Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση κάρτας γραφικών

Ithuriel
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Apaleytos80,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα σας , θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με το τι κάρτα μπορώ να βάλω έτσι ώστε να βελτιώσω την απόδοση κυρίως σε gaming είμαι ανάμεσα σε 2 κάρτες και μπορώ να πω σαν nvdia fan να πάω σε amd ,για να μην σας κουράσω από ότι βίντεο είδα και όσο κοίταξα σε forums ενδιαφέρομαι για την VGA SAPPHIRE AMD RADEON RX 6600 PULSE GAMING 8GB GDDR6 RETAIL στα 219 καθώς και MSI GeForce GTX 1660 Super 6GB GDDR6 Ventus XS OC

το σύστημα μου είναι το εξής:

-CASE-CASE COUGAR MX410 MESH G TEMPERED GLASS SIDE WINDOW
-ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE B460M D3H RETAIL
-RAM CORSAIR CMK16GX4M2A2666C16R VENGEANCE LPX RED 16GB (2X8GB) DDR4 2666MHZ DUAL KIT
-CPU INTEL CORE I5-10400 2.90GHZ LGA1200 - BOX
-PSU SEASONIC FOCUS GX 550W 80+ GOLD FULL MODULAR

Είμαι στην πρώτη επιλογή αλλά θα ήθελα να μου πείτε και σε θέμα drivers τι γίνεται ,αν και κάποια άλλη επιλογή αν θεωρείται καλύτερη για θέμα τροφοδοτικού περισσότερο ,τώρα έχω μια 1050ti της msi ,σας ευχαριστώ πολύ !

Επεξ/σία από Ithuriel
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάμεσα σε αυτές τις 2 πας σαφώς στην 6600 η οποία σε αυτό το μπάτζετ δεν έχει αντίπαλο. Επίσης τραβάει ελάχιστο ρεύμα για τις επιδόσεις της, την έχω και καίει περίπου 100 watt σε full load.

Επεξ/σία από fotaras76
  • Like 2
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, Ithuriel είπε

Παιδιά καλημέρα σας , θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με το τι κάρτα μπορώ να βάλω έτσι ώστε να βελτιώσω την απόδοση κυρίως σε gaming είμαι ανάμεσα σε 2 κάρτες και μπορώ να πω σαν nvdia fan να πάω σε amd ,για να μην σας κουράσω από ότι βίντεο είδα και όσο κοίταξα σε forums ενδιαφέρομαι για την VGA SAPPHIRE AMD RADEON RX 6600 PULSE GAMING 8GB GDDR6 RETAIL στα 219 καθώς και MSI GeForce GTX 1660 Super 6GB GDDR6 Ventus XS OC

το σύστημα μου είναι το εξής:

-CASE-CASE COUGAR MX410 MESH G TEMPERED GLASS SIDE WINDOW
-ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE B460M D3H RETAIL
-RAM CORSAIR CMK16GX4M2A2666C16R VENGEANCE LPX RED 16GB (2X8GB) DDR4 2666MHZ DUAL KIT
-CPU INTEL CORE I5-10400 2.90GHZ LGA1200 - BOX
-PSU SEASONIC FOCUS GX 550W 80+ GOLD FULL MODULAR

Είμαι στην πρώτη επιλογή αλλά θα ήθελα να μου πείτε και σε θέμα drivers τι γίνεται ,αν και κάποια άλλη επιλογή αν θεωρείται καλύτερη για θέμα τροφοδοτικού περισσότερο ,τώρα έχω μια 1050ti της msi ,σας ευχαριστώ πολύ !

ΚΑτ'εμέ να πας σε RX7600  με 80-90ευρώ παραπάνω , όχι σε παλιάς τεχνολογίας κάρτες γιατί θα το μετανιώσεις

• Thanks 1

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

RX6600 απο τις δυο.

2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

ΚΑτ'εμέ να πας σε RX7600  με 80-90ευρώ παραπάνω , όχι σε παλιάς τεχνολογίας κάρτες γιατί θα το μετανιώσεις

Καλα δεν την λες την σειρα 6000s αρχαία ωστε να το "μετανιώσει", εδω εχουνε driver support καρτες σαν την 570/580.

6600: 200-210 ευρω    7600: 270-280  ευρω

Εχουνε ~27% διαφορα στην τιμη και ~27% διαφορα στις επιδοσεις, αλλα η 6600 ειναι  λιγοτερο ενεργοβόρα, 100w Vs 180w.

Και οι δυο καρτες αξιζουν αναλογα το budget. Προσωπικα μετα την 6600 θα κοιταγα σε καμια powercolour 6700XT αλλα ανεβηκε η τιμη τους.

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 1
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, STORM1978 είπε

Αυτή στα 50 ευρώ παραπάνω από την 6600 https://www.bestprice.gr/item/2158697777/sapphire-radeon-rx-7600-8gb-pulse.html 

Πω ρε φίλε έπεσε κάτω απ' το MSRP. Καλή αγορά για καινούρια κάρτα σ' αυτή τη τιμή.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά την πήρα πριν καμιά βδομάδα για το hackintosh (SAPPHIRE AMD RADEON RX 6600 PULSE GAMING 8GB GDDR6), παιχνίδια πολύ σπάνια παίζω , όσο την δοκίμασα(pubg) είναι αξιοπρεπής αλλά θα ήθελα να ακούγονται λιγότερο οι ανεμιστήρες ... βέβαια λογικά έχεις headset και δεν παίρνεις πρέφα οπότε γούστα είναι αυτά. Με νορμαλ χρήση δεν ακούγεται καθόλου . Πολύ θετικό οτι έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση !

Επεξ/σία από visualizer
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, visualizer είπε

αλλά θα ήθελα να ακούγονται λιγότερο οι ανεμιστήρες

Έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις custom curve από το adrenaline?

Επεξ/σία από niko13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω δοκιμάσει επειδή μια στο τόσο παίζω,όπως είπα την πήρα για το hackintosh όπου εκεί κάνει την δουλειά της και με το παραπάνω.

Το θέμα είναι όμως οτι ήδη βαράει 75-76c και hotspot 87c ( σε gaming) οπότε δεν νομίζω ότι έχει μεγάλο περιθώριο να την κάνεις πιο ήσυχη .

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω και πολύ καλό airflow οπότε σε κάποιον άλλον οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι χαμηλότερες.

Επεξ/σία από visualizer
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, visualizer είπε

Δεν εχω δοκιμάσει επειδή μια στο τόσο παίζω,όπως είπα την πήρα για το hackintosh όπου εκεί κάνει την δουλειά της και με το παραπάνω.

Το θέμα είναι όμως οτι ήδη βαράει 75-76c και hotspot 87c ( σε gaming) οπότε δεν νομίζω ότι έχει μεγάλο περιθώριο να την κάνεις πιο ήσυχη .

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω και πολύ καλό airflow οπότε σε κάποιον άλλον οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι χαμηλότερες.

Έχω την ίδια κάρτα σε κουτί ΜΧ410 με 5 φανακια συνολικά και είναι σαφώς πιο κρύα οπότε παίζει σημαντικό ρόλο το airflow. Την έχω ρυθμίσει να ξεκινούν τα φανακια της από τους 40 βαθμούς και να ανεβάζουν στροφές όσο ανεβαίνει και η θερμοκρασία. Από επιδόσεις στο rocket league που κυρίως παίζω, τελικιαζει ή σχεδόν τελικιαζει στα high το 144 Hz / 1080p monitor που έχω (μ.ο fps πάνω από 130).

Επεξ/σία από fotaras76
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...