Προς το περιεχόμενο

NVIDIA RTX 5000 Series (Ada-next/Blackwell)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Μου αρέσει που λέτε για αναβαθμίσεις ενώ δεν υπάρχει στον ορίζοντα κανένα νέο παιχνίδι που να σε παρακινήσει να αναβαθμίσεις για χάρη του. 

Μαζι σου αλλα ξερεις το μικροβιο κυριως αλλα με συνεση γιατι αυτοι φαινεται δεν χορταινουν. 

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η αναβάθμιση δυστυχώς θα κοστίζει πολύ αδρά από 'δω και πέρα..

Να δω τι θα δούμε στo DLSS 4 για να σπρώξει αναβαθμίσεις..

Υπάρχουν ήδη αυτά με Path Tracing που τρώει ξύλο και η 4090. Και εννοείται ότι από 'δω και πέρα όλα ξαφνικά δεν θα κρατάνε 60 με αυτή..

Προτιμανε να τους μενουν στα ραφια η θα βγαζουν λιγα κομματια? Εχουν γινει scalpers οι ιδιες εταιριες πια με τετοιες τιμες. Η 4080 δεν πουλησε τιποτα η 4080super στα 999 πουλησε αρκετα. 

Για το DLSS 4 αν ειναι texture resampling δεν θα εχει διαφορα στις επιδοσεις αλλα θα επιδρα μονο στη vram οπως το βλεπω. Οποτε meh. 

Επεξ/σία από Arkin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η αναβάθμιση δυστυχώς θα κοστίζει πολύ αδρά από 'δω και πέρα..

Να δω τι θα δούμε στo DLSS 4 για να σπρώξει αναβαθμίσεις..

Υπάρχουν ήδη αυτά με Path Tracing που τρώει ξύλο και η 4090. Και εννοείται ότι από 'δω και πέρα όλα ξαφνικά δεν θα κρατάνε 60 με αυτή..

Το μόνο σοβαρό παιχνίδι με path tracing που ξέρω είναι το CP 2077. Εκτός αν ξεχνάω κάποιο άλλο.

Εντάξει αν θες να παίζεις σε 4k 120 Hz ακατεβατα τότε ούτε η RTX 5090 δεν θα σου κάνει. Πάντα θα υπάρχουν games που θα είναι θεοβαρα.

2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Το μόνο σοβαρό παιχνίδι με path tracing που ξέρω είναι το CP 2077. Εκτός αν ξεχνάω κάποιο άλλο.

Εντάξει αν θες να παίζεις σε 4k 120 Hz ακατεβατα τότε ούτε η RTX 5090 δεν θα σου κάνει. Πάντα θα υπάρχουν games που θα είναι θεοβαρα.

Alan Wake 2, Star Wars Outlaws με Outlaw preset και όλα τα UE 5 παιχνίδια θέλουν DLSS σε 4Κ.

Προφανώς για αναβάθμιση από 40 series θα κάνουν όσοι παίζουν σε 4Κ, εκτός κι αν το DLSS 4 φέρει κάτι πολύ καλό σαν το FG.

• Like 1

2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

2077/alan wake 2/wukong//portal 2 ερχεται και το half life 2 RTX. Αυτα μου ερχονται στο μυαλο και αυτα γενικα γονατιζουν τις δυνατες καρτες. 

Μετα εχουμε

Quake II RTX

Doom 2 RAYTRACED

Minecraft Path Tracing

• Like 1

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Alan Wake 2, Star Wars Outlaws με Outlaw preset και όλα τα UE 5 παιχνίδια θέλουν DLSS σε 4Κ.

Προφανώς για αναβάθμιση από 40 series θα κάνουν όσοι παίζουν σε 4Κ, εκτός κι αν το DLSS 4 φέρει κάτι πολύ καλό σαν το FG.

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

2077/alan wake 2/wukong//portal 2 ερχεται και το half life 2 RTX. Αυτα μου ερχονται στο μυαλο και αυτα γενικα γονατιζουν τις δυνατες καρτες. 

Μετα εχουμε

Quake II RTX

Doom 2 RAYTRACED

Minecraft Path Tracing

Με το Half Life 2 θα πέσει τρελό κάψιμο. Βγάλε ρε Gabe  Half Life 3 με path tracing κλπ να δεις πως θα πουλήσουν οι RTX 5000!! 

Όνειρα...😭

• Like 1

• Super Moderators
4 minutes ago, MariosX said:

Είμαι ο μοναδικός τρελός που θέλει να αγοράσει 5090 να την δουλειά του (AI, Data Engineering, Machine Learning, Cloud Video Game Streaming) και όχι για video gaming?

FOR SCIENCE!

• Thanks 2

σκέφτηκαν κάτσε μην βγάλουν 2 5080 (μια με 16gb και μια με 20/24gb) και τρέχουν κι αλλάζουν πάλι ονομασίες όπως έκαναν με την 4080 🤣, πάντως καλή δείχνει η 5070 με τα 16gb, ουπς λάθος η 5080 😂

• Like 1
  • Haha 1

27 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Alan wake 2 μακράν το καλύτερο 

• Super Moderators
3 minutes ago, idonthave said:

σκέφτηκαν κάτσε μην βγάλουν 2 5080 (μια με 16gb και μια με 20/24gb) και τρέχουν κι αλλάζουν πάλι ονομασίες όπως έκαναν με την 4080 🤣, πάντως καλή δείχνει η 5070 με τα 16gb, ουπς λάθος η 5080 😂

The Office Finger Guns GIF

• Haha 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μετα εχουμε

Quake II RTX

Doom 2 RAYTRACED

Minecraft Path Tracing

Το πρόβλημα μου μετα doom,quake, Minecraft,portal είναι ότι όσο ray tracing και να βάλεις πάλι χάλια μου φαίνονται 😅

Τα assets αυτών των παιχνιδιών δεν έχουν φτιαχτεί για modern lighting καταστάσεις 

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 2

2 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Το πρόβλημα μου μετα doom,quake, Minecraft,portal είναι ότι όσο ray tracing και να βάλεις πάλι χάλια μου φαίνονται 😅

Quake + doom ναι μιας και δεν εχει γινει overhaul σε textures κτλ αλλα το portal ειναι σε αλλο επιπεδο οπως και το minecraft. 

Η 5000 σειρά απλά skip.

Περιμένω να δω τι θα κάνει η 8800 xt, αν έχει raster τουλάχιστον όσο η 7900xt και rt επιπέδου 4070ti / super με τιμή κάπου στα 600, βαριά 650 θα πουλήσει. Αν την τιμολογήσουν στα 800+ τότε θα πάει άκλαφτη.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...