33Bird33 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Άστα αυτά και πες μας κάμια ενημέρωση για Amazon availability.. Δε ρώτησα ξανά.
Alex21121988 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Πρέπει πάντως να ανεβάσουμε σε κανένα us reddit όλες τις φωτό από Ελλάδα με τις 5090. Θα τιλτάρουν τον λοκώ τους, πως πήραμε εδώ και αυτοί είχαν παγώσει 2-3 μερόνυχτα έξω από τα mc 3
chrisde Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Φαντάσου τώρα να είσαι ο γιος του Azazil και να κράζεις τον πατέρα σου που ξοδεύει τόσα λεφτά για gpu, μιλάμε για σουρεαλ καταστάσεις. Καλοριζικες οι κούκλες και από μένα. Κάνε κάνα sli πριν δώσεις τη μια να δούμε αν αντέχει το δίκτυο της περιοχής σου 😋 Υγ) Tampas ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από chrisde 8
33Bird33 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 43 λεπτά πριν, chrisde είπε Κάνε κάνα sli πριν δώσεις τη μια να δούμε αν αντέχει το δίκτυο της περιοχής σου 😋 Το meme video για τέτοιες καταστάσεις 2
Saloufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Despite Meeting With Nvidia CEO, Trump Sticks With Plan to Tariff Foreign Chips
azazil1190 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Για πείτε γνώμη τι καλώδιο να βάλω επάνω. Psu Corsair ax1500i (στου μικρού έχω το 1500 bequiet με native 12vphwr αλλα για κανένα λόγο δεν τα κάνω τραμπα) Οπότε έχουμε τρεις επιλογές. 1) Τοχταπόδι που έχει μέσα η κάρτα. 2) cablemod 4σε 1 που είχα παρει τότε για τις 4090. 3) Της Corsair το 2χ8 σε 1 12vphwr
Nefpitou99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, azazil1190 είπε Για πείτε γνώμη τι καλώδιο να βάλω επάνω. Psu Corsair ax1500i (στου μικρού έχω το 1500 bequiet με native 12vphwr αλλα για κανένα λόγο δεν τα κάνω τραμπα) Οπότε έχουμε τρεις επιλογές. 1) Τοχταπόδι που έχει μέσα η κάρτα. 2) cablemod 4σε 1 που είχα παρει τότε για τις 4090. 3) Της Corsair το 2χ8 σε 1 12vphwr Το καλώδιο της Corsair. 4
JohnTheReaper89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, azazil1190 είπε Παιδιά να σας ανακοινώσω κάτι? Τελικά είμαι μαλακας....🥲 Το γιατι νομίζω καταλάβατε. Περισσότερα αύριο. Αύριο λογικά θα σας δώσω τα πρώτα στοκ νουμερακια. Καλοριζικη φιλε!!! Να την χαρεις οσο δεν παει και καλα λιωσιματα 😊 1
azazil1190 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε Το καλώδιο της Corsair. Κοίτα το πιο safe είναι το χταπόδι. Αλλά πολύ καλώδιο. Το cablemod το φοβάμαι αν και δεν είχα κανένα θέμα με την 4090 και πάνω από 600w. Το Corsair επίσης είναι το πιο εύκολο και δουλεύει επίσης καλά.
acalm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Κοίτα το πιο safe είναι το χταπόδι. Αλλά πολύ καλώδιο. Το cablemod το φοβάμαι αν και δεν είχα κανένα θέμα με την 4090 και πάνω από 600w. Το Corsair επίσης είναι το πιο εύκολο και δουλεύει επίσης καλά. Σε μένα cablemod είχε βγάλει πρόβλημα sense pins στο χρόνο. Θα έλεγα μακριά από τα 12v τους.. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Για πείτε γνώμη τι καλώδιο να βάλω επάνω. Psu Corsair ax1500i (στου μικρού έχω το 1500 bequiet με native 12vphwr αλλα για κανένα λόγο δεν τα κάνω τραμπα) Οπότε έχουμε τρεις επιλογές. 1) Τοχταπόδι που έχει μέσα η κάρτα. 2) cablemod 4σε 1 που είχα παρει τότε για τις 4090. 3) Της Corsair το 2χ8 σε 1 12vphwr Της Corsair αυτό έχω και εγώ επάνω στο ax1600i κουμπώνει τέλεια για εμένα και είναι και του κατασκευαστή 1
icenex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Για πείτε γνώμη τι καλώδιο να βάλω επάνω. Psu Corsair ax1500i (στου μικρού έχω το 1500 bequiet με native 12vphwr αλλα για κανένα λόγο δεν τα κάνω τραμπα) Οπότε έχουμε τρεις επιλογές. 1) Τοχταπόδι που έχει μέσα η κάρτα. 2) cablemod 4σε 1 που είχα παρει τότε για τις 4090. 3) Της Corsair το 2χ8 σε 1 12vphwr To 1 δεν το συζητας τοσα λεφτα εδωσες αν γινει μαλακια ας γινει με το καλωδιο τους.Μην σε νοιαζει το εμφανισιακο την δεδομενη στιγμη το διορθωνεις αυτο στο μελλον.Τι φοβασαι μην ερθει κανεις στο σπιτι δει το χταποδι κ σε πει πλεμπα? 1 3
Nefpitou99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Κοίτα το πιο safe είναι το χταπόδι. Αλλά πολύ καλώδιο. Το cablemod το φοβάμαι αν και δεν είχα κανένα θέμα με την 4090 και πάνω από 600w. Το Corsair επίσης είναι το πιο εύκολο και δουλεύει επίσης καλά. 'Αμα βάζανε το νέο flaccid χταπόδι των FE θα το προτιμόυσα και εγώ. Αλλα οι AIB έχουν μέσα το παλιό, σωστά; Τι καρμίρηδες ρε 😛 1
azazil1190 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Nefpitou99 είπε 'Αμα βάζανε το νέο flaccid χταπόδι των FE θα το προτιμόυσα και εγώ. Αλλα οι AIB έχουν μέσα το παλιό, σωστά; Τι καρμίρηδες ρε 😛 Ε μα είναι Καραγκιόζηδες. Αυτό είπα και εγώ μόλις το είδα. Τόσα χρήματα στους aib και το καλώδιο είναι των 5€ και αν. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από azazil1190 2
Jts Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Κοίτα το πιο safe είναι το χταπόδι. Αλλά πολύ καλώδιο. Το cablemod το φοβάμαι αν και δεν είχα κανένα θέμα με την 4090 και πάνω από 600w. Το Corsair επίσης είναι το πιο εύκολο και δουλεύει επίσης καλά. Η Asus έχει βάλει sensors για να βλέπεις πόσα amp παίρνανε σε κάθε pin, οπότε βάλε αυτό που είχες τσεκαρε αν είναι όλα καλά(να είναι μοιρασμένα δηλαδή) στο software της και είσαι μια χαρά. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από Jts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα