Vasileio69 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα από τη Δευτέρα. Έχει βγάλει κάποιος άκρη;
Ganto24 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα εδώ και 2 ημέρες.
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 ολοι περιμενουν απο καποιον αλλον να στειλει στο support.
athipa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Έστειλα στο support. Περιμένουν απάντηση στα παρακάτω ερωτήματα τους: How often does this issue occur? Does it occur with one or more of your contacts? If it only occurred with one contact, please test with several others. Please try using 3G/4G and WiFi separately to see if the issue occurs on both internet sources. Does it occur on both? If not, on which does it occur? Do you use any VPN services/apps? If yes, kindly specify which one. When did the issue first begin? After upgrading Viber? After upgrading the operating system? Have you made any changes to your phone's operating system settings? Are you running any other VoIP messaging applications on your device? If so, please check if the issue you are experiencing occurs on these other apps as well. 24 λεπτά πριν, athipa είπε Έστειλα στο support. Περιμένουν απάντηση στα παρακάτω ερωτήματα τους: How often does this issue occur? Does it occur with one or more of your contacts? If it only occurred with one contact, please test with several others. Please try using 3G/4G and WiFi separately to see if the issue occurs on both internet sources. Does it occur on both? If not, on which does it occur? Do you use any VPN services/apps? If yes, kindly specify which one. When did the issue first begin? After upgrading Viber? After upgrading the operating system? Have you made any changes to your phone's operating system settings? Are you running any other VoIP messaging applications on your device? If so, please check if the issue you are experiencing occurs on these other apps as well. Απάντησα τα παρακάτω. Θα ενημερώσω για τελική απάντηση: 1. It seems happening for the last week no matter which contact I send to. The same problem is encountered by others from Monday as I discovered on a Greek forum : https://www.insomnia.gr/forums/topic/815718-δίπλα-μηνύματα-στο-viber/ 2. The problem exists both with the use of wi-fi or 3G /4G. 3. I don't use a VPN service. 4. I don't remember during this time that there was any upgrade either to viber or to my operating system. 5. I use also WhatsApp and FB Messenger without having issues or bugs like this. 1
kalandre3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Προσοχή : Εμένα μου συμβαίνει εδώ και μερικές ημέρες στο viber αλλά και στο messenger. Χρησιμοποιώ και WhatsApp στο οποίο δεν συμβαίνει. Χρησιμοποιώ δικαρτο τηλέφωνο, Vodafone και COSMOTE και διπλές εφαρμογές viber KAI WhatsApp. Συμβαίνει μόνο στις εφαρμογές της Vodafone. Επικοινώνησα και μου είπαν ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα με τη γραμμή μου. Το έψαξα και είδα ότι υπάρχουν αναρτήσεις του 2006 με το ίδιο πρόβλημα από τη Vodafone. Άκρη δεν έχω βγάλει. Οποίος έχει κάποιο νεώτερο ή κάποια ιδέα ας το πει. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από kalandre3
kinitos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και λίγες ημέρες... Στο main app του Viber (αφορά αριθμό της sim 2 του κινητού σε Vodafone δίκτυο) εμφανίζονται διπλά τα μηνύματα, ενώ στο clone app του Viber (αφορά αριθμό της sim 1 του κινητού σε Cosmote δίκτυο) τα μηνύματα εμφανίζονται και στέλνονται μονά (χωρίς πρόβλημα δλδ). Δοκίμασα διαγραφή data & cache, επανεγκατάσταση της εφαρμογής, δεδομένα από sim 1, 2 & WiFi χωρίς αποτέλεσμα. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από kinitos
evansbas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Θυμαμαι αμυδρα κατι παρομοιο να εχει συμβει σε εναν φιλο μου πριν μερικους μηνες, οταν ενεργοποιησε και δευτερο λογαριασμο viber σε αριθμο της δουλειας σε δευτερο κινητο. Ισως ειχε σχεση οτι επαφη που τον ειχε σωσει ο καθενας ειχε και τα 2 νουμερα κλπ κλπ... Τα βηματα που θα εκανα εγω αν ειχα παρομοιο προβλημα και ειχα 2 λογαριασμους viber ενεργους (ασχετως αν ηταν στην ιδια συσκευη ή οχι) θα ηταν: 1. Απενεργοποιηση (οχι απεγκατασταση, απενεργοποιηση) του δευτερου, λιγοτερο σημαντικου λογαριασμου. Προσωρινα δηλαδη.Στην συνεχεια απεγκατασταση και επανεγκατασταση του πρωτου. Θα εδινα λιγο χρονο να ενημερωθουν οι βασεις κλπ και θελω να πιστευω θα διορθωνοταν. 2. Επιπλεον θα απεγκαταστουσα τον βασικο λογαριασμο απο δευτερες συσκευες τυπου tablet, pc κλπ. Καταλαβαινω οτι η λογικη απενεργοποιησης δευτερου, ασχετου λογαριασμου φαινεται περιεργο, αλλα καθως οι γνωστοι σας, σας εχουν αποθηκευμενους συνηθως με το ονομα σας και απο κατω διαφορα τηλεφωνα, εκτιμω οτι ισως εκει γινεται καποιο conflict. Θα τον αφηνα απενεργοποιημενο τον δευτερο απτο απογευμα ως την αλλη μερα το πρωι και εβλεπα τι γινεται.
pgiabouranis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Καλημέρα στην ομάδα, το ίδιο πρόβλημα (μόνο για το viber) εμφανίστηκε και στη δικιά μου συσκευή (Poco F3) με μια κάρτα Sim (Cosmote). Χρησιμοποιώ την εφαρμογή με τον ίδιο λογαριασμό και στο pc όπου πάλι οι παραλήπτες παίρνουν δίπλα τα μηνύματά μου αλλά στην οθόνη μου εμφανίζονται μόνα! Αν κάποιος έχει κάποια λύση θα μας βοηθήσει πάρα πολυ!
im2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Είχα το ίδιο πρόβλημα με τις διπλές ίδιες αναρτήσεις στο Viber. Στην επαφή του τηλεφώνου είχα δυο αριθμούς με ξεχωριστούς λογαριασμούς στο Viber. Έβγαλα το δεύτερο αριθμό τηλεφώνου από την τηλεφωνική επαφή και δημιουργώντας μια νέα το έβαλα σε αυτήν. Δεν επηρεάστηκαν οι δυο λογαριασμοί στο Viber και λύθηκε αμέσως το πρόβλημα που ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικό. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από im2004 1
xleo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα διπλά μηνύματα. Διαβάζοντας το post του φίλου im2004 έψαξα τις επαφές μου και διαπίστωσα ότι είχα το όνομα μου κ το τηλέφωνο μου φυσικά περασμένο σαν επαφή. Μόλις το διέγραψα από τις επαφές το δίπλα μηνύματα εξαφανίστηκαν από το viber. Ελπίζω να βοήθησα 1
anti18880 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 44 λεπτά πριν, xleo είπε Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα διπλά μηνύματα. Διαβάζοντας το post του φίλου im2004 έψαξα τις επαφές μου και διαπίστωσα ότι είχα το όνομα μου κ το τηλέφωνο μου φυσικά περασμένο σαν επαφή. Μόλις το διέγραψα από τις επαφές το δίπλα μηνύματα εξαφανίστηκαν από το viber. Ελπίζω να βοήθησα Πράγματι έσβησα τον αριθμό μου από τις επαφές και εξαφανίστηκε το πρόβλημα.
mercator84 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Να δούμε πότε θα αξιωθεί το viber να το διορθώσει. Το να σβήνουμε επαφές δεν είναι λύση
athipa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 17/8/2023 στις 10:47 ΜΜ, athipa είπε Έστειλα στο support. Περιμένουν απάντηση στα παρακάτω ερωτήματα τους: How often does this issue occur? Does it occur with one or more of your contacts? If it only occurred with one contact, please test with several others. Please try using 3G/4G and WiFi separately to see if the issue occurs on both internet sources. Does it occur on both? If not, on which does it occur? Do you use any VPN services/apps? If yes, kindly specify which one. When did the issue first begin? After upgrading Viber? After upgrading the operating system? Have you made any changes to your phone's operating system settings? Are you running any other VoIP messaging applications on your device? If so, please check if the issue you are experiencing occurs on these other apps as well. Απάντησα τα παρακάτω. Θα ενημερώσω για τελική απάντηση: 1. It seems happening for the last week no matter which contact I send to. The same problem is encountered by others from Monday as I discovered on a Greek forum : https://www.insomnia.gr/forums/topic/815718-δίπλα-μηνύματα-στο-viber/ 2. The problem exists both with the use of wi-fi or 3G /4G. 3. I don't use a VPN service. 4. I don't remember during this time that there was any upgrade either to viber or to my operating system. 5. I use also WhatsApp and FB Messenger without having issues or bugs like this. Μετά τις επεξηγήσεις μου από το viber δεν με ξαναενοχλησαν, όμως σήμερα (18/8/2023) βλέπω ότι λειτουργεί κανονικά και έχουνε σβήσει και όλα τα προηγούμενα διπλότυπα Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από athipa
kinitos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Είστε σίγουροι ότι αυτή είναι η λύση;; Διέγραψα την επαφή με το τηλέφωνο μου, πράγματι σταμάτησα να τα βλέπω διπλά.... όμως στους συνομιλητές μου εξακολουθούν να πηγαίνουν διπλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα