Sprou Δημοσ. χθες στις 04:16 μμ Δημοσ. χθες στις 04:16 μμ 2 λεπτά πριν, harderos είπε Δεν παίζει να μην έχουν λάβει κάποια ενημέρωση μέχρι τώρα στο πλαίσιο, ακόμα και αρνητική αν είναι. Έχουν περάσει σχεδόν 2 βδομάδες. Πιθανόν είναι αρνητική και όντως δε ξέρουν και αυτό σου λένε.. Αν είναι θετική δε θα τη μάθεις ποτέ εγώ και συ. Έχω ξαναγράψει ότι χειρότερη από την αβεβαιότητα δεν υπάρχει,ας μου πουν θα παραλάβεις τέλος Μαρτίου δε με ενδιαφέρει απλά να ήταν τότε..εν έτη 2025 πιστεύω αυτό θα μπορούσε να είναι εφικτό.
Fulgore Δημοσ. χθες στις 04:18 μμ Δημοσ. χθες στις 04:18 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Karanikolis είπε αξιζει ομως το 1000ρικο η 5070ti εναντι της 4070ti super στα 900-1000€? 🤔 Μέχρι και πριν λίγες ημέρες/εβδομάδες, έβρισκες στα 1000-1100, την 4080Super. Αρα είναι κακή αγορά η 4070ti Super στα κοντά 1000ευρώ. Και αν η 5070ti βγει σε απόδοση κάτω από 4080Super, τότε ούτε αυτή αξίζει. Γενικά την παρούσα χρονική στιγμή, είναι πολύ κακή αγορά σχεδόν το οτιδήποτε σε nvidia, πέραν ξέρω γω της 4060. Επεξ/σία χθες στις 04:19 μμ από Fulgore 4
akoinonitos Δημοσ. χθες στις 04:20 μμ Δημοσ. χθες στις 04:20 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, harderos είπε Δεν παίζει να μην έχουν λάβει κάποια ενημέρωση μέχρι τώρα στο πλαίσιο, ακόμα και αρνητική αν είναι. Έχουν περάσει σχεδόν 2 βδομάδες. Ετσι μου ειπε ατομο που δουλευει εκει , τι να σου πω. Αν και ο προμηθευτης δεν ξερει τι θα παραλαβει και ποτε πως να δωσει ημερομηνιες? Αφου καρτες δεν υπαρχουν Επεξ/σία χθες στις 04:21 μμ από akoinonitos
nimik Δημοσ. χθες στις 04:23 μμ Δημοσ. χθες στις 04:23 μμ Εγώ θεωρώ ότι η 4070 tiS στα ~900 στην παρούσα φάση/συγκυρία είναι καλή αγορά ,σε λίγο θα εξαφανιστούν και τα τελευταία διαθέσιμα τεμάχια και θα πρέπει να δώσεις 1200+++ για κάρτα αναλόγων επιδόσεων 2
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 04:25 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 04:25 μμ (επεξεργασμένο) Η παραγωγή θα πάρει μπρος όταν γιορτάσουν οι Κινέζοι το νέο έτος. "Chinese New Year in 2025 falls on January 29 and ends with the Lantern Festival on Feb. 12." Επεξ/σία χθες στις 04:26 μμ από Psycho_Warhead 1
akoinonitos Δημοσ. χθες στις 04:27 μμ Δημοσ. χθες στις 04:27 μμ 1 λεπτό πριν, nimik είπε Εγώ θεωρώ ότι η 4070 tiS στα ~900 στην παρούσα φάση/συγκυρία είναι καλή αγορά ,σε λίγο θα εξαφανιστούν και τα τελευταία διαθέσιμα τεμάχια και θα πρέπει να δώσεις 1200+++ για κάρτα αναλόγων επιδόσεων Θεωρητικα το "σωστο" ειναι καποιος να περιμενει να ερθει στοκ και απο τα msrp μοντελα ,πχ pny, palit,gianward κλπ που θεωρητικα θα ειναι εκει στα 850-900 αν ψαχνεται γαι 5070ti. Οποιος βιαζεται συνηθως πληρωνει ακριβα χωρις να υπαρχει πραγματικος λογος.
