Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ λένε δεν θα έχει το Amazon κάρτες..Ό,τι να 'ναι..Τιμωρεί τον Μπέζο ο πέτσινος επειδή θα είναι στην ορκωμοσία Τράμπ.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Westbaum είπε

Μόνο το harry potter δεν έχω παίξει,εκεί μπορώ να δω τα gains που θα'χει ένας 9800Χ3D όταν κοιτώ τα bench  με τα άλλα cpu να είναι ~70-80fps.Jedi Survivor,Callisto,Dead Space no problem με τον παλαίμαχο 12700K oc.🤗
IMG-1983.jpg
IMG-1984.jpg

Το Dead Space 2 Remake έχει σοβαρό θέμα optimization. Όταν το έπαιζα μου είχε σπάσει τα νεύρα ο λόξυγκας του και άνοιξα το MSI Afterburner να δω τι τρέχει. Ε λοιπόν, κάποιες φορές στιγμιαία η χρήση GPU έπεφτε στο... 0%!! Εξ΄ ου και ο λόξυγκας. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει, πάντως το παιχνίδι έχει σοβαρό πρόβλημα ακόμα και σε ισχυρά συστήματα.

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Εδώ λένε δεν θα έχει το Amazon κάρτες..Ό,τι να 'ναι..Τιμωρεί τον Μπέζο ο πέτσινος επειδή θα είναι στην ορκωμοσία Τράμπ.

Γιατί ρε σύ αριστερός είναι ο Πέτσινος;;:lol:

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τον πρώτο μήνα σίγουρα....μετά σιγά σιγά θα παίρνει κάρτες και το amazon κλασσικά

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν το Amazon δε συμφώνησε να εφαρμόσει πολιτική πώλησης B2C και μόνο 1 ανά τελικό πελάτη, καλά έκανε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν τον κάλεσε και βγάζει κόμπλεξ.

Κάτι άλλο θα παίζει. Θέμα συμφερόντων θα είναι. Αλλά να μην έχει κάρτες το Amazon (!) δεν νομίζω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Κάτι άλλο θα παίζει. Θέμα συμφερόντων θα είναι. Αλλά να μην έχει κάρτες το Amazon (!) δεν νομίζω.

Δεν ξέρω, πάντως η NVIDIA τα 'χει πάρει στο κρανίο με τις πολιτικές Biden περί ΑΙ περιορισμών.

1 λεπτό πριν, malakudi είπε

Αν το Amazon δε συμφώνησε να εφαρμόσει πολιτική πώλησης B2C και μόνο 1 ανά τελικό πελάτη, καλά έκανε

Πάντα αργεί το Amazon, 2-3 βδομάδες να φέρει κάρτες.

Δημοσ.

Αμαζονιος (τα .de, .it, .es κλπ) από πηγή από μέσα,  στο 3o ή 4o wave θα πάρει κάρτες, και αν δε προλάβει πάνε για 5ο. Σας το χα πει ότι αν επιβάλει τις κυρώσεις θα χρυσοπληρώνουμε τα πάντα (και μας θα μας πάρει η μπάλα), δε θα αφήσουν όλη την αύξηση να την φάνε εκεί. Η Ευρώπη ήρθε ώρα να ξυπνήσει σιγά σιγά και να δει τι μλκιες έκανε τελευταία...

• Like 1
Δημοσ.

5 hours ago, 33Bird33 said:

Αμαζονιος (τα .de, .it, .es κλπ) από πηγή από μέσα,  στο 3o ή 4o wave θα πάρει κάρτες, και αν δε προλάβει πάνε για 5ο. Σας το χα πει ότι αν επιβάλει τις κυρώσεις θα χρυσοπληρώνουμε τα πάντα (και μας θα μας πάρει η μπάλα), δε θα αφήσουν όλη την αύξηση να την φάνε εκεί. Η Ευρώπη ήρθε ώρα να ξυπνήσει σιγά σιγά και να δει τι μλκιες έκανε τελευταία...

Δηλαδή παίζει να περάσουν και 2 μήνες για να πάρει κάρτες ; Όταν λες ''πηγή από μέσα'', εννοείς δικιά σου ;

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Με τέτοιες τιμές, για μένα προσωπικά, οι συγκεκριμένες κάρτες είναι non existent product, γίνονται παντελώς αδιάφορες για αγορά σε σημείο που ούτε καν η απόδοση τους με ενδιαφέρει. Και δεν έχει να κάνει με το ότι δεν μπορώ να τις αγοράσω, ας είναι καλά οι πιστωτικές κάρτες, αλλά με το ότι η κοροϊδία έχει και ένα όριο και η Nvidia στην συγκεκριμένη περίπτωση το έχει τερματίσει από όλες τις απόψεις. Θα περιμένω να δω τιμές και απόδοση των 5070ti και 9070xt, είναι οι μόνες που με ενδιαφέρουν.

• Like 6
Δημοσ.

Οτι και να λεει οποιος και να λεει,  σε καθε launch οι τιμες ''φαινονται'' 1-2 μηνες μετα. Και βεβαια οι τιμες πλαισιου κ.λ π. δεν εχουν σημασια. Οτι να ναι πουλανε, οπως τους ερθει.

''Υπομονη'' χρειαζεται, αλλα η αληθεια ειναι οτι το παραπανω ειναι κανονας με σπανιες εξαιρεσεις.

Οποτε ειναι τελειως αναμενομενο οτι θα γινει και τωρα.

Οποτε αν καποιος σχεδιαζει να περιμενει παρουσιαση για νεες καρτες για την αγορα του, θα υπολογιζει κι αυτο το διμηνο. 

It is what is. 🙃

Δημοσ.

Πηγή δική μου ναι, πιο μέσα δε γίνεται στον αμαζόνιο.

Γενικά πολύ στοκ από τα πάντα πάει Αμερική αυτή τη στιγμή. Αν γίνει τίποτε ακραία τραγικό δε θα έχει σχεδόν τίποτε η Ευρώπη στα ράφια. Αυτός μπορεί να βάζει τις ταρίφες και με άλλα σκεπτικά πέρα από τα εμπορικά, και απλά με τις ταρίφες να σπρώχνει τους εμπόρους να γεμίσουν αποθήκες. Κανείς δε ξέρει.

1 hour ago, scorpion8283 said:

Οτι και να λεει οποιος και να λεει,  σε καθε launch οι τιμες ''φαινονται'' 1-2 μηνες μετα. Και βεβαια οι τιμες πλαισιου κ.λ π. δεν εχουν σημασια. Οτι να ναι πουλανε, οπως τους ερθει.

''Υπομονη'' χρειαζεται, αλλα η αληθεια ειναι οτι το παραπανω ειναι κανονας με σπανιες εξαιρεσεις.

Οποτε ειναι τελειως αναμενομενο οτι θα γινει και τωρα.

Οποτε αν καποιος σχεδιαζει να περιμενει παρουσιαση για νεες καρτες για την αγορα του, θα υπολογιζει κι αυτο το διμηνο. 

It is what is. 🙃

Εγώ λέω καλό Ιούλιο για πιο ανθρώπινες τιμές με amazon prime sales. Που και εκεί να μη φανταστούμε τεράστιες διαφορές. Θα δούμε πως θα πάει και με τις πωλήσεις στις λίγες κάρτες που θα έρθουν στην αρχή. Αν και λογικά θα φύγουν αμέσως άσχετα με τα reviews. Είναι αρκετός κόσμος πιο πίσω από την 4000 σειρά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε

Πηγή δική μου ναι, πιο μέσα δε γίνεται στον αμαζόνιο.

Πότε περίπου υπολογίζουν να έχουν κάρτες δηλαδή ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...