Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα πιο πολύ θα με ενδιέφερε να μάθω τι exclusive feature θα έχει (αν θα έχει) για αυτές. Δεν βλέπω να αναφέρεται κάτι γενικώς εκτός από ένα αόριστο dlss4 που δεν ξέρουμε τι νέο θα φέρει...

• Like 1
Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια αυτό όντως το περιμένω ως μελλοντικό feature, εδώ στο παρέχει το losseless scaling προφανώς όχι με την ίδια αποτελεσματικότητα, αλλά αν πάνε να το πουλήσουν ως αποκλειστικότητα λόγω και καλά εξειδικευμένου hardware (πάλι), θα φάνε το κράξιμο της αρκούδας. Αν έχουν τόσο χεσμένους τους gamers και δεν τους ενδιαφέρει, καμία αντίρρηση, αλλά σε αυτήν την περίπτωση γιατί να καταφύγουν σε τόσο φτηνά κόλπα; Αν δεν τους νοιάζει, cool δώστο σε όλους τι θα χάσουν; Θα πουλήσουν ούτως ή άλλως.

• Like 1
Δημοσ.

Διαρροή για DLSS 4 δε νομίζω να δούμε πάντως, όπως δεν είδαμε και για το FG. Διαρροή κάνα 3Dmark σκοράκι περιμένω και κάμια φώτο απ' το νέο FE cooler. Αρχές Δεκέμβρη πιστεύω θα τα δούμε αυτά.

Η ανακοίνωση λένε θα γίνει στην CES(8/1).

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω. Εκει (στην CES), θα μαθουμε τα καθεκαστα για το DLSS4 παρεα με τα απαραιτητα πετσινα πινακακια με τις 8Χ φουσκωμενες επιδοσεις.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Double FG frame-rate λένε κάποιοι..Θα δείξει..

Μπα,παπαριές,δεν θα υπάρξει double FG,δεν έχει κανένα νόημα αν το latency παραμένει το ίδιο,αυτό που θέλω και πιστεύω είναι εφικτό με τους tensor cores είναι η Nvidia να μας δώσει Frame gen 2.0 με π.χ native frames 60fps? με Fg 80fps και το latency να είναι σαν native 70fps αντί για 60fps!!

Αν τα καταφέρει αυτό θα μιλάμε για μια μικρή επανάσταση 

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με $1500 msrp η 4090 ξεκίνησε εδώ στα 2200-2300€ τα απλά μοντέλα, άρα πάμε για 3000€+!!! 🥲

Να δούμε και η 5080, καλά είπα εγώ κοντά στο 2000€! 😁

Επεξ/σία από Saloufas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...