
sharke Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από sharke 1 29
mandragoraSCR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) και δικιο να ειχε το εχει χασει πανηγυρικα. ποσο μαλλον τωρα που εχει και άδικο Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου από mandragoraSCR 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα