azazil1190 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Φαντάσου πόσο ΔΕΝ τον νοιάζουν οι gaming κάρτες..Δεν σκέφτεται καν αυτό το πολύ απλό που γράφεις. Όχι ρε γιατί δεν είναι ωραίο θέαμα να ξυπνάς το πρωί παραμονής να φτιάχνεις ένα ζεστό καφεδάκι να πηγαίνεις σαλόνι και να βλέπεις κάτω από το δέντρο ένα κουτί ,να ανοίγεις και να βλέπεις την τοπ κάρτα της πράσινης. Και να λες πάλι με έφτιαξε και φέτος αυτός ο Άγιος Βασίλης. Να τον έχει πάντα καλά ο Θεουλης να μου φέρνει κάρτες και hw γενικά.😆
kkatzos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Γιατί δεν αγοράζετε από Amazon να σας βγαίνει τζάμπα η αναβάθμιση ; Μπορείς να κάνεις refund την κάρτα στα 2 χρόνια και να πάρεις όλο το ποσό πίσω και να σου βγει τζάμπα ή σχεδόν τζάμπα η επόμενη κάρτα. Αν υπάρχει λόγος για επιστροφή ναι. Δηλαδή αν βγάλει οποιαδήποτε βλάβη η κάρτα εννοείται επιστροφή και refund. Αν όμως η GPU είναι μια χαρά, την απολάμβανε 1,5 χρόνο ο κάτοχος και κάνει την επιστροφή για να πάρει πίσω το πλήρες ποσό για να αγοράσει τη νέα GPU μιλάμε για γυφτιά τεραστίων διαστάσεων. 4
BabisTs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Αυτό είναι το σκεπτικό μου και μένα για φέτος. Αλλά θέλω παραπάνω από 10 με ένα 15 συμβιβάζομαι. Επειδή αργούν οι κάρτες ακόμα... Το Stalker 2 να βγαίνει να το ευχαριστηθουμε για αρχή και προσωπικά χεστηκα για τις 5080/5090... Οι κάρτες για μένα έπρεπε να είχαν βγει.... Άκυρη τελείως η χρονική περίοδο που πάνε να τις βγάλουν. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από BabisTs 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Το STALKER 2 δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι τώρα που θα βγει, ίσως να πρέπει να βγουν 2-3 patch για να έρθει εκεί που πρέπει..
D4RK0Rbit Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 17/8/2023 στις 5:15 ΜΜ, optimus prime είπε Ξεκινηστε να μαζεύετε οικονομίες.. Τα λεφτά θα είναι πολλα... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από D4RK0Rbit 2
kostiger Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, azazil1190 είπε Όχι ρε γιατί δεν είναι ωραίο θέαμα να ξυπνάς το πρωί παραμονής να φτιάχνεις ένα ζεστό καφεδάκι να πηγαίνεις σαλόνι και να βλέπεις κάτω από το δέντρο ένα κουτί ,να ανοίγεις και να βλέπεις την τοπ κάρτα της πράσινης. Και να λες πάλι με έφτιαξε και φέτος αυτός ο Άγιος Βασίλης. Να τον έχει πάντα καλά ο Θεουλης να μου φέρνει κάρτες και hw γενικά.😆 Ποια τοπ ρε τρελε, αφου εσυ θα πας για 5080 αυτη τη φορα.. Γελανε τα τσιμεντα απο τωρα με τις 2 top tier 5090 που θα μοστραρεις προσεχως..🤣 1 3
azazil1190 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 36 λεπτά πριν, kostiger είπε Ποια τοπ ρε τρελε, αφου εσυ θα πας για 5080 αυτη τη φορα.. Γελανε τα τσιμεντα απο τωρα με τις 2 top tier 5090 που θα μοστραρεις προσεχως..🤣 😆 Ναι αυτή θα είναι η τοπ της καρδιάς μου(5080) 1
just_a_dude Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Τι 5080; Δεν ντρέπεστε καθόλου; Τόσο κόπο κάναμε να περάσει ο Jensen μας την Apple και τώρα θα τον περάσει πάλι απ' την τσιγγουνιά σας; Ντροπή, δεν έχω να πω κάτι άλλο. 6
Arkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Τι 5080; Δεν ντρέπεστε καθόλου; Τόσο κόπο κάναμε να περάσει ο Jensen μας την Apple και τώρα θα τον περάσει πάλι απ' την τσιγγουνιά σας; Ντροπή, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Κανονιστε να επιστρεψει στις παλιες δουλειες που εκανε παιδια. Μονο 5090 οτιδηποτε αλλο δεν φτανει για τα δερματινα πετσινα του ceo της καρδιας μας jensen. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου από Arkin 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου ZOTAC’s owner relocates its HQ and factory amid GeForce RTX 5090/5080 export restrictions
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 πμ Για να καθαρίζουν το stock σημαίνει ότι δεν έχουν σκοπό να πουλάνε ταυτόχρονα 40/50 series όπως έκαναν με τις 30/40, οπότε οι τιμές θα είναι πάνω-κάτω ίδιες. NVIDIA clearing GeForce RTX 40 inventory, RTX 4070 on short supply making room for early 2025 RTX 5070 launch
kostiger Δημοσ. Δευτέρα στις 11:35 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:35 πμ 19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Για να καθαρίζουν το stock σημαίνει ότι δεν έχουν σκοπό να πουλάνε ταυτόχρονα 40/50 series όπως έκαναν με τις 30/40, οπότε οι τιμές θα είναι πάνω-κάτω ίδιες. NVIDIA clearing GeForce RTX 40 inventory, RTX 4070 on short supply making room for early 2025 RTX 5070 launch 1
Psycho_Warhead Δημοσ. Δευτέρα στις 11:38 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:38 πμ Με το πάσο τους εντελώς πάντως..Παίζουν μπάλα μόνοι τους και δεν τους καίγεται καρφί. 2
BabisTs Δημοσ. Δευτέρα στις 01:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:18 μμ Leak δεν βλέπω και θα γελάσουμε μου φαίνεται σιγά σιγά αν βγάλει καμία φόλα και αυτός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα