Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος αγόρασε την 4090 ένα χρόνο πριν,στον ένα μήνα που ήταν στα 1650 λίγο πριν βγει η 4090D Kίνα,έκανε την δεύτερη καλύτερη αγορά στην ιστορία των καρτών γραφικών,πίσω από την 1080TI οfc..

• Like 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Σκέφτομαι να αλλάξω psu να πάω στο seasonic tx1600 το σπιτάκι τους

Αν το κάνεις να ξέρεις έχουν διάφορες εκδόσεις και στα site πολλές φορές δε λέει ποια είναι. ΑΤΧ3.0 , ΑΤΧ3.1 ATX με χταπόδι και όχι 12V???? κλπ. Εμένα το TX1300 μέχρι τώρα (φτου φτου) είναι μια χαρά.

55 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Όποιος αγόρασε την 4090 ένα χρόνο πριν,στον ένα μήνα που ήταν στα 1650 λίγο πριν βγει η 4090D Kίνα,έκανε την δεύτερη καλύτερη αγορά στην ιστορία των καρτών γραφικών,πίσω από την 1080TI οfc..

fanks! xD

4 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Κάπου διάβασα ότι είναι κατώτερα τα 3.1 στις μετρήσεις σε σχέση με τα 3. Δεν ξέρω τι ισχύει 

Κάτι είχε πει ο Άρης (hwb)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Sprou είπε

Θα έτρεχα μόνο με θερμοκαμερα😂

Ελα αγορι μου να σε φτιαξει ο φιλος σου! Flir Ax8 που βαζουμε στα μηχανοστασια. Παρακολουθει το χωρο και κλειδωνεις 4 σημεια που παρακολουθει μονιμα με αλαρμ κλπ. Εγω χωρις πλακα θα βαλω μια απο περιεργεια. Να μη δουμε κι εμεις? 

Μικροπραγματα. Για την 5090 θα χρειαστειτε μαζι.... Τροφοδοτικο, ultra tower για να χωραει πυροσβεση στην οροφη του case, την πυροσβεση, μια θερμικη καμερα, ασφαλεια πυρος οικιας και καποιο καλο χρωμα τιμολογιο στη Δεη. Μπροστα στο να παρει καινουργιο μπουφανακι ο πετσινος, χαλαλι ολα ρε! Και αλλα θα δωσουμε αν ζητηθουν... 🤣🤣

Επεξ/σία από DIM1000
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως υπαρχει τροπος να εχεις MFG και στην 4090. Την πουλας, παιρνεις μια 5090 , βαζεις power limit 70% και γινεται 4090 με MFG και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο οτι δεν θα παρει φωτια. win-win.

Επεξ/σία από xartemporas
  • Haha 7
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Παντως υπαρχει τροπος να εχεις MFG και στην 4090. Την πουλας, παιρνεις μια 5090 , βαζεις power limit 70% και γινεται 4090 με MFG και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο οτι δεν θα παρει φωτια. win-win.

Χτες την δοκίμασα με 80% pl ,μαγεια😆 

Η κατανάλωση έπεσε κατακόρυφα.Μεχρι 400w +-. Θερμοκρασίες αστείες σε cp2077 k mfg on x3(multi flame generation)😋

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, xartemporas said:

O πετσινος approves ετσι και αλλιως 3000χιλιαρικα plus για software update ουτε ο ιδιος δεν πιστευε οτι θα πουλουσε 

• Haha 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Χτες την δοκίμασα με 80% pl ,μαγεια😆 

Η κατανάλωση έπεσε κατακόρυφα.Μεχρι 400w +-. Θερμοκρασίες αστείες σε cp2077 k mfg on x3(multi flame generation)😋

0.850 ρεύμα ειδα πέφτει άνετα στο reddit με 2600 κοντά συχνότητα. Απορώ πάντα γιατί δεν τις βγάζουν έτσι από την αρχή. Αλλά θέλουν να πιάσουν και το τελευταίο silicon που δεν σηκώνει uv οπότε μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Karanikolis είπε

τι έγινε ρε παιδιά, εξαφάνισαν από παντού 4080 & 4090? επίτηδες να φανταστώ?

Από Οκτώβριο σταμάτησε η παραγωγή τους επίσημα ναι. Τώρα καταλάβαμε το γιατί ειδικά στις 5070ti 5080.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Από Οκτώβριο σταμάτησε η παραγωγή τους επίσημα ναι. Τώρα καταλάβαμε το γιατί ειδικά στις 5070ti 5080.

Μάλιστα... κατάλαβα.. 

Επειδή λόγο χρόνου έχω παρακολουθήσει το θέμα ελάχιστα, και όσο μπόρεσα να διαβάσω από τις 500 σελίδες!

έχω μια 1080ti και θέλω να αναβαθμίσω, σε τι να πάω με μπάτζετ το 1000ρικο? έχω 2k 165hz οθόνη. 

να πάω σε 40χχ ή 50χχ σειρά? δεν έχω καταλάβει αν αξίζει να πάρω 5070ti/5080... ή να πάρω 4070ti super (αφου 4080 δεν υπάρχει πλέον)

συγχωρέστε με, όποιος μπορεί να βοηθήσει μην πάνε χαμένα τα λεφτά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...