bad_freddy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Εχω μια Samsung SyncMaster 757 NF και τις τελευταίες μέρες παρατήρησα το εξής φαινόμενο: Στο 1/3 της οθόνης στα δεξιά, η οθόνη κάνει κάτι σαν απαλές γκρί γραμμές, σαν "νερά" και εκεί επίσης είναι σαν ελαφρώς ξεθωριασμένα τα χρώματα. Αυτό βέβαια με τις γραμμές φαίνεται κυρίως σε λευκό φόντο, και αν παρατηρήσει κάποιος την οθόνη σε αυτο το 1/3 δεν είναι τόσο φωτεινή. Αυτό με το χρώμα το παρατήρησα απο τα διάφορα έντονα χρώματα των παραθύρων όπως πχ στο "Χ" αν το βάλω να είναι στην μέση της οθόνης ειναι το γνωστό έντονο κόκκινο (για ΧΡ λέω) ενώ αν το πάω προς τα δεξιά δεν είναι τόσο έντονο. Τι μπορεί να φταίει? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κανω για να φτιάξει?
pag Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Και εγω εχω σχεδον το ιδιο προβλημα. Σε μενα τα "νερα" μου τα βγαζει απο τα δεξια και απο τα αριστερα και σε λευκο φοντο σχεδον σε ολη την οθονη. Εγω εχω την AOC 9G και απο το site της εταιριας κατεβασα ενα αρχειο με drivers αλλα δεν εχει για το δικο μου μοντελο drivers για XP.
bad_freddy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα με τους drivers και οχι οθόνης?
bad_freddy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Εννοείται οτι είναι απο τα πρώτα πράγματα που έκανα αλλά αλλαγή δεν είδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.