Diavolos666 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Έχω windows 10 εδώ και χρόνια και δεν ήξερα καν την ύπαρξή του. Μεγάλο κρίμα που έκλεισε!
nick_corobos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, techon1 είπε Το τι κάνει η Microsoft άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ μωρή Cortana. Τι λες παιδι μου εισαι μεθυσμένος???
Petran83 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δεν θα μου λείψει τόσο 😆. Ήθελε αγγλικά για να δουλεύει σωστά, κάτι που ήδη κάνω για να έχω Google Assistant. Καλύτερα να δώσει το οκ να μπορεί ο χρήστης να εγκαθιστά όποιον Βοηθό θέλει. Αν και αποκλείεται να μην βγάλει η Microsoft βτη δική της εναλλακτική.
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Τώρα έπρεπε να βγει η Cortana και να είναι το αντίστοιχο του ChatGPT αλλά βιάστηκαν. 5
filip123go Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 36 minutes ago, Psycho_Warhead said: Τώρα έπρεπε να βγει η Cortana και να είναι το αντίστοιχο του ChatGPT αλλά βιάστηκαν. Βασικά, λογικά αυτό θα κάνουν. Θα βγάλουν την Erika και θα είναι ουσιαστικά το chatGPT αλλά με extra integration για windows.
xristos97 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 ποσες φορες την καταργησαν μεχρι στιγμης, νιωθω πως το εχω διαβασει 100 φορες
mindreader Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Microsoft. Ως συνηθως, δουλειες του ποδαριου. Αφου εβγαλαν οι αλλοι, πρεπει να βγαλουμε κι εμεις. Ναι αλλα εσενα σε λενε Microsoft και συνηθως τα κανεις @@@τα! Καποιος πρεπει να τους το πει! Windows, office, azure, και πολυ τους ειναι! 1
Volga Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, manolis940 είπε Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Από πότε η λέξη Windows είναι συνώνυμο του bloatware ? Άλλο το προωθώ δηλαδή προτείνω στον χρήστη να βάλει κάτι και άλλο το έχω εκεί μέσα και πρέπει ο χρήστης να το απεγκαταστήσει ή ακόμη χειρότερα να κάνεις διάφορα μόντες για να το απενεργοποιήσει. Βρίσκει έφορο έδαφος και το κάνει μεγάλη όμως συζήτηση θα ανοίξουμε και θα ξεφύγει του θέματος. Μα όλοι το κάνουν, γιατί η Microsoft να είναι εξαίρεση;
Tlykog Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ωχ όχι! Πιστεύω ότι όσοι τη χρησιμοποιούν θα πέσουν σε απόγνωση… και οι πέντε τους… Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2023 από Tlykog
markos9 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Και ποιος θα μου λέει τον καφέ τώρα; Αχ μωρή κορτανα... τα έλεγες εσύ... θα σου λείψω και κλαις
safridia Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μαικροσοφτ, η εταιρια που χρυσο πιανει και καταφερνει να τον κανει σκατα. Μια εταιρια που απλα εχει χρημα αλλα καθολου οραμα και εμπνευση Απο κετημενη ταχυτητα δουλευουν ακομη, ειναι θεμα χρονου ποτε θα σβησει εντελως 1
kokeroulis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, safridia είπε Απο κετημενη ταχυτητα δουλευουν ακομη, ειναι θεμα χρονου ποτε θα σβησει εντελως Αυτο δεν θα γινει ποτε επειδη εχει συμβασεις με ολα τα δημοσια του κοσμου. Περα απο αυτο δεν υπαρχει εναλακτικη εκτος και αμα πας σε macbook. O απλος χρηστης δεν θα αγορασει macbook παρολο που εχουν γινει πολυ φθηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα