Mlenko Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Καλήμερα , τα τελευταία 4 χρόνια έχω ένα το λεγόμενο "μπούκωμα εγκεφάλου" που προέρχεται από υγρό απτά αυτιά, έχω πάει ήδη σε ΟΡΛ μου ανάφερε τα σωληνάκια αλλά το άφησα καθώς δεν έχω σημαντική αλλαγή στην ακοή μου πέρα από αίσθηση αρνητικής πίεσης αν και η συνεχόμενη αίσθηση/ενόχληση παρουσίας υγρού στα αυτιά ειναι μόνιμος εκεί...δοκίμασα και με τη συσκευή με μπαλόνι άλλα φαίνεται πως το υγρό ειναι κολλημένο σαν ρετσίνι μέσα , όπως είπα έχω πάει ήδη σε γιατρό δεν ψάχνω διάγνωση , ρωτάω αν ειναι κάνεις εδώ που να έχει βάλει σωληνάκια και πως το δούλεψε τα υπέρ/κατά της όλης φάσης. Ευχαριστώ😃
Stergios74 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Όταν ο γιος μου έκανε εγχείρηση σε "κρεατάκια" και αμυγδαλές, έβαλε και σωληνάκια για να βγει το υγρό. Μετά από λίγο καιρό έπεσαν μόνα τους χωρίς κανένα πρόβλημα. 1 1
Mlenko Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, Stergios74 είπε Όταν ο γιος μου έκανε εγχείρηση σε "κρεατάκια" και αμυγδαλές, έβαλε και σωληνάκια για να βγει το υγρό. Μετά από λίγο καιρό έπεσαν μόνα τους χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ!😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα