w2o4ts Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 29/8/2023 στις 8:01 ΜΜ, zacharis1955 είπε Περιμένω 2 CoreBook X 2023 με i5-1235U. Με το καλό να τα παραλάβεις! Αν μπορέσεις, γράψε μας καμιά εντύπωση όταν έρθουν! Είναι αυτά μήπως, https://eu.chuwi.com/products/corebook-x-i5-1235u ή το 15άρι version; (οκ, βγαίνω λίγο εκτός θέματος, αλλά μιας και το ανέφερες, είχα την περιέργεια - και μιας και τέθηκε το θέμα αξιοπιστίας και απόδοσης των Chuwi γενικά, νομίζω ότι τελικά είναι σχετικό...) Για αυτό στο παραπάνω link είναι δυνατόν να ισχύει αυτό που γράφουν στο FAQ της σελίδας, ότι είναι fan-less...; 14άρι με i5 (έστω και 12th gen) και 35W TDP...; Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να το πιστέψω... Θα μου πεις βέβαια έχουν και tablets με ανάλογη αρχιτεκτονική, και εκείνα αρκετά σίγουρα είναι fanless... Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από w2o4ts
zacharis1955 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 46 λεπτά πριν, w2o4ts είπε Με το καλό να τα παραλάβεις! Αν μπορέσεις, γράψε μας καμιά εντύπωση όταν έρθουν! Είναι αυτά μήπως, https://eu.chuwi.com/products/corebook-x-i5-1235u ή το 15άρι version; (οκ, βγαίνω λίγο εκτός θέματος, αλλά μιας και το ανέφερες, είχα την περιέργεια - και μιας και τέθηκε το θέμα αξιοπιστίας και απόδοσης των Chuwi γενικά, νομίζω ότι τελικά είναι σχετικό...) Για αυτό στο παραπάνω link είναι δυνατόν να ισχύει αυτό που γράφουν στο FAQ της σελίδας, ότι είναι fan-less...; 14άρι με i5 (έστω και 12th gen) και 35W TDP...; Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να το πιστέψω... Θα μου πεις βέβαια έχουν και tablets με ανάλογη αρχιτεκτονική, και εκείνα αρκετά σίγουρα είναι fanless... https://eu.chuwi.com/products/corebook-x-i5-1235u
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 On 29/08/2023 at 17:01, zacharis1955 said: Η USB Type C του είναι Full Function οπότε έχει έξοδο εικόνας. σωστα και πολλες φορες ειναι και για να φορτισεις το ιδιο το λαπτοπ.και εγω ενα Hp envy Που εχω δεν εχει Hdmi,display port.μονο μια Usb type c Που ειναι και thunderbolt πως τις λενε.απλα εστειλα σημα σε smart tv ασυρματα και επαιξε On 29/08/2023 at 17:41, w2o4ts said: Ρώτησα τις προάλλες και το Support τους και το επιβεβαίωσαν (γιατί κι εγώ προτίθεμαι να το δουλεύω με εξωτερική οθόνη το... 99% του χρόνου), οπότε ελπίζω ότι είμαστε οκ με αυτό! Με την ευκαιρία, thanks @zacharis1955 - και για το συγκεκριμένο, αλλά και για όλες τις ευκαιρίες και όλη την πληροφορία που έχεις συνεισφέρει τόσα χρόνια στο forum! και ειναι και για να γεμιζεις το λαπτοπ αμα θες.τουλαχιστον σε Hp envy που εχω εγω.
w2o4ts Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μιας και είχαν γίνει κάποιες ερωτήσεις για hub που να βγάζει HDMI κτλ., να μια ενδιαφέρουσα πρόταση (δε θέωρησα ότι άξιζε θέμα από μόνο του, αλλά μιας και το είδα, είπα να το βάλω εδω): https://www.banggood.com/13-in-1-USB-3_0-Type-C-Docking-Station-with-USB2_0+2-USB3_0+2-USB-C-Data-PD100W-USB-C-4K-at-30Hz-HDMI-1080P-at-60Hz-VGA-10-or-100-or-1000Mbps-Network-SD-or-TFandMS-Card-Reader-Slot-3_5mm-Audio-Multiports-USB-Hubs-Splitter-for-Phone-TV-Tablet-Laptop-p-1989483.html Στα €23.75 σε flash sale. Είναι σχετικά φρέσκο προϊόν, θυμάμαι είχε ξεκινήσει γύρω στο 30άρι πριν κανα δίμηνο και τώρα έπεσε εδώ, που νομίζω είναι η καλύτερη τιμή του ως τώρα. Έχει απ' όλα, RJ45 (ethernet), video out (HDMI και VGA), audio in/out (ομοαξονικό), και 4 USB (2 x 3.0 + 2 x 2.0 - θα προτιμούσα να είχε ακόμα περισσότερα, αντί για τα card readers...) και USB type C και USB-C για power delivery. Στα λεφτά αυτά, μέ όλα αυτά τα connections, φαίνεται πολύ καλή περίπτωση. 1
ShadowSora94 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Και εμένα έχει καθυστερήσει η αποστολή, προφανώς περιμένουν stock από mainland. Να ρωτήσω ο nvme είναι 2280 compatible? Επίσης τρέχει σε PCI 4 η 3; Επειδή θα τρέχω dual boot Linux λέω να βάλω γρήγορο δίσκο για να τρέχει swap στον τούμπανο δίσκο καθώς μάλλον από ότι διάβασα η ram δεν είναι επεκτάσιμη.
leo066 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Το έχουν στείλει σε κανένα; Εγώ ακύρωσα τη δίκη μου παραγγελία.
w2o4ts Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Είχα αρχίσει να ανησυχώ, νομίζοντας ότι είμαι ο μόνος. Παραγγελία από 27 Αυγούστου και ακόμα τίποτα. Επίσης καμμία απάντηση στο messaging του Ali που τους έχω ρωτήσει...
w2o4ts Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 18 μέρες από την παραγγελία, και ακόμα δε μου το έχουν στείλει, αλλά και δεν απαντούν στα μηνύματά μου - που είναι και το περίεργο για μένα, γιατί δε θα είχα πρόβλημα να δεχθώ π.χ. ότι περιμένουν restock - αλλά ας έλεγαν κάτι...! Είναι κανείς άλλος σε παρόμοια κατάσταση...;
leo066 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Ακύρωσε, εγώ αυτό έκανα. Και επίσης οτιδήποτε chuwi για μένα έχει μπει σε blacklist. Τίποτα από αυτούς πλέον 1
w2o4ts Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Ευχαριστώ. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά πλέον. Απλά η προσφορά αυτή έτυχε σε φάση που δεν ψαχνόμουνα ιδιαίτερα για νέο laptop, ήταν και καλή (cost/specs) και είχα πει ότι δε θα με πείραζε και να περιμένω λίγο. Αλλά η αντιμετώπιση του πωλητή είναι αυτό που μου το χαλάει - πολύ!
venuets Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Εαν καποιος θελει τα Drivers εχω τα official 3
teodor_ch Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Να βάλεις ένα λινκ να μπούν στο αρχείο για παν ενδεχόμενο? 1
venuets Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 You can click the "Add Driver" option in the Device Manager and select the directory of the driver file. The system will automatically select appropriate driver files for installation https://www.mediafire.com/file_premium/dgz8zb2mifjzdnx/Full_drivers.zip/file Δεξί κλικ στο Desktop (Πρώτη επιλογή πάνω πάνω) και Add Driver μετά βρίσκουμε το φάκελο που τα έχουμε αποθηκεύσει τον επιλέγουμε και τα βάζει μόνο του 1 1
w2o4ts Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Ευχαριστούμε @venuets! Πώς πάει το... εργαλείο ως τώρα; Έχεις καμιά εντύπωση -θετική ή αρνητική- που να αξίζει ίσως να μας μεταφέρεις...; Σχετικά με τους drivers, υπάρχει άραγε τρόπος να τους ανεβάσει κανείς όλους μαζί, αντί για έναν-έναν, π.χ. με κάποιο utility όπως το Double Driver...; (θα ήταν προφανώς η αντίστροφη διαδικασία του μαζικού extraction των drivers - δεν έχω παίξει μέχρι στιγμής με το DD, όπως θα καταλάβατε, γι' αυτό ρωτάω... 🙂) 1
venuets Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Μια χαρα οσο το δουλευω. Το βασικο με εχει βολεψει στα ταξιδια στο εξωτερικο.. Δουλευω ξ βλεπω ταινια στο καθισμα ανετα χωρις να ψαχνω αν χωραει ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα