Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε 800w??? 😆 Αυτό είναι το full GB202, κανονικά αυτό έπρεπε να δίνει στα 1999$ απλά με 600W TDP αντί για 800. Αλλά τα shaders έπρεπε να 'ναι max, για τέτοια τιμή.. 4
azazil1190 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό είναι το full GB202, κανονικά αυτό έπρεπε να δίνει στα 1999$ απλά με 600W TDP αντί για 800. Αλλά τα shaders έπρεπε να 'ναι max, για τέτοια τιμή.. Ναι ρε το κατάλαβα ότι είναι το φουλ.Απλα μου έκατσαν κάπως τα 800w . Όσο για την τιμή πολλά είναι τα "θα έπρεπε" 2
33Bird33 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Einai o Jensen ... Huang Ths Nvidia-einai o man Otan varietai, poulaei kartoules GPU nees, wraies kai einai tou koutiou Fetos omws.. xalia.. mono gia paradaki Mh stenaxwrei to soi tou, to mikro Lisaki 27 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ναι ρε το κατάλαβα ότι είναι το φουλ.Απλα μου έκατσαν κάπως τα 800w . Όσο για την τιμή πολλά είναι τα "θα έπρεπε" Αφού έβγαλαν και PSUs με διπλό 12v6blabla
azazil1190 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε Αφού έβγαλαν και PSUs με διπλό 12v6blabla Ναι ναι συγνώμη αυτό το ξέχασα
mdendrin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου NVIDIA DLSS 4 Multi Frame Gen may one day come to the RTX 40 series GPUs Σε παράλληλο σύμπαν μπορεί..
*demian* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Alleged GeForce RTX 5090 prototype with 24576 cores, 800W power and 32GB 32Gbps memory has been pictured 15
Chris2756 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Nαι, αμε, πως! Με μια 4070ti ειμαι. Το 2030 και εφ'οσον οι ρυθμισεις των τοτε παιχνιδιων μου, θαχουν πεσει κατω απο 50%, θα το ξαναδω το θεμα Nαι, αμε, πως! Με μια 4070ti ειμαι. Το 2030 και εφ'οσον οι ρυθμισεις των τοτε παιχνιδιων μου, θαχουν πεσει κατω απο 50%, θα το ξαναδω το θεμα
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Θα πάνε τα fake frames σύννεφο.. "We're going to be using a lot of frame gen to get to 1000Hz" says Nvidia as it explains the future of graphics'' 2 1 6
azazil1190 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 56 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Θα πάνε τα fake frames σύννεφο.. "We're going to be using a lot of frame gen to get to 1000Hz" says Nvidia as it explains the future of graphics'' Να δω πόσο θα τα πληρώνουμε αυτά τα fake Frames. 2
vill_la Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δεν θα υπαρχει στοκ σε σωστη τιμη ουτε σε κανα 6μηνο ετσι οπως παει το πραμα..δεν αντεξα μια βδομαδα να το δω και πηρα μια 4080s για αντικατάσταση της 3080 να κανω το χομπι μου..παντως και η αναβάθμιση και το τι νεο υπαρχει γενικότερα και αυτο χομπι το λες και γραφουμε εδω κατεβατα ολοι.. 7
noFEARgr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 hours ago, Psycho_Warhead said: Θα πάνε τα fake frames σύννεφο.. "We're going to be using a lot of frame gen to get to 1000Hz" says Nvidia as it explains the future of graphics'' To loseless scale εχει 20x αν θες να βαλεις . Βλεπω στην επομενη γενια να πασαρει κατι τετοιο ο πετσινος μαζι με 10% πανω σε raster και να το χρεωνει 2500. 2 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Kingpin halts GeForce RTX 50 GPU development, future options may go beyond NVIDIA SKUs 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε To loseless scale εχει 20x αν θες να βαλεις . Βλεπω στην επομενη γενια να πασαρει κατι τετοιο ο πετσινος μαζι με 10% πανω σε raster και να το χρεωνει 2500. Ελπίζω όχι μιας και στην επόμενη γενιά θα βγάλει και η AMD high-end κάρτα. 1
akoinonitos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Kingpin halts GeForce RTX 50 GPU development, future options may go beyond NVIDIA SKUs Ελπίζω όχι μιας και στην επόμενη γενιά θα βγάλει και η AMD high-end κάρτα. Στην intel Και σκαει λεει radeon με evga και kingpin Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από akoinonitos 6
kostiger Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Στην intel Και σκαει λεει radeon με evga και kingpin Η Ιντελ εχει κλεισει με τη δικη μας ΕΒΓΑ αποκλειστικη συμφωνια.. Συμφωνα με εγκυρες πηγες μου παντα.. 1 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα