roula Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Γεια σας , μπορείτε να με βοηθήσετε; Στέλνω μηνύματα στο viber στις επαφές μου και ενώ εκείνοι λαμβάνουν ένα μήνυμα εγώ στην οθόνη μου τα έχω δίπλα ! Τι να φταίει ; Έκανα απεγκατασταση και επανεγκατάσταση και πάλι τα ίδια !
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Το ίδιο είχε αναφέρει και κάποιο άλλο μέλος. Κάποιο bug είναι, το οποίο θα διορθωθεί.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Αν ηταν bug θα το ειχαν ολοι, εγω δεν βλεπω κάτι ολα είναι καλά στο δικό μου
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, roula είπε Γεια σας , μπορείτε να με βοηθήσετε; Στέλνω μηνύματα στο viber στις επαφές μου και ενώ εκείνοι λαμβάνουν ένα μήνυμα εγώ στην οθόνη μου τα έχω δίπλα ! Τι να φταίει ; Έκανα απεγκατασταση και επανεγκατάσταση και πάλι τα ίδια ! Ξέχασα να ρωτήσω εάν έκανες μερικές δοκιμές να δεις εάν το κάνει κάθε φορά (πχ με δεδομένα, με WiFi). Κάνε και μια επανεκκίνηση στο κινητό, μπας και. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2023 από Mrs. Hyde
roula Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Έχω κάνει και επανεκκίνηση! Δεν δοκίμασα με δεδομένα ή WiFi!
Elenakyrgiou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Σήμερα μου συνέβη και εμένα. Άλλαξαν όλοι οι παλιοί διάλογοι σε διπλά μηνύματα. Παρατήρησα ότι έγινε μόνο στις επαφές που έχουν ταυτόχρονα δύο αριθμούς.
Rinaki4 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Γεια σας.. κι εγώ το ίδιο έπαθα. Σε όλες τις επαφές εμφανίζει μηνύματα και φωτογραφίες διπλά, και τα παλιά μηνύματα. Επίσης μου άλλαξε το φόντο του viber.
Elenakyrgiou Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Rinaki4 είπε Γεια σας.. κι εγώ το ίδιο έπαθα. Σε όλες τις επαφές εμφανίζει μηνύματα και φωτογραφίες διπλά, και τα παλιά μηνύματα. Επίσης μου άλλαξε το φόντο του viber. Σε όλες τις επαφές ή αυτές που έχουν δύο αριθμούς;
roula Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, Elenakyrgiou είπε Σε όλες τις επαφές ή αυτές που έχουν δύο αριθμούς; Σε όλες τις επαφές στις οποίες είχα ανταλλάξει μηνύματα και ας είναι και προ 2 ετών ας πούμε ! Ανοίγοντας δηλαδή επαφή με την οποία έχω ανταλλάξει μηνύματα , φωτογραφίες, emoji κλπ κλπ όλα από την δική μου μεριά είναι διπλά!!
athipa Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τηλέφωνο που διαθέτει sim, όμως το ίδιο πρόβλημα έχει και η κουνιάδα μου χωρίς να έχει δεύτερη sim.
jojomartinni Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Παιδιά το ίδιο έπαθα και εγώ.. Αν κάποιος βρήκε τη λύση ας κάνει ένα ποστ
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Ας στείλει ένας στο support, κι ας βάλει εδώ τι του είπαν. 😛
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 εναλλακτικα κατεβαστε την beta αν σας αφηνει να δειτε αν το κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα