akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 12:12 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:12 πμ 8 λεπτά πριν, Saloufas είπε Το DLSS3 δεν δείχνει να δουλεύει καλά πάντως, native 4k, epic, no rt έχω 68fps και ανοίγοντας το DLSS3 Quality έχει τα ίδια fps, σε Performance ανεβαίνει 80+, τι witchcraft κάνανε πάλι?🤣 βέβαια έχω τους 566.36 drivers βαρέθηκα να βάλω τους καινούργιους ήθελα να παίξω, θα το δω αύριο. Με rt native είχα 35fps το έκλεισα τελείως έτσι και αλλιώς σε τέτοιο τίτλο είναι ανώφελο το rt. Βέβαια δεν ξέρω αν έχει από default rt lumen η UE5. Εχεις το nvidia app? μηπως ειναι forced dlaa απο τα settings του dlss override? για τσεκαρε
Edito Δημοσ. Παρασκευή στις 01:03 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:03 πμ Σε Corsair HX1200 με 7950x3D και 4090 θα το είχατε single η multi rail ?
lefteris patra Δημοσ. Παρασκευή στις 01:09 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:09 πμ 12 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Λέμε τώρα (πιθανό σενάριο) ότι έχουν περάσει 5 μήνες+, ήδη δηλαδή αρχίζουμε και γλυκοκοιταζουμε κλιματιστικό και η Πλαισιάρα όντως δεν μπορεί να φέρει κάτι το οποίο δεν υπάρχει. Άρα ανώτερα βία φάση, εκεί δεν μπορεί να αρχίζει να ακυρώνει; Σορρυ για το off topic, το τελειώνουμε γρήγορα αυτό. Εγώ αναφέρω σε περίπτωση που δεν μπορέσει να φέρει και μετά από έναν μήνα αφού έχει ρίξει το άκυρο, τότε και και μόνο τότε, θα ανεβάσει την τιμή. Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να αλλάξει τιμή σε καταχωρημένη παραγγελία , προς τα πάνω , ειδικά από εταιρίες όπως το πλαίσιο . φυσικά πιθανότητες ακυρώσεων με προτάσεις εναλλακτικών κωδικών πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 07:46 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:46 πμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, akoinonitos είπε το μαγικο ειναι οτι η 5080 εχει πανω απο το διπλασιο performance απο 4070ti super ,πως που ποτε? μαγικος driver ? βρεθηκε το χαμενο performance των blackwell η μηπως αρχισαμε να χαντακωνουμε τις 4αρες στα καινουρια nvidia sponsored games,λεω εγω τωρα με το κακο μου το μυαλο. DLSS 4 βρε σεις με mfg. Μαγικά από τα λιντλ. Τώρα για το native μην το πολύ πιστεύετε αν όντως άρχισαν τέτοιες τακτικές δεν θα τους βγει σε καλό. Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:50 πμ από Arkin
akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 09:17 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:17 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Arkin είπε DLSS 4 βρε σεις με mfg. Μαγικά από τα λιντλ. Τώρα για το native μην το πολύ πιστεύετε αν όντως άρχισαν τέτοιες τακτικές δεν θα τους βγει σε καλό. χωρις dlss ρε ,δες το γραφημμα ,42 vs 95 , 2,25 πανω. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:19 πμ από akoinonitos
chrisde Δημοσ. Παρασκευή στις 09:31 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:31 πμ 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε χωρις dlss ρε ,δες το γραφημμα ,42 vs 95 , 2,25 πανω. Fine wine; Και που είσαι ακόμα. Καλά το ψυλλιαζόμουν, δεν πρόκειται η Nvidia να το αφήσει έτσι αυτό, έχουν να δουν τα ματάκια μας ακόμα. Καλά τα specs, τα msrp, οι θεωρίες αλλά στην πράξη κρίνονται όλα. Stay tuned, τώρα αρχίσαμε. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 09:51 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:51 πμ (επεξεργασμένο) Μλκίες δείχνει το γράφημα της NVIDIA Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:52 πμ από Psycho_Warhead 6
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 09:54 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:54 πμ 22 λεπτά πριν, akoinonitos είπε χωρις dlss ρε ,δες το γραφημμα ,42 vs 95 , 2,25 πανω. Ναι ήμουν από τον ύπνο μετά το είδα. Σίγουρα κάτι τρέχει από πίσω παίζει να τεσταραν στις 5000 με τους νέους drivers και στις 4000 με τίποτα 566 drivers. Αν παίξει nerfed στα νέα παιχνίδια θα γίνει χαμός. Αν και με dlss 3 πάει 110fps οπότε ας βγάζει και 70fps native συν dlss quality πάλι κομπλέ είναι. Για μένα στήνουν παγίδες που πέφτουν οι ίδιοι μέσα. Εξηγούμαι. Κάποτε έλεγες να έχω έστω 60fps native να παίζω κομπλέ και ομαλά. Το 60 έγινε 80 native το οποίο είναι το ιδανικό ακόμα και για first person. Με αυτό που προσπαθούν να κάνουν και 50 να βγάζει native η κάρτα πας 90 με dlss balanced ειδικα τωρα με το transformers. Κουμπώνεις και fg 2x και πας 150. Δηλαδή εκτός αν δεν παίξει νερφαρισμα σε φαση 20 με 30fps native ολα τα άλλα βολεύονται. Είμαστε σε ένα σημείο που έχουμε 1002 τεχνολογίες να κάνουμε ομαλό το gameplay. Οπότε ναι θεωρώ ότι μόνοι τους πέφτουν στις παγίδες τους. Κάποτε είχες 30fps στο crysis και αυτό ήταν. Ήθελες νέα κάρτα να πας στα 50 η έριχνες settings. Και τα 60 70fps δεν είναι τα 30 που είχαμε κάποτε παίζεις τέλεια με έστω 50 native συν dlss συν fg. 4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μλκίες δείχνει το γράφημα της NVIDIA Α ρε τι απατεώνες είναι. Άνετα τεσταραν με παλιούς drivers στις 4000. Δεν παίζονται με τίποτα με τα fake γραφήματα τους. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Παρασκευή στις 09:59 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:59 πμ Δεν υπάρχει περίπτωση driver να δίνει +40 ή +50FPS. Κάτι άλλο δεν πήγε καλά και τους συνέφερε να το παραβλέψουν. 2
noFEARgr Δημοσ. Παρασκευή στις 10:26 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:26 πμ 10 χρονια πριν θα επεφταν μηνυσεις ( Ειδικα για κατι 5070=4090 ) . Τωρα ουτε θα ασχοληθει κανεις και ουτε θελουν να τα βαλουν και με την nvidia . Σε θεμα παραπλανητικου marketing εχει ξεπερασει και την apple. 9
Westbaum Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:25 πμ Το παιχνίδι χάθηκε όταν πολλοί άρχισαν να αγοράζουν $1500 3080s και $1200 3070s την περίοδο mining.Aυτό ήταν το turning point.Τώρα βλέπουμε τη λογική συνέχεια εκείνης της περιόδου.. 10
nazarene Δημοσ. Παρασκευή στις 11:29 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:29 πμ 2 ώρες πριν, harderos είπε Tραγικό το καλώδιο της corsair, και φυσικά αν γίνει μετακίνηση του fm pin προς τα πίσω ας είναι και κουμπωμένο πλήρως ο κοννέκτορας το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, πιθανα εξηγεί και αστοχίες με 3rd party cables όπου αστόχησαν, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε και ανθρώπους όπου δεν μπορούν να κουμπώσουν σωστά ένα power supply cable, μάλλον αρκετές εταιρείες προσπάθησαν να μειώσουν το κόστος παραγωγής και να αυξήσουν το κέρδος τους, που όμως εδώ δεν γίνεται να λειτουργήσει όταν χρησιμοποιείς ένα κοννέκτορα στα όρια των προδιαγραφών του, το οτι οι αστοχίες έρχονται πολύ πιο γρήγορα με την 5090 εξηγείται εύκολα αφού η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη και η αυξημένη αντίσταση προκαλεί υπερθέρμανση 3
Nefpitou99 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:38 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:38 πμ 6 λεπτά πριν, nazarene είπε Tραγικό το καλώδιο της corsair, και φυσικά αν γίνει μετακίνηση του fm pin προς τα πίσω ας είναι και κουμπωμένο πλήρως ο κοννέκτορας το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, πιθανα εξηγεί και αστοχίες με 3rd party cables όπου αστόχησαν, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε και ανθρώπους όπου δεν μπορούν να κουμπώσουν σωστά ένα power supply cable, μάλλον αρκετές εταιρείες προσπάθησαν να μειώσουν το κόστος παραγωγής και να αυξήσουν το κέρδος τους, που όμως εδώ δεν γίνεται να λειτουργήσει όταν χρησιμοποιείς ένα κοννέκτορα στα όρια των προδιαγραφών του, το οτι οι αστοχίες έρχονται πολύ πιο γρήγορα με την 5090 εξηγείται εύκολα αφού η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη και η αυξημένη αντίσταση προκαλεί υπερθέρμανση PTSD έχω 2 χρόνια τώρα με αυτό το γαμωκαλώδιο και θα συνεχίσω να έχω με την 5090 (άμα έρθει ποτέ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα