Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 33Bird33 είπε

Και με τι system υπολόγισαν αυτοί τα frames στο Farcry? Με 9800X3D?

Όχι, με 14900Κ. Από το review της 4080 super, ήταν το πιο πρόσφατο για GPU 4K σε Far Cry 6 + RT. 

rt-far-cry-6-3840-2160.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, malakudi είπε

Όχι, με 14900Κ. Από το review της 4080 super, ήταν το πιο πρόσφατο για GPU 4K σε Far Cry 6 + RT. 

Οκ θα μου πεις 4Κ είναι πόση διαφορά να έχει με το σύστημα της NVIDIA αλλά και πάλι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, malakudi είπε

Εάν δεν κάνω λάθος με τον 9800χ3δ τεσταραν τις 5αρες. Ο οποίος 3δ σε συγκεκριμένους τίτλους (αμδ friendly) δίνουν ακόμα και σε 4κ.

Λίγο υπομονή να δούμε τα πραγματικά νούμερα σε όλες τις αναλύσεις με ίδιo cpu.

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Έχω θα γελάσω περισσότερο με αυτούς που έχουν βγάλει χολή για την τιμολόγηση των μεταχ.4090 γιατί ως γνωστόν 5070=4090 . Οι οποίοι έχουν  κάρτες κάτω από την προαναφερόμενη, δεν έχουν καταλάβει ότι θα αναγκαστούν να τις δώσουν Μαξ 300€ και να βάλουν από την τσέπη αλλά 1200€+ για να πάρουν την αντίστοιχη 5αρα. Έχουν στο μυαλό τους ότι  με 500-600€ διαφορά θα έπαιρναν καινούρια κάρτα από ράφι. 

Ξέρω γίνομαι κακός(δεν είμαι) αλλά κάποιοι πρέπει να πέσουν λίγο από το συννεφάκι απότομα και να μαζευτούν στα γραφόμενα τους και να κόψουν τον χλευασμό.

Καλά πάρα πολλοί φάγαν το bait ότι 5070=4090 λόγο του mfg το οποίο δεν είναι πανάκεια για πασαν νοσον και μαλακιαν… δε πειράζει θα προσγειωθούν απότομα όταν τη δουν να μοιράζει φάπες και στην 5080… γενικά ξενέρωσα που την πούλησα μόνο αυτή τη βλακεία το mfg δε θα υποστήριζε οπότε θα ήμουν κομπλέ , τώρα η 5090 μου φαίνεται μέτρια και η 5080 θα είναι ακριβή οπότε με βλέπω να κινούμαι σε ρηχά νερά με 5070ti

Επεξ/σία από Tambas91
  • Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Καλά πάρα πολλοί φάγαν το bait ότι 5070=4090 λόγο του mfg το οποίο δεν είναι πανάκεια για πασαν νοσον και μαλακιαν… δε πειράζει θα προσγειωθούν απότομα όταν τη δουν να μοιράζει φάπες και στην 5080… γενικά ξενέρωσα που την πούλησα μόνο αυτή τη βλακεία το mfg δε θα υποστήριζε οπότε θα ήμουν κομπλέ , τώρα η 5090 μου φαίνεται μέτρια και η 5080 δεν θα είναι ακριβή οπότε με βλέπω να κινούμαι σε ρηχά νερά με 5070ti

Εγώ θα πάω σε 5090 λογικά.Ωστε να δώσω 7900 ,παίζει σενάριο βέβαια και τελευταία στιγμή επειδή έχω ξενερώσει λίγο να αραξω με καμία 5080 μιας και δεν παίζω γενικά και ίσως στην πορεία να κάνω κίνηση 5090. Αλλά γενικά φέτος δεν η καλύτερα ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν καίγομαι ιδιαίτερα για αγορά νέας κάρτας 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Καλά πάρα πολλοί φάγαν το bait ότι 5070=4090 λόγο του mfg το οποίο δεν είναι πανάκεια για πασαν νοσον και μαλακιαν… δε πειράζει θα προσγειωθούν απότομα όταν τη δουν να μοιράζει φάπες και στην 5080… γενικά ξενέρωσα που την πούλησα μόνο αυτή τη βλακεία το mfg δε θα υποστήριζε οπότε θα ήμουν κομπλέ , τώρα η 5090 μου φαίνεται μέτρια και η 5080 δεν θα είναι ακριβή οπότε με βλέπω να κινούμαι σε ρηχά νερά με 5070ti

ποιος νοήμονας άνθρωπος το έφαγε 😂 ανήλικος μπορεί.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Γιατί ρε να μην πάρω λίγο χαρά και εγώ με μια 4090 δεν το αξίζω? 

Απόκρυψη περιεχομένων

Από την μια έχουμε τους μαυραγορίτες εδώ μέσα όπως τους αναφέρουν και από την άλλη έχουμε τα κοράκια παζαροπουλους που περιμένουν να βαρεσουν στο ψαχνό 

όλοι το αξίζουν αλλά εγώ ξέρω ότι πάς μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη σου χωρίς να έχεις οφθαλμαπάτες.

20 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Εγώ θα πάω σε 5090 λογικά.Ωστε να δώσω 7900 ,παίζει σενάριο βέβαια και τελευταία στιγμή επειδή έχω ξενερώσει λίγο να αραξω με καμία 5080 μιας και δεν παίζω γενικά και ίσως στην πορεία να κάνω κίνηση 5090. Αλλά γενικά φέτος δεν η καλύτερα ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν καίγομαι ιδιαίτερα για αγορά νέας κάρτας 

και εγώ για 5080 θα πάω για 10 άντε 15%καλύτερη της 4080 την κόβω, μάλλον για gigabyte gaming oc η msi suprim x , ανάλογα τη θα δω στα review.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ICE-T είπε

ποιος νοήμονας άνθρωπος το έφαγε 😂 ανήλικος μπορεί.

Άμα αρχίσω να τα ποστάρω σε screenshots θα φύγω για μπάνιο 🤣 δες από την αρχή που ανακοινώθηκαν, διάφορες «ψύχραιμες» αντιδράσεις 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Έχω θα γελάσω περισσότερο με αυτούς που έχουν βγάλει χολή για την τιμολόγηση των μεταχ.4090 γιατί ως γνωστόν 5070=4090 . Οι οποίοι έχουν  κάρτες κάτω από την προαναφερόμενη, δεν έχουν καταλάβει ότι θα αναγκαστούν να τις δώσουν Μαξ 300€ και να βάλουν από την τσέπη αλλά 1200€+ για να πάρουν την αντίστοιχη 5αρα. Έχουν στο μυαλό τους ότι  με 500-600€ διαφορά θα έπαιρναν καινούρια κάρτα από ράφι. 

Ξέρω γίνομαι κακός(δεν είμαι) αλλά κάποιοι πρέπει να πέσουν λίγο από το συννεφάκι απότομα και να μαζευτούν στα γραφόμενα τους και να κόψουν τον χλευασμό.

Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε, από τα γραφόμενα πολλών εδώ το 70% περίπου είναι κάτοχοι 4090, που έχουν διάφορα στο μυαλό τους. Ανάμεσα στα οποία και την ονείρωξη να δώσουν την 4090 όσο την πήραν. Και δεν τολμάει να πει κανείς κουβέντα, αμέσως γίνεται bullying. Πώς αλλιώς να εξηγήσεις ότι υπάρχουν κάτοχοι 4090 με 24gb που μιλάνε για...ανάγκη αναβάθμισης σε 5090. Τέτοιους καλούς "πελάτες" ούτε ο πετσινος δεν φανταζόταν ότι θα έχει. Το θέμα είναι ότι τα διαβάζει και κόσμος που δεν πολυξερει αυτά και υπάρχει περίπτωση να κάτσει να μαζέψει όσα κάνει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για να αγοράσει fake frames και dlss4,2568 μαρκετιστικες μπαρουφες. 

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε

Άμα αρχίσω να τα ποστάρω σε screenshots θα φύγω για μπάνιο 🤣 δες από την αρχή που ανακοινώθηκαν, διάφορες «ψύχραιμες» αντιδράσεις 

Δεν κάθομαι να κοιτάξω, εγώ μόνο κάτι γραφήματα είδα στην παρουσίαση και με έπιασαν τα γέλια, εδώ ο ίδιος ο CEO με το δερμάτινο γελαγε 😂 .

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν και δεν πολυενδιαφερει μιας και το βρηκα ας ποσταρω και αυτο->screenshot

Η 5090 εχει + 1 encoder απο την 4090, η 5080 εχει 2 encoder+ 2 decoder και η 5070 ti 2 encoder+1 encoder και απο εκει κατω 1 enc/1 decoder.

στην 40*0 Απο 4070ti και πανω ολες ειχαν 2 encoders/1 decoders και απο εκει και κατω 1/1.

Spoiler

Y.γ Αυτο λογικα θα κανει μεγαλη διαφορα σε video editing, αλλα δεν θα επηρεασει το gaming

αScreenshot 2025-01-08 110649.jpg

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tryfos είπε

Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε, από τα γραφόμενα πολλών εδώ το 70% περίπου είναι κάτοχοι 4090, που έχουν διάφορα στο μυαλό τους. Ανάμεσα στα οποία και την ονείρωξη να δώσουν την 4090 όσο την πήραν. Και δεν τολμάει να πει κανείς κουβέντα, αμέσως γίνεται bullying. Πώς αλλιώς να εξηγήσεις ότι υπάρχουν κάτοχοι 4090 με 24gb που μιλάνε για...ανάγκη αναβάθμισης σε 5090. Τέτοιους καλούς "πελάτες" ούτε ο πετσινος δεν φανταζόταν ότι θα έχει. Το θέμα είναι ότι τα διαβάζει και κόσμος που δεν πολυξερει αυτά και υπάρχει περίπτωση να κάτσει να μαζέψει όσα κάνει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για να αγοράσει fake frames και dlss4,2568 μαρκετιστικες μπαρουφες. 

Εγώ που γενικά δεν σχολιάζω και δεν γράφω στο forum, χθες το πρωί που μπήκα να μάθω για τις νέες κάρτες, "αναγκάστηκα" από αυτά διάβασα να ποστάρω αυτό. Τυχαίο?

Screenshot 2025-01-08 111626.png

Επεξ/σία από exopctrela
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tryfos είπε

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις ότι υπάρχουν κάτοχοι 4090 με 24gb που μιλάνε για...ανάγκη αναβάθμισης σε 5090.

Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει με τα λεφτά του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...