Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 minutes ago, _Theo_ said:

Είναι εταιρεία του λαού νοιάζεται για το πορτοφόλι μας!

Νοιάζεται σίγουρα όχι αλλά επίσης σίγουρα είναι καλό να υπάρχει EU MSRP γιατί αλλιώς αρχίζουν οι θεωρίες περί ισοτιμίας € - $ και ΦΠΑ και δεν ξέρω τι άλλο, μεταφορικά τα βάλαμε έχουν ανέβει και αυτά, επίσης έχεις έναν μπούσουλα για το πόσο/αν σε "κλέβουν", βλέπε κάτι AMD CPU που έχουν ανέβει 7800X3D 620€ από 350€ γιατί έτσι.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Έχουν λείψει κουτιά σαν το παραπάνω, πλέον είναι σκέτα συνήθως χωρίς κάποιον χαρακτήρα. Παλιότερα είχαν και αυτοκόλλητο οι κάρτες επάνω με χαρακτήρα κλπ.

Παλια ειχαν και χωρο ρε για το αυτοκολλητο ,τωρα με τρια φανς τι να βαλουν δεν μενει χωρος.

Εγω παντα τα εβγαζα μου την εσπαγαν :lol:

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 hour ago, Psycho_Warhead said:

Ναι νοιάζεται τόσο που βγάζει κάρτες με τιμές κοντά σε αυτές του πέτσινου και λειτουργούν σαν καρτέλ..Απλά επειδή δεν πουλάει, στην πορεία τις ρίχνει..

Το ότι ρίχνει τιμές έχει να κάνει με την τιμολογιακή στρατηγική και όχι επειδή δεν πουλάει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Το ότι ρίχνει τιμές έχει να κάνει με την τιμολογιακή στρατηγική και όχι επειδή δεν πουλάει.

Όταν το market share πέφτει, σημαίνει δεν πουλάει. Η NVIDIA έχει το 90% πλέον.

19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Παλια ειχαν και χωρο ρε για το αυτοκολλητο ,τωρα με τρια φανς τι να βαλουν δεν μενει χωρος.

Εγω παντα τα εβγαζα μου την εσπαγαν :lol:

Έχει χώρο το backplate.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελατε...παραδεχτειτε το...

Αναστηθηκαμε ολοι με τις επικειμενες ανακοινωσεις🤩

Μια ευφορια στο insomnia τις τελευταιες μερες..🥳

να βγουν μετα και τα benches, να αρχισουν και οι πρωτες φωτο απο τα κουτακια.. 

im so excited GIF

Επεξ/σία από scorpion8283
  • Haha 1
Δημοσ.
3 hours ago, noFEARgr said:

Το rdna 4 θα εχει αρκετα καλυτερο rt performance ομως. Εγω περιμενω 7900xt performance στο raster , rt σαν 4070ti και 500αρικο msrp . 

Θες ραστερ κάρτας 900€ και rt κάρτας χιλιάριακου στο launch και τα θες στα 500 κιόλας, έχω ένα παράλογο συναίσθημα ότι θα απογοητευτείς.

Δηλαδή σκέψου ότι μια κάρτα της τάξης 4060ti σε μέτρια υλοποίηση κοστίζει σήμερα 500€ - και αντικαταστάτης τέτοιας κάρτας δεν προβλέπεται μέχρι το Πάσχα (και αν, δεν ξέρω τί λένε οι φήμες).

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον έχουμε τα τελικά αποτελέσματα .Σύμφωνα με το windowscentral εμφανίστηκαν στην γερμανία τα πρώτα μηχανάκια με 5090 με 32 γίγα , και 5080 με 16 γίγα και τιμές πανδημίας . Με τις υγείες μας. Άντε γατάκια , φροντίζει για σας ο πέτσινος , όλα 20 με 30% πάνω θα είναι .  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, evkar είπε

Μάλλον έχουμε τα τελικά αποτελέσματα .Σύμφωνα με το windowscentral εμφανίστηκαν στην γερμανία τα πρώτα μηχανάκια με 5090 με 32 γίγα , και 5080 με 16 γίγα και τιμές πανδημίας . Με τις υγείες μας. Άντε γατάκια , φροντίζει για σας ο πέτσινος , όλα 20 με 30% πάνω θα είναι .  

πηγή;

Δημοσ.
20 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Όταν το market share πέφτει, σημαίνει δεν πουλάει. Η NVIDIA έχει το 90% πλέον.

Και παραπάνω όταν είχε Market Share πάλι ίδια τιμολογιακή στρατηγική χρησιμοποιούσε.

Η AMD χρησιμοποιεί την μέθοδο ξαφρίσματος όπου με την ανακοίνωση του προϊόντος έχει την υψηλότερη τιμή και πουλάει στους early adopters , μετά ρίχνει την τιμή όταν έχει βγάλει το κόστος του R&D και μπορεί πλέον να παίξει με μικρότερο margin.

Από την άλλη μεριά η NVIDIA χρησιμοποιεί την μέθοδο της ψυχολογικής τιμολόγησης η μέθοδο κύρους, όπου βάζει την υψηλότερη τιμή από την αρχή και την κρατάει ίδια μέχρι την κατάργηση του προϊόντος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, firepc είπε

ε, στα τελη του '25 θα βγει και μια 5080ti στα 24gb για να σιάξουμε

Και 5080 απλή να βγει με 24gb θα είναι ξεκάθαρα sweet spot 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...