Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα λογω στρατου και μετα 6 μηνων ανεργιας μαζευτηκε οφειλη 2600ε στην εφορια.Μια μερα στον λογαριασμο μισθοδοσιας ειδα αρνητικο υπολοιπο λογω κατασχεσης απο εφορια.Μαζευψα το ποσο το κατεθεσα στον λογαριασμο ωστοσο εδω και 15 μερες δεν φαινεται να εχει μηδενισει η οφειλη μου στο ταξις..Μηπως γνωριζει καποιος??ειμαι σε νησι σεζον και αδυνατη επισκεψη σε εφορια...ευχαριστω

Δημοσ.

το να βαλεις λεφτα στο λογ/μο σου δεν ειναι πληρωμη στην εφορια....οι οφειλες σου εχουν ταυτοτητα/ες πληρωμης...οπως και να εχει πρεπει να μιλησεις με το δικαστικο της εφοριας για να αρθει η κατασχεση

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχεις πολλά κενά μαζεμένα που πρέπει να καλύψεις. Καλό θα ήταν να μιλήσεις με λογιστή.

Αρχικά πρέπει να δηλώσεις ακατάσχετο το λογαριασμό της μισθοδοσίας σου στο taxis. Στη συνέχεια πρέπει να σου δείξει κάποιος με ποιο τρόπο πληρώνεις τις οφειλές σου στην εφορία μέσω του taxis με την κάρτα σου ή μέσω e-banking. Δεν πληρώνονται με τον τρόπο που νομίζεις, ειδικά όταν σου έχουν επιβληθεί κατάσχεση εις χείρας τρίτου. Και τέλος πρέπει κάποιος να σου εξηγήσει πως γίνεται ή να σου κάνει την άρση της κατάσχεσης.

Δεν βάζεις απλά το ποσό στο λογαριασμό σου και μετά περιμένεις να φύγει η δέσμευση ως διά μαγείας.

αρα χρειαζομαι λογιστη περα απο  δικη μου επισκεψη στην εφορια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα λεφτά δεν έπρεπε να τα βάλεις στον λογαριασμό αλλά να κάνεις πληρωμή μέσω taxis την οφειλή σου με την ταυτότητα πληρωμής. Μετα ενημερώνεις την εφορία ότι πληρωθηκε και όταν ενημερωθούν τι αναφέρεις και στην τράπεζα. Αν ο λογαριασμός είναι μπλοκαρισμενος, ρώτα λογιστη. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, livornian7 είπε

παντως εγω δεν ειχα χρηματα δεν το αφησα...καλα μου κανανε και μπλοκαρανε τον λογαριασμο

Τον λογαριασμο και την καρτα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις ακομα?

Δημοσ.

Μίλα με την τράπεζα και ζήτησε τα λεφτά που δεσμέυτηκαν να πάνε στην οφειλή (αφού για αυτό τα μάζευες ούτως ή άλλως αν κατάλαβα καλά). Αν δεν φτάνουν να εξοφληθεί η οφειλή, μίλα με την εφορία ότι πήγαν κάποια λεφτά και κάνε μια ρύθμιση για τα υπόλοιπα και αν γίνεται να φύγει η δέσμευση από τους λογαριασμούς σου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, livornian7 είπε

παντως εγω δεν ειχα χρηματα δεν το αφησα...καλα μου κανανε και μπλοκαρανε τον λογαριασμο

Μπορει να εισαι η εξαιρεση αλλα δεν βρισκω καποια αδικια στο ολο θεμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...