Προς το περιεχόμενο

Δίπλα μηνύματα στο viber

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από mihali0s,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , μπορείτε να με βοηθήσετε; Στέλνω μηνύματα στο viber στις επαφές μου και ενώ εκείνοι λαμβάνουν ένα μήνυμα εγώ στην οθόνη μου τα έχω δίπλα ! Τι να φταίει ; Έκανα απεγκατασταση και επανεγκατάσταση και πάλι τα ίδια ! 

IMG_20230814_110413.jpg

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ίδιο είχε αναφέρει και κάποιο άλλο μέλος. Κάποιο bug είναι, το οποίο θα διορθωθεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, roula είπε

Γεια σας , μπορείτε να με βοηθήσετε; Στέλνω μηνύματα στο viber στις επαφές μου και ενώ εκείνοι λαμβάνουν ένα μήνυμα εγώ στην οθόνη μου τα έχω δίπλα ! Τι να φταίει ; Έκανα απεγκατασταση και επανεγκατάσταση και πάλι τα ίδια ! 

IMG_20230814_110413.jpg

Ξέχασα να ρωτήσω εάν έκανες μερικές δοκιμές να δεις εάν το κάνει κάθε φορά (πχ με δεδομένα, με WiFi). Κάνε και μια επανεκκίνηση στο κινητό, μπας και.

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ.

Σήμερα μου συνέβη και εμένα. Άλλαξαν όλοι οι παλιοί διάλογοι σε διπλά μηνύματα. Παρατήρησα ότι έγινε μόνο στις επαφές που έχουν ταυτόχρονα δύο αριθμούς.

Δημοσ.

Γεια σας.. κι εγώ το ίδιο έπαθα. Σε όλες τις επαφές εμφανίζει μηνύματα και φωτογραφίες διπλά, και τα παλιά μηνύματα. Επίσης μου άλλαξε το φόντο  του viber. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rinaki4 είπε

Γεια σας.. κι εγώ το ίδιο έπαθα. Σε όλες τις επαφές εμφανίζει μηνύματα και φωτογραφίες διπλά, και τα παλιά μηνύματα. Επίσης μου άλλαξε το φόντο  του viber. 

Σε όλες τις επαφές ή αυτές που έχουν δύο αριθμούς; 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Elenakyrgiou είπε

Σε όλες τις επαφές ή αυτές που έχουν δύο αριθμούς; 

Σε όλες τις επαφές στις οποίες είχα ανταλλάξει μηνύματα και ας είναι και προ 2 ετών ας πούμε ! Ανοίγοντας δηλαδή επαφή με την οποία έχω ανταλλάξει μηνύματα , φωτογραφίες, emoji κλπ κλπ όλα από την δική μου μεριά είναι διπλά!! 

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τηλέφωνο που διαθέτει sim, όμως το ίδιο πρόβλημα έχει και η κουνιάδα μου χωρίς να έχει δεύτερη sim.

Δημοσ.

Ας στείλει ένας στο support, κι ας βάλει εδώ τι του είπαν. 😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...