@ngelos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Σε ένα PC με i7-930 , 16gb ram DDR 3 και μητρική μία EX58-UD3R θέλω να βάλω μία κάρτα γραφικών που να μπορεί να παίζει άνετα 4k video από Youtube, Disney+ κλπ. Ποια λέτε να πάρω ως την πιο οικονομική αλλά και αξιόπιστη λύση; Είδα ότι παίζουν φθηνά κάποιες 1030. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Απ όσο ξέρω τα βίντεο του YouTube ταλαιπωρούν το επεξεργαστή και όχι την κάρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Στις 13/8/2023 στις 3:44 ΜΜ, @ngelos είπε Σε ένα PC με i7-930 , 16gb ram DDR 3 και μητρική μία EX58-UD3R θέλω να βάλω μία κάρτα γραφικών που να μπορεί να παίζει άνετα 4k video από Youtube, Disney+ κλπ. Ποια λέτε να πάρω ως την πιο οικονομική αλλά και αξιόπιστη λύση; Είδα ότι παίζουν φθηνά κάποιες 1030. Πάρε την πιο φτηνή της Intel, την Asrock Arc A380 6GB Challenger ITX OC | BestPrice.gr (δεν βλέπω να πουλάνε την Α310) αν δεν ξεφεύγει υπερβολικά από τον προϋπολογισμό σου. Είναι η μόνη που υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα codecs, καθώς και AV1. Εναλλακτικά αν θέλεις απλά H265, λογικά η 1030 θα σε καλύψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα