SMF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σας, Είχα αγοράσει μία μόνιμη άδεια για office professional 2019 (όχι 365). Δυστυχώς λόγω το ότι ο δίσκος κατέρρευσε, το download link πλέον δεν το έχω που μου είχανε στείλει. Έχω όμως το serial number. Από που (μέσω Microsoft) θα μπορούσα να το κατεβάσω ώστε να βάλω το serial number?
micos000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Ποια έκδοση του 2019 αγόρασες; Home and student, Home and Business, Pro, Pro Plus; Τα λινκ είναι τα official disk images για εγκατάσταση. Ή τα καις σε dvd σαν αρχεία εικόνας ή τα αποσυμπιέζεις ή τα φορτώνεις σε εικονικό drive και κάνεις την εγκατάσταση από εκεί.
SMF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, micos000 είπε Ποια έκδοση του 2019 αγόρασες; Home and student, Home and Business, Pro, Pro Plus; Τα λινκ είναι τα official disk images για εγκατάσταση. Ή τα καις σε dvd σαν αρχεία εικόνας ή τα αποσυμπιέζεις ή τα φορτώνεις σε εικονικό drive και κάνεις την εγκατάσταση από εκεί. Σε ευχαριστώ. Το Pro είχα αγοράσει.
SMF Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα και πάλι. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν με το Product key υπάρχει περίπτωση να βρω αν αγόρασα την έκδοση Pro ή Pro Plus? Ξέρω ακούγεται περίεργο, αλλά όλα τα στοιχεία τα είχα στον σκληρό δίσκο που έσκασε...
kormos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 20 ώρες πριν, SMF είπε Σε ευχαριστώ. Το Pro είχα αγοράσει. 7 ώρες πριν, SMF είπε Καλησπέρα και πάλι. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν με το Product key υπάρχει περίπτωση να βρω αν αγόρασα την έκδοση Pro ή Pro Plus? Ξέρω ακούγεται περίεργο, αλλά όλα τα στοιχεία τα είχα στον σκληρό δίσκο που έσκασε... Τελικά είχες ή όχι τα Pro? Γιατί νωρίτερα απάντησες ναι! Κατεβάζεις την έκδοση και θα το δεις στην ενεργοποίηση... (θεωρητικά αν δεν ήταν "κανονική αγορά" είναι τα PP)
SMF Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Στις 14/8/2023 στις 8:16 ΜΜ, kormos είπε Τελικά είχες ή όχι τα Pro? Γιατί νωρίτερα απάντησες ναι! Κατεβάζεις την έκδοση και θα το δεις στην ενεργοποίηση... (θεωρητικά αν δεν ήταν "κανονική αγορά" είναι τα PP) Για να ξαναγράψω μετά σημαίνει ότι έχω δευτερες σκέψεις. Η αγορά ήταν κανονικοτατη.
kormos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, SMF είπε Για να ξαναγράψω μετά σημαίνει ότι έχω δευτερες σκέψεις. Η αγορά ήταν κανονικοτατη. Εντάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα