Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Κοίτα το πιο safe είναι το χταπόδι.

Αλλά πολύ καλώδιο.

Το cablemod το φοβάμαι αν και δεν είχα κανένα θέμα με την 4090 και πάνω από 600w.

Το Corsair επίσης είναι το πιο εύκολο και δουλεύει επίσης καλά.

Αφού είναι πιο safe αυτό να βάλεις σε προτεραιότητα και ας χαλάει την εικόνα του pc. 

• Like 1
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Για πείτε γνώμη τι καλώδιο να βάλω επάνω.

Psu Corsair ax1500i (στου μικρού έχω το 1500 bequiet με native 12vphwr αλλα για κανένα λόγο δεν τα κάνω τραμπα)

Οπότε έχουμε τρεις επιλογές.

1) Τοχταπόδι που έχει μέσα η κάρτα.

2) cablemod 4σε 1 που είχα παρει τότε για τις 4090.

3) Της Corsair το 2χ8 σε 1 12vphwr

Χταπόδι Νικ ,εγώ αυτό θα βάλω ασυζητητί 

1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Για πείτε γνώμη τι καλώδιο να βάλω επάνω.

Psu Corsair ax1500i (στου μικρού έχω το 1500 bequiet με native 12vphwr αλλα για κανένα λόγο δεν τα κάνω τραμπα)

Οπότε έχουμε τρεις επιλογές.

1) Τοχταπόδι που έχει μέσα η κάρτα.

2) cablemod 4σε 1 που είχα παρει τότε για τις 4090.

3) Της Corsair το 2χ8 σε 1 12vphwr

Χταπόδι Νικ ,εγώ αυτό θα βάλω ασυζητητί 

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Jts είπε

Η Asus έχει βάλει sensors για να βλέπεις πόσα amp παίρνανε σε κάθε pin, οπότε βάλε αυτό που είχες τσεκαρε αν είναι όλα καλά(να είναι μοιρασμένα δηλαδή) στο software της και είσαι μια χαρά.

Ναι το είδα gpu tweak. Αλλά για αρχή θα βάλω το χταπόδι και βλέπουμε 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stratdevel1 είπε

https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/nvidia-confirms-press-build-rtx-5090s-are-not-juiced-up-performance-is-identical-to-retail-counterparts

Έχει πλάκα η απόδοση των 5090 να είναι τελικά ακόμα πιο κάτω από αυτή που είδαμε στα reviews...

Όπως σας είπα χτες δεν έχει τρελή διαφορά και δεν αξίζει αυτά τα χρήματα.

Περισσότερα τεστ αργότερα με φωτός γιατί σήμερα είμαι καλό παιδί και κάνω τα χατίρια της γυναίκας διότι με έχει στην μπουκα.

• Like 2
  • Haha 19
Δημοσ.
1 minute ago, azazil1190 said:

Περισσότερα τεστ αργότερα με φωτός γιατί σήμερα είμαι καλό παιδί και κάνω τα χατίρια της γυναίκας διότι με έχει στην μπουκα.

Πες με περιμενει ο λαος μου! 😅

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Πρωτα πηγαινε την για ψωνια, μετα για νυχια, μαλλι, μετα για φαγητο και τελος κανε της μασαζακι με κερασακι το σεξ.Αμα δεν ηρεμησει με ολα αυτα ξαναεπανελαβε κ αυριο την συνταγη απλα χωρις το σεξ και αν σου πει καλα σεξακι δεν εχουμε σημερα πες της " Δεν ειμαι και για χορταση θα σου κανω στο 3ημερο που θα παμε"

Ε αν δεν φτασουν ολα αυτα, τι να πω αλλαξε γυναικα :P

Επεξ/σία από icenex
  • Haha 7
Δημοσ.

Στο φόρουμ του Overclockers διαβάζω ότι άτομα που έχουν ~170 αριθμό προτεραιότητας μετά από παραγγελία 5090 έχουν λάβει ημερομηνία παράδοσης Ιούνιο. Διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο, αλλά αν ισχύει η εκτίμηση που δίνει το OC και δεν είναι απλά θεωρητική, τότε η κατάσταση θα παραμείνει στενή για μήνες στην αγορά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, harderos είπε

Στο φόρουμ του Overclockers διαβάζω ότι άτομα που έχουν ~170 αριθμό προτεραιότητας μετά από παραγγελία 5090 έχουν λάβει ημερομηνία παράδοσης Ιούνιο. Διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο, αλλά αν ισχύει η εκτίμηση που δίνει το OC και δεν είναι απλά θεωρητική, τότε η κατάσταση θα παραμείνει στενή για μήνες στην αγορά.

Εδώ το ινσομνια παρέλαβε πιο γρήγορα και από τους κατασκηνωτές,πιο overclockers μας λες😂

• Like 6
Δημοσ.

Ενδεχομένως η Asus τις γεννάει τις κάρτες πιο γρήγορα συγκριτικά με τους άλλους AIB ή απλώς έτυχε να φύγει το πρώτο batch στην Ελλάδα, who knows. 

Να δούμε πότε θα ξαναφέρει το Πλαίσιο σε αυτούς που έκαναν προπαραγγελία, ελπίζοντας ότι στο επόμενο 3μηνο θα αρχίσει να φέρνει και κανένα άλλο κατάστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Ενδεχομένως η Asus τις γεννάει τις κάρτες πιο γρήγορα συγκριτικά με τους άλλους AIB ή απλώς έτυχε να φύγει το πρώτο batch στην Ελλάδα, who knows. 

Να δούμε πότε θα ξαναφέρει το Πλαίσιο σε αυτούς που έκαναν προπαραγγελία, ελπίζοντας ότι στο επόμενο 3μηνο θα αρχίσει να φέρνει και κανένα άλλο κατάστημα.

Μεσα φλεβαρη ,ποσες ακριβως δεν ξερω

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Θα είπε η Asus εκεί στην Ελλάδα υπάρχουν 5-6 μουρλοί που αγοράζουν ότι προιόν βγάλουμε, εεε ας τους πετάξουμε κανά ξεροκόμματο να χαρούν.

Ακόμα περιμένω Asus!! Εγώ πότε θα γίνω μάνα;

• Haha 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ASFE είπε

Το αλλο το παλικαρι που ειχε παρε δωσε με την καθαριστηρια του πλαισιου τι απεγινε 😆

Η καθαρίστρια του κράτησε μια από τις Astrals και τώρα την χαίρεται το παλικάρι. (Την Astral εννοώ όχι την καθαρίστρια) 

• Haha 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...