Teddy77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, noFEARgr said: Βιαστηκατε πολυ να διωξετε τις ada. Η 4090 τα παντα εξυπηρετει ακομα και σε 4K. Χειροτερο upgrade 20ετιας , 0 ipc uplift , 0 performance per watt. 0 performance per dollar. Γενικώς ισχύει. Έχω μια υποψία όμως ότι για ορισμένους επαγγελματίες με συγκεκριμένα (AI) workloads η νέα 5080 θα είναι αρκετά καλύτερη από την 4090, ακόμα και με μικρότερη μνήμη. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. edit: δεν είχα ada για να τη διώξω ρε γμτ! Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από Teddy77
kostiger Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Οι τιμες μετα τη σειρα 2000 διογκωνονται συνεχως και το εχουμε πριμοδοτησει ολοι μας αυτο. Ηρθε η ωρα να θερισουμε οτι σπειραμε.. Εχω οριοθετησει προσωπικα ενδεχομενη αγορα της 5070ti στα 1000 ευρω, ποσό ετσι κι αλλιως εξωφρενικο για καρτα αυτης της κατηγοριας. Με τις τιμες που προμηνυονται πολυ απλα δεν θα παρω. Και κατι μου λεει οτι θα πανε απατες διεθνως, οχι μονο στη δικη μας (πολυ) μικρη εγχωρια αγορα. Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν μπορει να συνεχιστει αυτο το βιολι. 11
xartemporas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 5 minutes ago, kostiger said: Οι τιμες μετα τη σειρα 2000 διογκωνονται συνεχως και το εχουμε πριμοδοτησει ολοι μας αυτο. Ηρθε η ωρα να θερισουμε οτι σπειραμε.. Εχω οριοθετησει προσωπικα ενδεχομενη αγορα της 5070ti στα 1000 ευρω, ποσό ετσι κι αλλιως εξωφρενικο για καρτα αυτης της κατηγοριας. Με τις τιμες που προμηνυονται πολυ απλα δεν θα παρω. Και κατι μου λεει οτι θα πανε απατες διεθνως, οχι μονο στη δικη μας (πολυ) μικρη εγχωρια αγορα. Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν μπορει να συνεχιστει αυτο το βιολι. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, harderos είπε Έδωσα την ada και έμεινα στον άσο. Να βρω FE πρώτη μέρα θα κοπιάσω. Αλλιώς αν γίνει scalping Το λουτσο μου θα πιάσω Αχα αχα 1 8
chrisde Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Αλλιώς αν γίνει scalping Το λουτσο μου θα πιάσω Αχα αχα Και δεν παίρνω amd Στον Πέτσα θε' να μοιάσω 7
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, chrisde είπε Και δεν παίρνω amd Στον Πέτσα θε' να μοιάσω Δερμάτινο να βάλω σαν άλλος Jensen Huang στα frames να καλπασω Με FG και DLSS για άσο Yeahhh Υ.γ εντάξει το μαμησαμε και ψόφησε 🥳😂 7
Sprou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έδωσα την ada και έμεινα στον άσο. Να βρω FE πρώτη μέρα θα κοπιάσω. Αλλιώς αν γίνει scalping Το λουτσο μου θα πιάσω Αλλά δεν παίρνω amd Στον Πέτσα θε' να μοιάσω. σαν άλλος Jensen Huang στα frames να καλπασω. Αφαίρεσα δύο στίχους γτ δεν έβγαινε 😂 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από Sprou 14
harderos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Ωραία έχουμε ήδη 4-5 writing credits, βάλτε και 10 παραγωγούς πάνω να το δουλέψουν και πάμε για τα Γκράμι. 4
hln3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Alright, buckle in, ye pixel-peeping souls, For tales I spin of silicon-lined goals! The RTX 5000s have arrived, they say, And bank accounts tremble and run away. Behold the titan, the 5090's might, A monument to wattage, bathed in LED light A price that'd make a Medici turn pale, It promises framerates that never fail... To be convincingly simulated, that is, For AI now conjures pixelated bliss! "120 extra frames!" the marketing drones all cry, "Generated by neural nets, so don't ask why! It's 'Deep Learning Frame Interpolation Plus', A fancy name for fudging, just for us!" Forget real rendering, the old-fashioned way, Let algorithms paint the pixel-perfect day! And then, my friends, the cunning marketing twist, The 5070, with VRAM we can't resist... Just twelve measly gigabytes, you see, But Jensen, oh Jensen, proclaims with glee, "It's just as good as a 4090, you'll find!" (Ignoring the glaring memory behind). "Through AI magic," he’ll exclaim with grace, "We've somehow matched its performance, pace for pace!" Like a magician pulling rabbits from a hat, He'll conjure results that are… well, sort of, that... If you squint your eyes and drink a lot of wine, The twelve gigabytes are suddenly divine! So gather round, dear gamers, and give thanks, For overpriced hardware and AI-filled pranks. We'll marvel at the heat it will emit, While the electric bill makes our wallets grit. We'll watch the AI frames flicker and gleam, Living the digital, simulated dream. And when the next generation comes along, We’ll do it all again, to the same old song. For who needs real frames, when we can have the fake? Just pay the premium, for goodness' sake! 2 1 11
*demian* Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μπραβο, για το ασμα! Θα εδινα tip αλλα τα μαζευω για τον πετσινο. 7
scorpion8283 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Spoiler Μα αυτα που ζούμε φέτος το βρίσκω πολύ φυσιολογικό που αρχίσαμε τα ναρκωτικά ολοι εδω μέσα 🍻🥂 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από scorpion8283 1 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Alleged GeForce RTX 5090 prototype with 24576 cores, 800W power and 32GB 32Gbps memory has been pictured 1 1
azazil1190 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Alleged GeForce RTX 5090 prototype with 24576 cores, 800W power and 32GB 32Gbps memory has been pictured 800w??? 😆
icenex Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Κοροιδευομαστε μεταξυ μας μου φαινεται, σε καθε γενια τα ιδια λεμε-ακουμε.Οσο και χαλια να ειναι μια γενια μια χαρα θα υπαρξει κοσμος που θα αναβαθμισει ειτε γιατι εχει παλιοτερη καρτα ειτε επειδη εχει το μικροβιο της αναβαθμισης δεν εχει σημασια ο λογος που θα αναβαθμισει καποιος το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, θα μοσχοπουλησουν κατσε και θα δειτε. Πηγα απο 970 σε 2070s και απο εκει πηγα σε 4070s φανταζομαι υπαρχει αρκετος κοσμος που κανει κατι αντιστοιχο.Εχω παραδειγμα τον κολλητο μου που εχει μεινει με μια 1660ti και σκεφτεται οταν βγει να παρει μια 5070ti.Θελω να πω οτι υπαρχει αγοραστικο κοινο που θα αναγκαστει να παει σε καινουργια καρτα εκτος αν βρει καμια καλη ευκαιρια στα μεταχειρισμενα που κ παλι τα μεταχειρισμενα δεν ειναι για ολους καποιοι τα αποφευγουν ειδικα οταν ειναι να δωσουν ενα σκασμο λεφτα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου από icenex 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα