chrisde Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 42 λεπτά πριν, Arkin είπε Απολαμβανω τις τιμες αλανια μου ελπιζω να πανε και πιο ακριβα. Την ιδια ωρα εκανα install 150gb το foribidden west παιχνιδαρα με πολλες ωρες που θα το τρεχω μονιμα 165hz στην oled μου να λιωσουμε. Την ιδια στιγμη περιμενω αυτες οι υπερογκες τιμες να πουλησουν σε οσους δεν προλαβαινονται οποτε θα πληρωσουν κλασικα το σομπρερο του βιαστικου και μαζι με τον φιλο armoral θα αναμεινουμε οποτε και αν παιξει καμια σοβαρη προσφορα. Προσωπικα απο τα 1200 παιχνιδια που εχω steam/uplay η 4080super τρεχει το 99% με max details στα 165hz οποτε καταλαβαινετε ποσο γουσταρω την ολη φαση με την υπεραξια των καρτων. Αλλα απογοητευσει το plaisio. Επρεπε να παιξει με 4000 στην 5090 και τουλαχιστον 2500 στην 5080. Ολοκληρη ομπρελα απο τις μεγαλες που εχουν τα beach bar πανε τα σομπρερο. Παιχνίδαρος αδερφέ με φοβερά γραφικά και το καλύτερο hdr που έχω δει προσωπικά σε παιχνίδι. Καλό κάψιμο! 1
Teddy77 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 3 minutes ago, Psycho_Warhead said: Με την Astral δεν ξέρω πόσο πάνω θα πάνε, σίγουρα +500$ πάντως. Πολύ πιθανόν... εν τω μεταξύ να έχεις στα $2,5Κ+ μοντέλα και "απλή" και OC astral με ξεπερνά.
thn Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 1199 αν το βλέπω σωστα η 5080 founders στην Ιταλία. Δεν την έχουν βέβαια Υπολογίστε το + που λέει ο psycho και το συν της Ελλάδας και φτάνουμε στο τωρα 1
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες Το VAT είναι μεγάλο πρόβλημα σ' αυτές τις τιμές πάντως. Ληστρικός φόρος κανονικά.. 4
tommy^ Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 29 λεπτά πριν, BabisTs είπε Ποιος σου την σύστησε θέλω να ξέρω O Καλυτερος overclocker! Eσυ!
thn Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Το VAT είναι μεγάλο πρόβλημα σ' αυτές τις τιμές πάντως. Ληστρικός φόρος κανονικά.. Υπάρχει όχι ληστρικός φόρος; 7
akoinonitos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 9 λεπτά πριν, chrisde είπε Παιχνίδαρος αδερφέ με φοβερά γραφικά και το καλύτερο hdr που έχω δει προσωπικά σε παιχνίδι. Καλό κάψιμο! Spoiler Του tsushima το βρηκα καλυτερο 3
scorpion8283 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 minutes ago, Psycho_Warhead said: Το VAT είναι μεγάλο πρόβλημα σ' αυτές τις τιμές πάντως. Ληστρικός φόρος κανονικά.. Spoiler Για την ακριβεια ( και την ακριβεια 😋) αφου ειμαστε διατεθειμενοι να πληρωσουμε τοσα χρηματα για να... παιξουμε ''ελαφρως'' πιο γρηγορα παιχνιδια, ο φορος ειναι σωστος...just saying... 1
Teddy77 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 9 minutes ago, thn said: 1199 αν το βλέπω σωστα η 5080 founders στην Ιταλία. Δεν την έχουν βέβαια Σωστά το βλέπεις. Δεν έχουν ανοίξει τα preorders πουθενά ακόμα.
chrisde Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Του tsushima το βρηκα καλυτερο Spoiler Όχι ρε ούτε καν. Στο λέω με βεβαιότητα, καταρχάς άλλη τεχνολογία γενικώς, το ένα είναι παιχνίδι του ps4 και το άλλο ps5 (όσον αφορά τα γραφικά). Αλλά και το hdr είναι πολύ πιο εντυπωσιακό στο FW, πέρα από τα καλύτερα γραφικά που παίζουν και αυτά το ρόλο τους είναι και το setting που βοηθάει με τα φώτα κτλ. Χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι το GoT είχε κακό hdr γενικώς, ωραίο ήταν και εκεί.
akoinonitos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 29 λεπτά πριν, chrisde είπε Απόκρυψη περιεχομένων Όχι ρε ούτε καν. Στο λέω με βεβαιότητα, καταρχάς άλλη τεχνολογία γενικώς, το ένα είναι παιχνίδι του ps4 και το άλλο ps5 (όσον αφορά τα γραφικά). Αλλά και το hdr είναι πολύ πιο εντυπωσιακό στο FW, πέρα από τα καλύτερα γραφικά που παίζουν και αυτά το ρόλο τους είναι και το setting που βοηθάει με τα φώτα κτλ. Χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι το GoT είχε κακό hdr γενικώς, ωραίο ήταν και εκεί. Spoiler Μπορει και να εχεις δικιο ,επαιξα το tsushima τελευταιο και ισως μου εχει μεινει αυτο στο μυαλο γτ ηταν πιο φρεσκο 1
tommy^ Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 2 ώρες πριν, Arkin είπε Προσωπικα απο τα 1200 παιχνιδια που εχω steam/uplay Ρε συ man να σε ρωτήσω... Πόσες ώρες έχει για σένα η μέρα; Γιατί με 1200 παιχνίδια, 2600 ταινίες, γυμναστήριο, δουλειά... κάτι δε μου βγαίνει στα μαθηματικά... 4
Arkin Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, tommy^ είπε Ρε συ man να σε ρωτήσω... Πόσες ώρες έχει για σένα η μέρα; Γιατί με 1200 παιχνίδια, 2600 ταινίες, γυμναστήριο, δουλειά... κάτι δε μου βγαίνει στα μαθηματικά... Nαι θελουμε 5-6 ζωες για ολα το εχω γραψει ισα με 500 φορες αστο οτι ο χρονος δεν φτανει. Καλα θα ηταν αλλα δεν. Spoiler Σκεψου οτι περσι μπορεσα να τερματισω μονο 10 παιχνιδια και απο αυτα καποια μικρα. Και απο ταινιες μην νομιζεις απλα οταν εχω χρονο θα δω 2-3 μαζι αλλιως περναει και μηνας χωρις να δω τιποτα η να παιξω με τη δουλεια. Θα ηθελα να εχει 50 ωρες η μερα και με 1 ωρα υπνο να ειμασταν κομπλε αλλα δυστυχως δεν γινεται. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Arkin 1 1
Δημοφιλής ανάρτηση Tambas91 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 ώρα πριν, tommy^ είπε Ρε συ man να σε ρωτήσω... Πόσες ώρες έχει για σένα η μέρα; Γιατί με 1200 παιχνίδια, 2600 ταινίες, γυμναστήριο, δουλειά... κάτι δε μου βγαίνει στα μαθηματικά... Έχει βάλει mfg ο arkin και για κάθε 10 λεπτά ο πέτσινος του τα κάνει 1 ώρα 2 29
azazil1190 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3 ώρες πριν, Arkin είπε Η παντοφλα μεγαλωσε λεγε? Κάθε χρόνος που περνάει με την ίδια γυναίκα εννοείται ότι μεγαλώνει η παντόφλα. 22
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα