White_Cat Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Αγαπητοί φίλοι, Έχω μια σύνδεση Mobile Broadband στο δίκτυο 4G της Cosmote και εδώ και 2 εβδομάδες περίπου η ταχύτητα του Download φαίνεται σαν να έχει κλειδώσει στο 0.5 έως 1 Mbps. Αντίθετα, η ταχύτητα του Upload μοιάζει περισσότερο φυσιολογική και κυμαίνεται μεταξύ 6 και 8 Mbps. Εδώ που τα λέμε, ουδέποτε έπιανα ταχύτητες της προκοπής με τη σύνδεση Mobile Broadband, αλλά τον τελευταίο καιρό το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί πολύ.Όποια ώρα και να μπω, δεν μπορώ να κατεβάσω με περισσότερο από 1 Mbps. Το modem που χρησιμοποιώ είναι σε μορφή USB stick και έχει την κάρτα SIM μέσα. Είναι κατασκευής Huawei και το έχω αγοράσει από την ίδια την Cosmote. Χθες έκανα μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ανέφερα το πρόβλημα στον ΟΤΕ. Ελπίζω σύντομα να λάβω κάποια απάντηση. Θα παρακαλούσα όποιον μπορεί να γράψει αν του έχει τύχει ποτέ παρόμοιο πρόβλημα και πώς το αντιμετώπισε. Ευχαριστώ, Ο Άσπρος Γάτος
NikosKallithea Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Καπου το εχει αναφέρει και άλλος αυτο ακριβως το πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 On 14/08/2023 at 11:09, White_Cat said: Αγαπητοί φίλοι, Έχω μια σύνδεση Mobile Broadband στο δίκτυο 4G της Cosmote και εδώ και 2 εβδομάδες περίπου η ταχύτητα του Download φαίνεται σαν να έχει κλειδώσει στο 0.5 έως 1 Mbps. Αντίθετα, η ταχύτητα του Upload μοιάζει περισσότερο φυσιολογική και κυμαίνεται μεταξύ 6 και 8 Mbps. Εδώ που τα λέμε, ουδέποτε έπιανα ταχύτητες της προκοπής με τη σύνδεση Mobile Broadband, αλλά τον τελευταίο καιρό το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί πολύ.Όποια ώρα και να μπω, δεν μπορώ να κατεβάσω με περισσότερο από 1 Mbps. Το modem που χρησιμοποιώ είναι σε μορφή USB stick και έχει την κάρτα SIM μέσα. Είναι κατασκευής Huawei και το έχω αγοράσει από την ίδια την Cosmote. Χθες έκανα μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ανέφερα το πρόβλημα στον ΟΤΕ. Ελπίζω σύντομα να λάβω κάποια απάντηση. Θα παρακαλούσα όποιον μπορεί να γράψει αν του έχει τύχει ποτέ παρόμοιο πρόβλημα και πώς το αντιμετώπισε. Ευχαριστώ, Ο Άσπρος Γάτος μπορει να εχει πιταρει η κεραια.δες αν στις 03.00 04.00 το βραδυ που πεφτει η κινηση παιζεις καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα