noFEARgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Κατι δεν παει καλα με το nvidia app . Σε ολα τα παιχνιδια οταν παω να κανω force to dlss preset μου βγαζει unsupported.
Teddy77 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 1 minute ago, Sprou said: 3200 η windforce στο πλαίσιο Τραγικοί χαχαχα Δεν πειράζει παιδιά... τρελό pass... τα λέμε σε κάνα εξάμηνο εκτός αν τα καταφέρει ο ξάδερφος στο USA 🤪 2
papiadyths Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου εχει πλάκα που ανυπομονώ και εγώ για το launch στις 16:00 χωρις καν να εχω στο μυαλο μου την αγορά οποιασδήποτε κάρτας 9
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 15 minutes ago, JohnTheReaper89 said: Έχουν βγει μέσω Nvidia app?? Να μην ανοίγω τσάμπα το PC... Βγήκε πάντως νέα έκδοση Nvidia app 11.0.2.312 1 2
JohnTheReaper89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Κατι δεν παει καλα με το nvidia app . Σε ολα τα παιχνιδια οταν παω να κανω force to dlss preset μου βγαζει unsupported. DLSS Swapper και καθάρισες
noFEARgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Just now, JohnTheReaper89 said: DLSS Swapper και καθάρισες Aυτο καταλαβα, ειναι σε πολυ ορισμενα παιχνιδια η επιλογη . Δεν ειναι universal. 1
GoMaR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Παιδια να σας ρωτησω γιατι πραγματικα εχω μπερδευτει επειδη δεν γνωριζω. Διαβαζω απο καποιους για dlss swaper η κατι αντιστοιχο και βαζουν μονοι τους τα αρχεια.. Αυτο σαν διαδικασια χρειαζεται να το κανω γενικα ; Η αρκει να βαλω καινουργιους drivers? Πως θα ξερω αν ειναι ενημερωμενο το dlss ? Σε καθε driver ανανεωνονται αυτα ; Το nvidia app τι παραπανω θα προσφερει ; Θα μπορω να επιλεξω για καθε παιχνιδι forced τι εκδοση πχ dlss θελω ; Δεν εχω καταλαβει. Εγω πχ με την 3080 χρειαζεται να κανω κατι ; Οποιος μπορει ας με διαφωτισει καποιος να τα καταλαβω, γιατι δεν ειμαι gamer και δεν εχω ασχοληθει. Σας ευχαριστω !
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Aυτο καταλαβα, ειναι σε πολυ ορισμενα παιχνιδια η επιλογη . Δεν ειναι universal. και εκει παπατζα δλδ? 3
noFEARgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Just now, akoinonitos said: και εκει παπατζα δλδ? εμ πρεπει να κανει μαλλον whitelist η ιδια η nvidia καθε παιχνιδι ξεχωριστα φαινεται . 1
harderos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Τραγικοί χαχαχα Δεν πειράζει παιδιά... τρελό pass... τα λέμε σε κάνα εξάμηνο εκτός αν τα καταφέρει ο ξάδερφος στο USA 🤪 μαρέσει που θα ανάγκαζε η nvidia για ένα τουλ μοντέλο σε msrp
Teddy77 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 1 minute ago, harderos said: μαρέσει που θα ανάγκαζε η nvidia για ένα τουλ μοντέλο σε msrp Μπορεί να ανάγκασε τις "μεγάλες" αγορές.... εδώ είναι ελλάντα... τι να πω. 3200 για windforce γελάει το σύμπαν. 1
harderos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου άντε και η 6090 windforce στα 6.000ε όταν έρθει η ώρα. 3
panakos_thess Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 20 minutes ago, noFEARgr said: Κατι δεν παει καλα με το nvidia app . Σε ολα τα παιχνιδια οταν παω να κανω force to dlss preset μου βγαζει unsupported. current beta = 11.0.2.308 this driver contains = 11.0.2.312
noFEARgr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Just now, panakos_thess said: current beta = 11.0.2.308 this driver contains = 11.0.2.312 ε τι , η beta ειναι πιο πιω
john2gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Δημοσ. 30 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, noFEARgr said: Κατι δεν παει καλα με το nvidia app . Σε ολα τα παιχνιδια οταν παω να κανω force to dlss preset μου βγαζει unsupported. Λογικα θα βγει νεα εκδοση του app. Το STALKER 2 πχ το εχουν day-0 support, αλλα το app δεν σε αφηνει να τα αλλαξεις (ενω θα επρεπε). Κι αυτο με το NVIDIA App που ειναι στους τελευταιους 572.16 drivers. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου από john2gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα