john2gr Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, akoinonitos said: Το tpu γιατι τεσταρει τις 40xx με παλιοτερο driver οεο? Γιατι μας ειπε η NVIDIA να χρησιμοποιησουμε τον 571.86 ΜΟΝΟ για την 5090 (να φανταστεις θα μας δωσουν ΑΛΛΟ driver για την 5080). Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από john2gr
kkatzos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Έχω μια απορία. Την ίδια φαντάζομαι έχει και ο @akoinonitos. Στον 571.86 driver το Hardware Unboxed έκανε good install ή bad install? 🤣🤣 13
akoinonitos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μόλις τώρα, kkatzos είπε Έχω μια απορία. Την ίδια φαντάζομαι έχει και ο @akoinonitos. Στον 571.86 driver το Hardware Unboxed έκανε good install ή bad install? 🤣🤣
toxotis70 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 25% αύξηση σε κατανάλωση, 25% αύξηση σε καθαρές επιδόσεις (κατά μέσο όρο) ...τίποτα ιδιαίτερο. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από toxotis70 2
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 7 minutes ago, akoinonitos said: θα δουμε τον Danielακο Κι αυτός dlss3 με dlss4 2% διαφορά βλέπει... Ονειρο είδαν στο tpu? 2
kkatzos Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Το HWU είναι ΓΤΠ καβάλα. Δε δοκίμασε με RT σε 4Κ σε κανένα παιχνίδι γιατί λέει λίγες κάρτες βγάζουν playable frame rates σε 4Κ με RT. 🤣 Αντί αυτού έβαζε 1440p + DLSS Quality. Βρε αρχι-άσχετε Steve δεν έκοψε να βάλεις RT σε 4Κ + DLSS Balanced ή Performance; Έτσι δηλαδή που παίζουν οι περισσότεροι 4Κ gamers; Δεν μπορεί να είναι τόσο άμπαλοι οι τύποι. 3 1
azazil1190 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Λοιπόν μιας και είδα μερικά reviews στα γρήγορα όπως και κάποια ποστ δικά σας. Παραμένω σταθερός στα 2700€ πολύ Μαξ. Παραπάνω δεν δίνω για καλή aib . Δλδ όσα είχα δώσει πάνω κάτω για 4090 . Βέβαια το φυσιολογικό σενάριο θα ήταν η 5090 να στοιχίζει Μαξ τα 2300-2400 μια καλή aib 5 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Λοιπόν μιας και είδα μερικά reviews στα γρήγορα όπως και κάποια ποστ δικά σας. Παραμένω σταθερός στα 2700€ πολύ Μαξ. Παραπάνω δεν δίνω για καλή aib . Δλδ όσα είχα δώσει πάνω κάτω για 4090 . Βέβαια το φυσιολογικό σενάριο θα ήταν η 5090 να στοιχίζει Μαξ τα 2300-2400 μια καλή aib Eγω σε ειδα εξω απο το πλαισιο να μαδας μαργαριτα και να λες παρε την Astral , μη παρεις την Astral. 😂🤣 13
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε Eγω σε ειδα εξω απο το πλαισιο να μαδας μαργαριτα και να λες παρε την Astral , μη παρεις την Astral. 😂🤣 Spoiler 3
azazil1190 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε Eγω σε ειδα εξω απο το πλαισιο να μαδας μαργαριτα και να λες παρε την Astral , μη παρεις την Astral. 😂🤣 Όχι ρε δεν τα δίνω τόσα που ζητάει το πλαίσιο και για τον ουρανό με τα άστραλ. Θα κάνω υπομονή και εάν βρω στην τιμή που έχω αναφέρει θα πάρω . Αλλιώς θα μείνω όπως είμαι Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Απόκρυψη περιεχομένων Παρακμή 😆 6
BlurayMoviesGreece Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Όχι ρε δεν τα δίνω τόσα που ζητάει το πλαίσιο και για τον ουρανό με τα άστραλ. Θα κάνω υπομονή και εάν βρω στην τιμή που έχω αναφέρει θα πάρω . Αλλιώς θα μείνω όπως είμαι Παρακμή 😆 Kαλα καλα εγω περιμενω φωτογραφιες μεχρι τελος του μηνα. 4
kkatzos Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Λοιπόν μιας και είδα μερικά reviews στα γρήγορα όπως και κάποια ποστ δικά σας. Παραμένω σταθερός στα 2700€ πολύ Μαξ. Με κάθε επιφύλαξη καθώς μπορεί να παίζει good install - bad install φάση Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από kkatzos 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα