Προς το περιεχόμενο

Xbox Series S 259 € Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 259 ευρώ το series S στο πλαίσιο . Καλή τιμουλα αν μπορείς να κόψεις και τιμολόγιο πάει στα 209 ευρώ.

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-s_3549003

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Η πιο φθηνή κονσόλα νέας γενιάς. 

Ας ελπίσουμε πως θα πέσουν και οι τιμές των μεταχειρισμένων που σήμερα είναι κατά μέσο όρο στα 170 ευρώ. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Δεν είναι προσφορά. Skroutz έχει παίξει και φθηνότερα ας κλείσει

Το συγκεκριμένο έχει παίξει και τσάμπα τα Χριστούγεννα😂

• Like 2
Δημοσ.

αλλη μια παταγώδης αποτυχία ms σε καμία περιπτώσει δεν  θα την αγόραζα ούτε τζάμπα καλυτερα να παρεις ενα ps4 pro ,  καταρχάς 4 games και πας για σκληρό δίσκο ,οι τιμές πανάκριβες τα digital games,   η θα το εχεις μονο για το game pass. 

• Confused 5
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, kundi είπε

αλλη μια παταγώδης αποτυχία ms σε καμία περιπτώσει δεν  θα την αγόραζα ούτε τζάμπα καλυτερα να παρεις ενα ps4 pro ,  καταρχάς 4 games και πας για σκληρό δίσκο ,οι τιμές πανάκριβες τα digital games,   η θα το εχεις μονο για το game pass. 

Όταν λες πανάκριβες τιμές για τα games ? Θέλεις να μου εξηγήσεις να μην κάνουμε και εμείς κανένα λάθος? Στο ps4 είναι οικονομικότερα τα παιχνίδια ? Θα έχει παιχνίδια για τα επόμενα 5-6 χρόνια σίγουρα? 

Δημοσ.

το εχω πει κ αλλες φορες. για hard core gamers που λιωνουν κ θελουν fps φουλ ισως να μην κανει. για casual gamers ειναι πολυ καλη αγορα. φορητοτατη, κολλας κ ενα παλιο ssd για οτι δεν ειναι x/s και εχεισ κονσολα νεας γενιας με τα μισα $$. την εχω ενα χρονο κ παιζω οποτε βρω χρονο , αλλα κυριως παιζουν τα μικρα. την εχω σε 4κ tv samsung 50ιν κ δεν το εχω μετανιωσει καθολου. εχω αγορασει κ μερικα games , εχω κ game pass για 2 χρονια. προσωπικα, την προτεινω με 100000%

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προσφορα ποια ειναι?

259 βλεπω σε σκρουτζ/bestprice, 254,5 βλεπω σε shopflix με χρηση visa.

Εστω οτι Public/mediamarkt εκαναν match αργοτερα, παλι 264 ειναι οι επομενοι.

Θα πρεπει να κλεισει το παρον νημα, δεν υπαρχει προσφορα..

Επεξ/σία από fagoura
Δημοσ.

Τον αλλο μηνα ερχεται το μοντελο με τον 1tb δισκο.Μαλλον θα καταργηθει το λευκο μοντελο με τον 500αρη δισκο και ισως δουμε τιμες ξεστοκαρισματος.

Θα διαφωνησω οτι ειναι αποτυχημενη κονσολα.Τιμια κονσολα στα λεφτα της.Για καποιον που απλα θελει να παιξει παιχνιδακια ειναι τιμια αγορα.Οκ μπορει να σε περιοριζει το digital only, αλλα υπαρχουν τροποι για φθηνα παιχνιδια ψηφιακα.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...