Προς το περιεχόμενο

Office 2019

SMF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Είχα αγοράσει μία μόνιμη άδεια για office professional 2019 (όχι 365). Δυστυχώς λόγω το ότι ο δίσκος κατέρρευσε, το download link πλέον δεν το έχω που μου είχανε στείλει. Έχω όμως το serial number. Από που (μέσω Microsoft) θα μπορούσα να το κατεβάσω ώστε να βάλω το serial number?

Δημοσ.

Ποια έκδοση του 2019 αγόρασες;

Home and student,

Home and Business,

Pro,

Pro Plus;

Τα λινκ είναι τα official disk images για εγκατάσταση. Ή τα καις σε dvd σαν αρχεία εικόνας ή τα αποσυμπιέζεις ή τα φορτώνεις σε εικονικό drive και κάνεις την εγκατάσταση από εκεί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Ποια έκδοση του 2019 αγόρασες;

Home and student,

Home and Business,

Pro,

Pro Plus;

Τα λινκ είναι τα official disk images για εγκατάσταση. Ή τα καις σε dvd σαν αρχεία εικόνας ή τα αποσυμπιέζεις ή τα φορτώνεις σε εικονικό drive και κάνεις την εγκατάσταση από εκεί.

Σε ευχαριστώ.

Το Pro είχα αγοράσει.

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν με το Product key υπάρχει περίπτωση να βρω αν αγόρασα την έκδοση Pro ή Pro Plus?

Ξέρω ακούγεται περίεργο, αλλά όλα τα στοιχεία τα είχα στον σκληρό δίσκο που έσκασε...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, SMF είπε

Σε ευχαριστώ.

Το Pro είχα αγοράσει.

7 ώρες πριν, SMF είπε

Καλησπέρα και πάλι.

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν με το Product key υπάρχει περίπτωση να βρω αν αγόρασα την έκδοση Pro ή Pro Plus?

Ξέρω ακούγεται περίεργο, αλλά όλα τα στοιχεία τα είχα στον σκληρό δίσκο που έσκασε...

Τελικά είχες ή όχι τα Pro? Γιατί νωρίτερα απάντησες ναι!
Κατεβάζεις την έκδοση και θα το δεις στην ενεργοποίηση... (θεωρητικά αν δεν ήταν "κανονική αγορά" είναι τα PP)

Δημοσ.
Στις 14/8/2023 στις 8:16 ΜΜ, kormos είπε

Τελικά είχες ή όχι τα Pro? Γιατί νωρίτερα απάντησες ναι!
Κατεβάζεις την έκδοση και θα το δεις στην ενεργοποίηση... (θεωρητικά αν δεν ήταν "κανονική αγορά" είναι τα PP)

Για  να ξαναγράψω μετά σημαίνει ότι έχω δευτερες σκέψεις. Η αγορά ήταν κανονικοτατη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SMF είπε

Για  να ξαναγράψω μετά σημαίνει ότι έχω δευτερες σκέψεις. Η αγορά ήταν κανονικοτατη.

Εντάξει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...