Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ε που να φας τον κώλο σου. Χτύπα ξύλο.

Δεν μπορεί χωρίς εμένα 😋

Όσο έχουμε φαγητό δεν θα έχουμε θέμα.

Αφού είναι επένδυση όπως είδαμε, αν χτυπά ξύλο χρειαστεί να πουληθεί πιάνει άνετα 5000+ 🤣

• Haha 3
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε

Σσσσσσ, μην λες τέτοια και έρθουν πάλι οι υπ... εννοώ διάφοροι συμφορουμίτες να σου ζητήσουν αποδείξεις και να σου πουν για μηνύσεις 🤣  

Είχαν γίνει τέτοιες "ομορφιές";  😌

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Jts είπε

Αφού είναι επένδυση όπως είδαμε, αν χτυπά ξύλο χρειαστεί να πουληθεί πιάνει άνετα 5000+ 🤣

Έλεος ρε μαλ@κες εσύ και ο άλλος. Μακριά από μας. Έχουμε ακόμα χρόνια μπροστά μας. Έχουμε και έναν αρχηγό να χρηματοδοτούμε 😋

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Το τι έγινε πριν 2 χρόνια στο σπίτι μόλις googlαρε η γυναίκα και είδε τις τιμές.

Ευτυχώς της πέρασε σχετικά γρήγορα.

Φέτος ενώ είχα πει ότι δεν θα πάρω την είδε πάλι ξαφνικά . Και επειδή είμαι σκληρός😆 της είπα και την πραγματική τιμή. Το ξεπέρασε πιο γρήγορα από όσο περίμενα. Περίμενα ότι θα με πάρει ο διάολος.

Είμαστε σε καλό δρόμο,καλά να μαστε και πάμε δυνατά για 6090😆

images.jpeg

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Έλεος ρε μαλ@κες εσύ και ο άλλος. Μακριά από μας. Έχουμε ακόμα χρόνια μπροστά μας. Έχουμε και έναν αρχηγό να χρηματοδοτούμε 

tenor.gif

• Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε

tenor.gif

Ο αρχηγός μας ρεεεε ,το παλικάρι μας με τα μαύρα τα δερμάτινα. Η κολόνα του σπιτιού μας και το διαζύγιο από την γυναίκα μας.😆 

Ενός λεπτού σιγή σας παρακαλώ για τον αρχηγό.

Marlon Wayans Dancing GIF

13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ντόρος για το τίποτα, πάλι..

image.png.5aeee6b5b33347e053508050577a5053.png

Μα δεν δικαιολογείται ειδικά από την 5080 που είναι 375-400w να κάψει πάλι καλώδιο.

• Like 2
Δημοσ.
36 minutes ago, ncrp said:

Είχαν γίνει τέτοιες "ομορφιές";  😌

Δυστυχώς... Δεν μας έφταναν τα κομματόσκυλα, αποκτήσαμε και εταιριόσκυλα(?), fanboys καταστημάτων(?), πες το όπως θες. Τραγελαφικές καταστάσεις. Αλλά στην τωρινή γενιά δεν το κόβω να γίνεται. Δεν υπάρχει απόθεμα ούτε για να κάνεις scalping 😂

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε καν να τα βάζουμε με τους scalpers, την δουλιτσα κάνουν αυτοί με τις ευλογίες του πέτσα.

Προσφορά και ζήτηση... Το ξεχάσατε που το λέγαμε 30 φορές ανά σελίδα το 2020; 

Τότε θα μου πείτε αν τα έσκαγες τουλάχιστον έβρισκες, τώρα και να θέλεις να σε γδαρει ο Scalper θα πρέπει να περιμένεις να φέρει stock σε 16 εβδομάδες. Οπότε και αυτοί έχουν πρόβλημα.

Τον πέτυχε τον στόχο του ο πέτσας. Παντού γράφουν ότι δεν υπάρχει κάρτα για δείγμα, εννοείται όλες οι επικεφαλίδες αναφέρονται σε sold-out κτλ, οπότε μαντέψτε τι θα γίνει στο επόμενο batch όταν με το καλό έρθει.

Καλύτερες τιμές και διαθεσιμότητα; Νοοpe.

Οι τιμές ενδεχομένως σταθεροποιηθούν μετά το 6μηνο+ και νομίζω πρέπει να ξεχάσουμε την πιθανότητα να βρούμε κοντά σε τιμές msrp. Δεν βρήκαμε ποτέ στις 4xxx, ειδικά στην χωρα μας, θα βρούμε στις 5xxx;

Εγώ ζαχαρώνω την 5090 TUF. Πολύ αμφιβάλω ακόμα και αν έχω ματιά αυτιά σε συγκεκριμένες σελίδες έξω 24/7, να καταφέρω να την πάρω στα 2.5Κ... Πάλι κανένας scalper γκουχου γκουχου.. Πλαίσιο θα μας τα πάρει. Δεν βλέπω να φέρνει κανείς άλλος. Και ακόμα και αν φέρει σιγά μην κάνει καλύτερη τιμή.

Γενικώς θα ήταν καλό και η ίδια η Nvidia να σταματήσει να αναφέρεται σε αυτόν τον όρο του msrp, μιας που οι κάρτες της εν τελει λόγω προσφοράς/ζητησης είναι κατά πολύ πάνω οι τιμές τους...

• Like 6
Δημοσ.

Αφησα το Πλαισιο ησυχο και βρηκα το τηλ του Πετσινου. Καθε μιση ωρα τηλ. Τελικα επειδη στοκ δεν υπαρχει για 5 σειρα μου στελνει σειρα 12 μονο για παρτη μου. Ισως εγινα λιγο πιεστικος... Μου εστειλε και αποδειξη φορτωσης μπας και ηρεμησει. Ζηλεψτε ελευθερα!

Screenshot_20250203_142120_TikTok.jpg

• Haha 13
Δημοσ.

Για πειτε οι γνώστες του thread, με αυτό τον υπολογιστή, αξίζει να περιμένω για 5070Ti ή την νέα σειρα της AMD ή θα είναι bottleneck ο επεξεργαστής οπότε να πάω σε παλαιότερη γενιά;

- Κουτί Fractal Torrent Compact RGB
- Τροφοδοτικό Corsair 850W
- Δίσκο NVME Samsung 980 1TB
- Επεξεργαστή Intel 9900K
- RAM 32GB Corsair Vengeance
- Gigabyte Aorus Z390 

Τον εχω βάλει για να τον δώσω αλλά με τρώει μήπως αξίζει να επενδύσω κανα 500αρι και να με παει 2,3 χρονια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Δεν θα έπρεπε καν να τα βάζουμε με τους scalpers, την δουλιτσα κάνουν αυτοί με τις ευλογίες του πέτσα.

Προσφορά και ζήτηση... Το ξεχάσατε που το λέγαμε 30 φορές ανά σελίδα το 2020; 

Τότε θα μου πείτε αν τα έσκαγες τουλάχιστον έβρισκες, τώρα και να θέλεις να σε γδαρει ο Scalper θα πρέπει να περιμένεις να φέρει stock σε 16 εβδομάδες. Οπότε και αυτοί έχουν πρόβλημα.

Τον πέτυχε τον στόχο του ο πέτσας. Παντού γράφουν ότι δεν υπάρχει κάρτα για δείγμα, εννοείται όλες οι επικεφαλίδες αναφέρονται σε sold-out κτλ, οπότε μαντέψτε τι θα γίνει στο επόμενο batch όταν με το καλό έρθει.

Καλύτερες τιμές και διαθεσιμότητα; Νοοpe.

Οι τιμές ενδεχομένως σταθεροποιηθούν μετά το 6μηνο+ και νομίζω πρέπει να ξεχάσουμε την πιθανότητα να βρούμε κοντά σε τιμές msrp. Δεν βρήκαμε ποτέ στις 4xxx, ειδικά στην χωρα μας, θα βρούμε στις 5xxx;

Εγώ ζαχαρώνω την 5090 TUF. Πολύ αμφιβάλω ακόμα και αν έχω ματιά αυτιά σε συγκεκριμένες σελίδες έξω 24/7, να καταφέρω να την πάρω στα 2.5Κ... Πάλι κανένας scalper γκουχου γκουχου.. Πλαίσιο θα μας τα πάρει. Δεν βλέπω να φέρνει κανείς άλλος. Και ακόμα και αν φέρει σιγά μην κάνει καλύτερη τιμή.

Γενικώς θα ήταν καλό και η ίδια η Nvidia να σταματήσει να αναφέρεται σε αυτόν τον όρο του msrp, μιας που οι κάρτες της εν τελει λόγω προσφοράς/ζητησης είναι κατά πολύ πάνω οι τιμές τους...

4080 Super πάντως έβρισκες από day 1 κάτω από το msrp. Πολλοί έκαναν αγορά στα 999 ευρώ όταν κυκλοφόρησε.

Και ακόμη και σήμερα βρίσκεις κάτω από το msrp, στα 1070 που παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...