Sprou Δημοσ. χθες στις 04:29 μμ Δημοσ. χθες στις 04:29 μμ 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Η παραγωγή θα πάρει μπρος όταν γιορτάσουν οι Κινέζοι το νέο έτος. "Chinese New Year in 2025 falls on January 29 and ends with the Lantern Festival on Feb. 12." Άρα από αύριο ελπίζουμε;😁
Teddy77 Δημοσ. χθες στις 04:29 μμ Δημοσ. χθες στις 04:29 μμ Αν περιμένουμε να γιορτάσουν το νέο έτος για να φτιαχτεί το τσιπάκι, να πάει στον ΑΙΒ, να γίνει integrate στην κάρτα, να αμπαλαριστεί και να σταλεί, καλό 15αύγουστο. Θέλω να πιστεύω υπήρχε υλικό in transit μέχρι να κατεβάσουν ρολά για εορτασμούς. Επίσης έχω μάθει ότι πλέον στέλνονται όλες με airfright, οπότε τουλάχιστον δεν έχουμε να φοβόμαστε τους Χούθι 🏴☠️
nimik Δημοσ. χθες στις 04:32 μμ Δημοσ. χθες στις 04:32 μμ 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Θεωρητικα το "σωστο" ειναι καποιος να περιμενει να ερθει στοκ και απο τα msrp μοντελα ,πχ pny, palit,gianward κλπ που θεωρητικα θα ειναι εκει στα 850-900 αν ψαχνεται γαι 5070ti. Οποιος βιαζεται συνηθως πληρωνει ακριβα χωρις να υπαρχει πραγματικος λογος. Και πάλι η συντριπτική πλειοψηφία θα θέλει Asus Msi etc ..που θα είναι αρκετά ακριβότερες ..
Fulgore Δημοσ. χθες στις 04:34 μμ Δημοσ. χθες στις 04:34 μμ 1 λεπτό πριν, nimik είπε Εγώ θεωρώ ότι η 4070 tiS στα ~900 στην παρούσα φάση/συγκυρία είναι καλή αγορά ,σε λίγο θα εξαφανιστούν και τα τελευταία διαθέσιμα τεμάχια και θα πρέπει να δώσεις 1200+++ για κάρτα αναλόγων επιδόσεων Αν κάποιος κοιτάζει μόνο σε nvidia μεριά και θέλει να αγοράσει άμεσα, ισχύει. Αλλιώς, όχι δεν θεωρείται καλή αγορά η 4070ti Super στα 900+ευρώ, επειδή υπάρχει αυτο το μπάχαλο στις ακριβότερες κάρτες της πράσινης. Σε απόδοση δεν διαφέρει τρελά από την 4070Super, μόνο η παραπάνω Vram αξίζει. 1
akoinonitos Δημοσ. χθες στις 04:35 μμ Δημοσ. χθες στις 04:35 μμ 2 λεπτά πριν, nimik είπε Και πάλι η συντριπτική πλειοψηφία θα θέλει Asus Msi etc ..που θα είναι αρκετά ακριβότερες .. Ψιλοπεταμενα λεφτα σε αυτες τι κατηγοριες. Παιρνεις την πιο φθημη με μια οκ ψυξη και δεν πληρωνεις φρου φρου και αρωματα. Ιδια αποδοση εχουν ολες. 3
akoinonitos Δημοσ. χθες στις 04:43 μμ Δημοσ. χθες στις 04:43 μμ 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Caseking @7nisiotis ωραιοτατες
nimik Δημοσ. χθες στις 04:44 μμ Δημοσ. χθες στις 04:44 μμ 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν κάποιος κοιτάζει μόνο σε nvidia μεριά και θέλει να αγοράσει άμεσα, ισχύει. Αλλιώς, όχι δεν θεωρείται καλή αγορά η 4070ti Super στα 900+ευρώ, επειδή υπάρχει αυτο το μπάχαλο στις ακριβότερες κάρτες της πράσινης. Σε απόδοση δεν διαφέρει τρελά από την 4070Super, μόνο η παραπάνω Vram αξίζει. 4070 ti super MSRP $799 ...not that bad .. 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ψιλοπεταμενα λεφτα σε αυτες τι κατηγοριες. Παιρνεις την πιο φθημη με μια οκ ψυξη και δεν πληρωνεις φρου φρου και αρωματα. Ιδια αποδοση εχουν ολες. Δεν αντιλέγω αλλά η πλειοψηφία έχει άλλες προτιμήσεις ,κοιτάει και το look και την τιμή μεταπώλησης ..
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 04:44 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 04:44 μμ Εντάξει το caseking είναι scalpers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα