Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Σε αυτά τα λεφτά θα τη βγάλεις με καμιά φτωχομπινέδικη Manli,κοίτα μόνο μη την δείξεις στο σόι και γελάνε.

Το καλο οτι η manli ερχεται με αθορυβα fans και μηδεν coil γλιτωνεις και τη τσιριδα και με λιγο UV μην κανουμε και πλουσια τη ΔΕΗ παιζεις με 60 βαθμους θερμοκρασια χειμωνα καλοκαιρι. Αλλα δεν εχω δει ακομα αν θα βγαλουν νεες απο manli και μαλλον θα παμε προς inno gainward. Κατι σκουπιδο asus κτλ που παιζουν πρωτες στο coil whine απολαμβανω να σερφαρω στο reddit και να γελαω με τα χαλια τους και το βρισιμο απο τους κατοχους. Ειναι λιγο περιεργη η φαση οι τοπ υλοποιησεις να ειναι σκουπιδια στο coil whine και θυμαμαι απο παντα ισχυε αυτο δυστυχως. 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Θέλω μια υλοποίηση να μην έχει θέμα με θερμοκρασίες, να μην έχει coil whine και να είναι κομπλέ για δύο χρόνια μέχρι να βγει η σειρά 60.

Ζητάω βασικά πράγματα νομίζω..Και μάλλον ΔΕΝ θα τα εξασφαλίζει ούτε η Astral..

Gainward ήταν εξαιρετικά τίμια σε σειρά 40xx.

Μάλλον θα είναι και στην 50xx!

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Την χτύπησες αυτή που σου έστειλα pm ή ακόμα;

Ελιωνα γυμναστηριο τωρα ηρθα pc σου εστειλα μολις. 

Δημοσ.
3 hours ago, vill_la said:

Καλα και msystems υπαρχει π.χ. 4080super στα 1650 διαθέσιμη.. ευκαιρία 

Θα τους ξέμεινε 1 κομάτι απ'όταν βγήκαν αυτή...

Αρχική η συγκεκριμένη TUF είχε 1300$ στη USA... γενικώς οι 4080 super στην Ελλάδα έπαιξαν σε μη-official distributors αρκετά κάτω από την αμερικάνικη τιμή + ΦΠΑ.... μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.

Οι strix 4080s σκέψου έπαιζαν στα $1500+ αρχική... γι'αυτό και δεν πούλησαν τίποτα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Teddy77 είπε

Θα τους ξέμεινε 1 κομάτι απ'όταν βγήκαν αυτή...

Αρχική η συγκεκριμένη TUF είχε 1300$ στη USA... γενικώς οι 4080 super στην Ελλάδα έπαιξαν σε μη-official distributors αρκετά κάτω από την αμερικάνικη τιμή + ΦΠΑ.... μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.

Οι strix 4080s σκέψου έπαιζαν στα $1500+ αρχική... γι'αυτό και δεν πούλησαν τίποτα.

Εχει παρα πολλα καταστηματα που βλεπεις ακομα να πουλανε 4080 στα 1400+ οι οποιοι τις εχουν κανα 2 χρονια γιατι τις ειχαν παρα πολυ ακριβα και δεν τις πουλησαν. Και οταν βγηκε η 4080super παλι δεν τις εριξαν γιατι δεν μπορουν να πουλησουν με παρα πολυ χασουρα.

Χρηματιστηριο και εκει η ελευθερη αγορα εχει καλα εχει και αρνητικα ομως. Δεν σου λεει κανεις τιποτα αν πουλησεις με καπελο οταν ομως πρεπει να χασεις πολλα λεφτα επειδη δεν πουλησες και βγηκε κατι καλυτερο κανεις δεν θα σε καλυψει σου λεει ας την πουλαγες οταν επρεπε. 

Η 4080super day one επαιζε απο 2-3 καταστηματα απο 999 μεχρι 1500 ευρω. Και στα 1150 εβλεπες TUF Gaming X δυνατες υλοποιησεις ενω αντιστοιχα οι 4080 σε ιδιες υλοποιησεις επαιζαν 1500+. Οποτε λογικο να τους μεινουν στο ραφι και μπραβο μερικες σφαλιαρες ειναι καλες να πεφτουν στα καταστηματα που πουλανε με καπελο. 

Δες εδω. Καρτα με τρελη διαθεσιμοτητα 2 χρονια ετσι. Παιζει απο 1300 μεχρι 1800 αμεσα διαθεσιμη σε παρα πολλα καταστηματα. Αυτος με τα 1300 ισως καποτε την πουλησει αυτος με τα 1800 θα την δωσει τσαμπα αργοτερα οταν βγουν οι 5000. Τις αγορασαν ακριβα αλλα οταν επρεπε να τις πουλησουν ειχαν τρελο καπελο οποτε τους εμειναν στο ραφι. 

Το ιδιο γινεται και στις αγγελιες. Βλεπεις κοσμο πουλαει 3090 3080 πανακριβα θα αναγκαστουν να τις πουλησουν αργοτερα ακομα πιο χαμηλα απο οτι παιζουν τωρα οι σωστες τιμες για αυτες τις καρτες. Οσοι πανε να βγαλουν το κατι παραπανω και στο τελος την πατανε ειναι οτι καλυτερο και τρωνε καλο χαστουκι. Απο καταστηματα μεχρι αγγελιες. Οπως και αυτοι που ζητανε καρτες τσαμπα και καθονται μηνες χωρις να εχουν καρτα να κανουν το χομπι τους. Ουτε αυτους τους λυπαμαι. 

https://www.skroutz.gr/s/39470035/Gigabyte-GeForce-RTX-4080-16GB-GDDR6X-Eagle-OC-Karta-Grafikon-GV-N4080EAGLEOC-16GD.html

9 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Αρλουμπο site κυριολεκτικα με αυτα που γραφει. Τουλαχιστον γραφει αυτο στο τελος που καπως το σωζει αλλα και παλι αρλουμποsite με αυτα που γραφει. 

It’s an impressive demo, though. With the right setup and the right games, this $549 GPU can genuinely square up to Nvidia’s previous $1,599 flagship. If enough games end up supporting multi frame gen in DLSS 4, and implement it well, the RTX 5070 looks set to take the best graphics card award in the mid-range category.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Gainward ήταν εξαιρετικά τίμια σε σειρά 40xx.

Μάλλον θα είναι και στην 50xx!

Ποιος σου την σύστησε θέλω να ξέρω 

Δημοσ.
2 minutes ago, ASFE said:

I just tested the Nvidia GeForce RTX 5070, and yes it can beat the RTX 4090

Το βαλα με τιτλο για να γινει χαμουλης :P

Και ο baiter που εγραψε το αρθρο με τιτλο το βαλε 😆🤪

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

''Tested'' στα 2 PC που έχει στημένα η NVIDIA εκεί και η 5070 να τρέχει συγκεκριμένο παιχνίδι με MFG ενώ η 4090 με FG..

''The two test rigs were set up so that both of them were running the game maxed out at 4K with the highest level of DLSS supported by each GPU. This means the only difference between the two systems in terms of setup is that the RTX 5070 was running the game with multi frame gen, whereas the RTX 4090 was using standard frame gen.''

Ρε 'σεις..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Δημοσ.
9 minutes ago, Arkin said:

...

Κοίτα, η 4080s ήταν μεγάλο outlier. Το ότι όντως την βρίσκαμε με χιλιάρικο αμέσως, είναι αξιοσημείωτο και σίγουρα μη αναμενόμενο.

Τώρα μαγαζιά επιπέδου Πλαίσιο και δευτερευόντως Msystems, φαντάζομαι έχουν rebate deals για να βγάλουν τη χασούρα.

Κάτι μικρο-scalpo-μάγαζα όμως, θα τις κάνουν αλοιφή.

Ας πούμε όμως εδώ για την 5090.... Ελλάδα αν πούλαγαν απευθείας Founder's edition, με το ΦΠΑ μας θα είχε 2,4Κ€ (αν κρίνω από τιμές nvidia store Ιταλίας+Νορβηγίας)

Το ότι οι ΑΙΒ's δεν έχουν το cooling solution της Founder's, δεν ξέρω τι κόστος θα αυξάνει/προσθέτει όμως... είμαι φουλ απαισιόδοξος αλλά ελπίζω να εκπλαγώ ευχάριστα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Teddy77 είπε

Κοίτα, η 4080s ήταν μεγάλο outlier. Το ότι όντως την βρίσκαμε με χιλιάρικο αμέσως, είναι αξιοσημείωτο και σίγουρα μη αναμενόμενο.

Τώρα μαγαζιά επιπέδου Πλαίσιο και δευτερευόντως Msystems, φαντάζομαι έχουν rebate deals για να βγάλουν τη χασούρα.

Κάτι μικρο-scalpo-μάγαζα όμως, θα τις κάνουν αλοιφή.

Ας πούμε όμως εδώ για την 5090.... Ελλάδα αν πούλαγαν απευθείας Founder's edition, με το ΦΠΑ μας θα είχε 2,4Κ€ (αν κρίνω από τιμές nvidia store Ιταλίας+Νορβηγίας)

Το ότι οι ΑΙΒ's δεν έχουν το cooling solution της Founder's, δεν ξέρω τι κόστος θα αυξάνει/προσθέτει όμως... είμαι φουλ απαισιόδοξος αλλά ελπίζω να εκπλαγώ ευχάριστα.

Δεν ξερω τι εγινε με τις super γιατι δεν ειναι μονο τα 999 αλλα και τα 1150 για τις πιο καλες υλοποιησεις ηταν κατι αξιοσημειωτο. Αφησαν τις 4080 στα 1300+ ακομα και σημερα δηλαδη ουτε προκειται να τις πουλησουν και ολες οι super ξεπουλησαν με τις σωστες τιμες που ηρθαν. Το plaisio αλλα και οσοι παιξουν σε τετοιες τιμες στις 5000 θα φανε και αυτοι τα μουτρα τους. Θα αγορασει το πιο ενθουσιωδης κοινο τις πρωτες βδομαδες επειτα ομως λογο διαθεσιμοτητας δεν θα επικρατησει αυτο το σομπρερο. Σαλατα θα τις κανουν απορω. Απλα ΑΝ μιλαμε για επισημες τιμες απο plaisio με βαση 999msrp δηλαδη 1170 ευρω επισημα Ελλαδα ξεκαθαρα προσπαθουν να κερδισουν απο την ολη αισχροκερδεια που επικρατει σε καθε τομεα αλλα σιγουρα και απο το 2x απο 4090 με το MFG στο reddit αν μπεις θα δεις ποσοι νομιζουν οτι η 5070 ειναι σαν την 4090 σε καθαρες επιδοσεις απορω στην παρουσιαση οταν ειπε για το MFG δεν το ακουσαν. Εχει πολυ χαζο κοσμο εκει εξω που πιστευει παραλογα πραγματα. Ειναι απολαυστικο ολο αυτο και αν δουμε και σε αλλα καταστηματα skroutz παρομοιες τιμες με plaisio και πολυ μακρια απο το MSRP θα εχουμε ακομα μια αγορα με ξεκαθαρο καρτελ και με κανενα μετρο. Οσοι τσιμπησουν καρτα εκτος του επισημου MSRP ομως απλα ταϊζουν το ολο καρτελ και λενε ανεβαστε και αλλο τις τιμες. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Teddy77 είπε

Οι AIBs ξεκινάνε από +200-300$ στο MSRP και ανεβαίνουμε αν πάμε για Suprim/Strix/Astral. Η Strix 4090 στο MSRP ήταν +400$ σε σχέση με την 4090 FE για παράδειγμα.

Με την Astral δεν ξέρω πόσο πάνω θα πάνε, σίγουρα +500$ πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...