Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Ήρθε μήνυμα της γυναίκας μου ότι ο λογαριασμός της θα κλείσει λόγο αδράνειας και είναι από την microsoft ενώ ο λογαριασμός είναι gmail. 

Αποστολέας [email protected]

EDIT. Βρήκα παρόμοια εμπειρία από κάποιον άλλον. Δες εδώ. 

https://answers.microsoft.com/en-us/outlook_com/forum/all/suspicious-ms-email-regarding-gmail-account/6b0b3821-4f83-48c3-bf78-1d9309d7d36b

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε

Ήρθε μήνυμα της γυναίκας μου ότι ο λογαριασμός της θα κλείσει λόγο αδράνειας και είναι από την microsoft ενώ ο λογαριασμός είναι gmail. 

Mηπως έχει και στην microsoft email?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Αν δεν έχεις κάνει ορθογραφικό

Το account-security-noreolay δεν φαίνεται legit πάντως 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Μου χε ερθει αντιστοιχο μειλ περυσι και την πατησα γτ με χακαραν

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mhdenistis είπε

Τους κλείνει και η Yahoo τους λογαριασμούς αν μείνουν πολύ καιρό αδρανείς.

Το θέμα είναι ότι το δουλεύει το eMail...και yahoo έχει αλλά δεν έχει λάβει τέτοιο μήνυμα 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Το θέμα είναι ότι το δουλεύει το eMail...και yahoo έχει αλλά δεν έχει λάβει τέτοιο μήνυμα 

Αν το δουλευει δεν τις το κλείνουν .

Εχει τίτλο  Ενημέρωση της πολιτικής αδράνειας για τον Λογαριασμό Google ?

τότε γράφει και 

Τι σημαίνει αυτό για εσάς:

• Αυτές οι αλλαγές δεν σας επηρεάζουν εκτός αν είστε ανενεργοί στον Λογαριασμό σας Google για δύο έτη ή δεν έχετε χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό σας για να συνδεθείτε σε καμία υπηρεσία Google για περισσότερα από δύο έτη.
  • Αν και οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ σήμερα, το νωρίτερο που θα επιβάλουμε διαγραφή οποιουδήποτε λογαριασμού είναι στις Δεκέμβριος 2023.

Δημοσ.
On 14/08/2023 at 12:30, vasilissouvlaki said:

Spam phishing είναι. Θέλει πολύ να το καταλάβεις; 

Δημοσ.

οταν βλεπεις να ερχεται email apo ms για κλεισιμο account gmail αμεσως φαινεται το spam.kai to link θα σε οδηγησει σε ακυρο site κλασσικα

On 14/08/2023 at 12:30, vasilissouvlaki said:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...