tsofras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, PerfectParanoia είπε Για κουτί σε μινι πύργο σε λίγο πιο υψηλή τιμή που να καγκουρεύει λίγο πιο πολύ και χωράει και λίγο πιο σοβαρη gpu στο μέλλον δές και αυτό: https://www.skroutz.gr/s/35919889/CoolerMaster-TD300-MESH-Gaming-Mini-Tower-Kouti-Ypologisti-me-Plaino-Parathyro-kai-RGB-Fotismo-Mayro.html Είναι και κάπως πιο σύγχρονο το design απο το aerocool που έχεις (με το τροφοδοτικό κάτω κρυμμένο κλπ) αλλά είναι και κάτι τι μεγαλύτερο σε μέγεθος. Παίζει και σε λευκό αν αρέσει πιο πολύ σε κάποια κόρη. Για ποντικι/πληκτρολόγιο τι budget μενει ανα σετ; Αν πλησιάζει το 50ρι μπορεί ίσως να παει και ξεχωριστά σε logitech g102 και κάποιο motospeed (?) πληκτρολόγιο. Αλλιώς δες το σετ Devastator 3 πάλι απο coolermaster νομίζω έπαιζε στα 25-30€ πριν κανένα χρονο που έψαχνα για παρόμοιο. Ωραίο κουτάκι και αυτό αν και λίγο μεγαλύτερο Για πληκτρολόγιο, ποντίκι , ακουστικά και αν χωράει και ηχεία δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 100 για κάθε παιδί άντε 120€ Κομπλέ και το σετ της coolermaster στα 30€ Ωραίος Οπότε μένουν ηχεία και ακουστικά headset 1
PerfectParanoia Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Ωραίο κουτάκι και αυτό αν και λίγο μεγαλύτερο Για πληκτρολόγιο, ποντίκι , ακουστικά και αν χωράει και ηχεία δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 100 για κάθε παιδί άντε 120€ Κομπλέ και το σετ της coolermaster στα 30€ Ωραίος Οπότε μένουν ηχεία και ακουστικά headset Για headset δεν ξέρω να προτείνω κάτι γιατί ίσως θέλουν και παιδικά για να βολεύει το μέγεθος. Για ηχεία αν χρειάζεται απλά κάτι τυπικό, χωρίς woofer απλά για ήχο και να φωτίζει παλι https://www.skroutz.gr/s/27996411/Redragon-GS520-Anvil-RGB-Icheia-Ypologisti-2-0-me-RGB-Fotismo-kai-Ischy-10W-se-Mayro-CHroma.html Σε κάτι που να είναι πιο καλό αλλα πιο «βαρετό» https://www.skroutz.gr/s/22213171/Creative-Pebble-Plus-Icheia-Ypologisti-2-1-me-Ischy-8W-se-Mayro-CHroma.html 1
nickol-us Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Εφόσον θες rgb και σου αρέσουν τα aerocool φτάνει απλά να κοιτάξεις τα v3 που είναι η σειρά με τους rgb fans (κάνε επιβεβαίωση πρώτα καλού-κακού) Δυστυχώς τα περισσότερα, κάπως σοβαρά κουτιά, που βλέπω με argb fans είναι κάπως αλμυρά ή θα πρέπει να τα πάρεις με παράδοση εώς 30 ημέρες πχ 1
tsofras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Ωραία ευχαριστώ και πάλι Θα δω μήπως το ένα το φτιάξω από το δικό μου με μητρική, μνήμη, κουτί και πάρω εγώ νέα μητρική, μνήμες sff κουτί και κερδίσουμε όλοι 😂 Παραγγελία σε 2-3 μέρες για να μην έρθει τίποτα και λείπω Φωτό όταν γίνουν τα builds Σας ευχαριστώ και πάλι όλους 3
Chris2756 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Eγω για παιδια 12-13 χρονων εχω διαφιορετικη αποψη. Λειτουργικο οπωσδηπιοτε windows. Ας μαθουν σε αυτο πρωτα, που θα τους το ζητανε παντου στον επαγγελματικο τομεα, και μετα μαθαινουν κι αλλα. Πυργο οτι πιο οικονομικο με ενσωματομενη καρτα γραφικων. Ενα πλαινο με τζαμι και 2 φανακια με πολυχρωμα λεντακια. Μνημη 16-32gb. Σκληρο θα εβαζα ssd sata 2TB, ωστε να χρισημοποιηθει αργοτερα σε νεο μηχανημα σαν αποθηκη. Πληκτολογιο/ποντικι φτηνα των 20Ε, βεβαιως λεντακια για να τα ευχαριστηθουν, κι αν χαλασουν σε κανα χρονο τα πετας και καινουργια. Ετσι κι αλλιως σε 2-3 χρονια που θαχουν μπει στα κολπα και στα παιχνιδια θα ζηταν απο μονα τους cpu και gpu που θα θελουν. Δεν θα εκανα οικονομια με τιποτα στην οθονη. Δεν λεω για ακροτητες, αλλα για ποιοτικη οθονη με καθε δυνατη τεχνολογια προστασιας των ματιων. Βασικο να μαθουν οτι ο υπολογιστης δεν ειναι μονο για παιχνιδι, αλλα και εργαλειο στην δουλεια μας. Δεν θα πληρωνα cpu, τελευταιας γεννιας. Μια χαρα θα κανει την δουλεια κι ενας π.χ. 10400. 2
tsofras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Chris2756 είπε Eγω για παιδια 12-13 χρονων εχω διαφιορετικη αποψη. Λειτουργικο οπωσδηπιοτε windows. Ας μαθουν σε αυτο πρωτα, που θα τους το ζητανε παντου στον επαγγελματικο τομεα, και μετα μαθαινουν κι αλλα. Πυργο οτι πιο οικονομικο με ενσωματομενη καρτα γραφικων. Ενα πλαινο με τζαμι και 2 φανακια με πολυχρωμα λεντακια. Μνημη 16-32gb. Σκληρο θα εβαζα ssd sata 2TB, ωστε να χρισημοποιηθει αργοτερα σε νεο μηχανημα σαν αποθηκη. Πληκτολογιο/ποντικι φτηνα των 20Ε, βεβαιως λεντακια για να τα ευχαριστηθουν, κι αν χαλασουν σε κανα χρονο τα πετας και καινουργια. Ετσι κι αλλιως σε 2-3 χρονια που θαχουν μπει στα κολπα και στα παιχνιδια θα ζηταν απο μονα τους cpu και gpu που θα θελουν. Δεν θα εκανα οικονομια με τιποτα στην οθονη. Δεν λεω για ακροτητες, αλλα για ποιοτικη οθονη με καθε δυνατη τεχνολογια προστασιας των ματιων. Βασικο να μαθουν οτι ο υπολογιστης δεν ειναι μονο για παιχνιδι, αλλα και εργαλειο στην δουλεια μας. Δεν θα πληρωνα cpu, τελευταιας γεννιας. Μια χαρα θα κανει την δουλεια κι ενας π.χ. 10400. Ναι τελικά για Windows με κόβω για να μάθουν το λειτουργικό, να τρέχει και το Roblox και να έχουν και game pass Περιφερειακά όλα φθηνά όπως τα είπαμε ήδη Τώρα με 10400 θα πρέπει να βρω ετοιμα set με μητρική σε μεταχειρισμένα γιατί καινούρια έχουν ακριβώς ίδια τιμή Όσο για τον σκληρό εκτός από φωτογραφίες δεν θα χρειαστούν data για κάτι άλλο. Μουσική έχουν Spotify family Εδώ εγώ που έχω σταματήσει να κατεβάζω μουσική, σειρές τα τελευταία χρόνια δεν χρειάζομαι πάνω από 1tb χώρο
Chris2756 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Ναι τελικά για Windows με κόβω για να μάθουν το λειτουργικό, να τρέχει και το Roblox και να έχουν και game pass Περιφερειακά όλα φθηνά όπως τα είπαμε ήδη Τώρα με 10400 θα πρέπει να βρω ετοιμα set με μητρική σε μεταχειρισμένα γιατί καινούρια έχουν ακριβώς ίδια τιμή Σαν παραδειγμα αναφερα τον 10400. Υπαρχουν και οι σειρες 11 και 12 η σε amd αντιστοιχα. 1
tsofras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Chris2756 είπε Σαν παραδειγμα αναφερα τον 10400. Υπαρχουν και οι σειρες 11 και 12 η σε amd αντιστοιχα. Ναι το κατάλαβα, αυτό που εννοώ είναι ότι αφού το κόστος είναι στα 170€ για το set, με εξαίρεση τα μεταχειρισμένα τι υπάρχει που παίζει το Roblox με igpu και είναι της προκοπής? Γιατί αν είναι να κόψω 50€ και να τους βγουν τα μάτια τότε δεν αξίζει
Apaleytos80 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 πιο φθηνη λυση που να μην ειναι igpu, RX 580 8GB 2048SP "καινούργιες" απο Κίνα γυρω στο 70αρι ( ανεβηκε η τιμη τους λιγο τελευταια). Εγγυησεις κτλ τρεχα γυρευε λογικα. Ryzen 4500 + RX 580 σαφως πολυ ανωτερο απο igpu. Ποιο οικονομικα απο 5600g , θα μπορουσες να βαλεις R3200g-R3400g μτχ σε νεες μητρικες (προσοχη οχι Α520 δεν παιζουν 3χχχχ series). 35-50 ευρω, παιρνουν win11 και παιζουν ελαφρα games που θες. 1
tsofras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε πιο φθηνη λυση που να μην ειναι igpu, RX 580 8GB 2048SP "καινούργιες" απο Κίνα γυρω στο 70αρι ( ανεβηκε η τιμη τους λιγο τελευταια). Εγγυησεις κτλ τρεχα γυρευε λογικα. Ryzen 4500 + RX 580 σαφως πολυ ανωτερο απο igpu. Ποιο οικονομικα απο 5600g , θα μπορουσες να βαλεις R3200g-R3400g μτχ σε νεες μητρικες (προσοχη οχι Α520 δεν παιζουν 3χχχχ series). 35-50 ευρω, παιρνουν win11 και παιζουν ελαφρα games που θες. Δεν υπάρχει λόγος για κάρτα, εκτός του ότι δεν παίζουν κάτι βαρύ η λογική είναι για εκπαιδευτικούς λόγους να τα φτιάξω για να ασχολούνται με κάτι εποικοδομητικό απλά να παίζουν και κανα ελαφρύ παιχνιδάκι. ειμαι σε δίλημμα αν χρειάζεται και για την μικρή βέβαια γιατί δεν θέλω αν αποξενωθούν και οι δυο στα δωμάτια τους από αυτή την ηλικία
junior-21- Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Για μένα είναι σε ηλικία που κ με ένα κανεις την δουλειά σου, με σκοπό να μην κακομαθουν. Εγώ με ένα μια χαρα κάνω δουλειά, 6η δημοτικού και 1η γυμνασίου τα αγόρια μου. Αν κάτι χρειαστεί κάποια στιγμή, ο μικρός παίρνει το λαπτοπ μου. Θα μου πεις έχουμε γονείς που στα 5χρονια παιδιά τους έχουν 43αρα τηλεόραση στο δωμάτιο τους!!!!!! 3
tsofras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, junior-21- είπε Για μένα είναι σε ηλικία που κ με ένα κανεις την δουλειά σου, με σκοπό να μην κακομαθουν. Εγώ με ένα μια χαρα κάνω δουλειά, 6η δημοτικού και 1η γυμνασίου τα αγόρια μου. Αν κάτι χρειαστεί κάποια στιγμή, ο μικρός παίρνει το λαπτοπ μου. Θα μου πεις έχουμε γονείς που στα 5χρονια παιδιά τους έχουν 43αρα τηλεόραση στο δωμάτιο τους!!!!!! Μετά από συζήτηση είπαμε να αφήσουμε τα rgb και να πάμε σε deskmini να γλιτώσουμε και χώρο. Πάμε για ένα και βλέπω και στα μεταχειρισμένα Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2023 από tsofras 1
tsofras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Την μικρή θα την βολεψω με το laptop της δουλειάς μάλλον 1
super tramp Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα Τσέκαρε και αυτά, μόλις τα πρότεινα σε ένα άλλο νήμα, γιατι τα γλυκοκοιτάζω και εγώ. https://www.asrock.com/Nettop/AMD/DeskMeet X300 Series/index.asp https://www.asrock.com/Nettop/Intel/DeskMeet B660 Series/index.asp https://www.skroutz.gr/c/329/barebones.html?keyphrase=DeskMeet 1
tsofras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, super tramp είπε Καλησπέρα Τσέκαρε και αυτά, μόλις τα πρότεινα σε ένα άλλο νήμα, γιατι τα γλυκοκοιτάζω και εγώ. https://www.asrock.com/Nettop/AMD/DeskMeet X300 Series/index.asp https://www.asrock.com/Nettop/Intel/DeskMeet B660 Series/index.asp https://www.skroutz.gr/c/329/barebones.html?keyphrase=DeskMeet Ευχαριστώ τα είδα στο άλλο ποστ, για το deskmini έλεγα για την μεγάλη Για την μικρή είτε θα την βολεψω με το laptop είτε με κανα μεταχειρισμένο 3400g - 4300g που πρότειναν και εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα