gpolydoros Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Μου απάντησαν κι εμένα. Μη φοβάστε να εγκαταστήσετε το app που δίνουν με το link. Η προειδοποίηση είναι στάνταρ κάθε φορά που πας να εγκαταστήσεις app που δεν κατέβηκε από το Play Store. Γα να γίνει όμως update το παλιό app με το καινούριο που έστειλαν, πρέπει το certificate με το οποίο έχουν υπογράψει ψηφιακά το νέο app να είναι ίδιο με αυτό του παλιού. Το certificate αυτό το έχει μόνο η Rakuten, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αν το app είναι fake δεν θα ολοκληρωθεί το update. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από gpolydoros
Λύση mihali0s Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Λύση Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Η μόνη λύση, είναι backup τις συνομιλίες, απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση και στο τέλος restore, σε εμένα έτσι δούλεψε.
JSD Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Σήμερα ήρθε update "επίσημα" μέσω Play Store. Ελπίζω να λύνει το πρόβλημα. Προσωπικά είχε εξαφανιστεί το πρόβλημα, όπως εμφανίστηκε, αυτόματα. Έκδοση 20.8.1.0
athipa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 18 ώρες πριν, JSD είπε Σήμερα ήρθε update "επίσημα" μέσω Play Store. Ελπίζω να λύνει το πρόβλημα. Προσωπικά είχε εξαφανιστεί το πρόβλημα, όπως εμφανίστηκε, αυτόματα. Έκδοση 20.8.1.0 Το πρόβλημα λύθηκε 1
postmant Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Παιδια μια απλη ενημερωση στο play store..
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 On 24/08/2023 at 16:27, gpolydoros said: Εγώ λαμβάνω από άλλους διπλά μηνύματα, αλλά μέχρι στιγμής (απ' όσο έχω παρατηρήσει) μόνο από εκείνους που στην ίδια επαφή έχω αποθηκεύσει δύο κινητά τηλέφωνα (π.χ. προσωπικό και εταιρικό), και έχουν και στους 2 ενεργοποιήσει Viber. Έκανα κι εγώ report bug στο support. Όσο πιο πολύ τους πρήξουμε, τόσο πιο γρήγορα θα το φτιάξουν θεωρώ... και εγω ειχα λαβει απο ατομο που ειχε 2 viber και εγω τον ειχα σε μια επαφη On 25/08/2023 at 18:19, roula said: Εμένα πάντως πατώντας πάνω στο link μου εμφανίζει μήνυμα ... Το ίδιο μου έστειλαν .... Έκανες τίποτα με αυτό ; απλα να ξερεις οτι οποιοδηποτε apk κατεβασεις εκτος play store θα στο βγαλει. γιατι σου λενε να κατεβαζεις μονο απο το play store και οχι χυμα για θεματα ασφαλειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα