Προς το περιεχόμενο

Καμενο πιξελ, επιστροφη η οχι;;;

Manoleros95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους. Αγορασα προχθες μια samsung qn90b 50αρα απο το πλαισιο. Η τηλεοραση ειναι πραγματικα εξαιρετικη. Το θεμα ειναι οτι χθες παρατηρησα ενα "καμενο" πιξελ στην οθονη σχεδον διπλα στην αριστερη ακρη της τηλεορασης. Το συγκεκριμενο σημειο φαινεται μονο οταν ειναι φωτεινη η τηλεοραση και αυτο παλι δυσκολα σε συνθηκες gaming η ακομα και σε καποια ταινια. Δεν ειναι οτι με ενοχλει, ετσι κιαλιως εκει που βρισκεται σπανια κοιταει καποιος. Απλα ξερω οτι υπαρχει! Να πω επισης οτι εκανα και εξτρα 5ετη εγγυηση για την τηλεοραση. Παραθετω φωτο, η μια ειναι τραβηγμενη στα 3 εκατοστα, η αλλη στο 1 μετρο. Εγω καθομαι στα 2 μετρα απο την τηλεοραση. Δεδομενου οτι θελω 1 ωρα δρομο πηγαινε-ελα για πλαισιο, αξιζει για εσας να μπω στην διαδικασια η την αφηνω και βλεπουμε;

Screenshot1.jpeg

Screenshot2.png

Επεξ/σία από Manoleros95
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να την επιστρέψεις, φυσικά. Το προϊόν που πήρες, επιβάλλεται να μην έχει το παραμικρό ελάττωμα. 

On 13/08/2023 at 00:38, jimis_vts said:

Με doa πας οπότε ναι άλλαξε την. 

On 13/08/2023 at 17:22, Mrs. Hyde said:

Να την επιστρέψεις, φυσικά. Το προϊόν που πήρες, επιβάλλεται να μην έχει το παραμικρό ελάττωμα. 

δεν θεωρειται doa ουτε ειναι υποχρεωμενοι να την αλλαξουν αν η εγγυηση δεν αναφερει ρητα για 0 καμμενα pixel

Η Samsung δεν πρόκειται να σου κάνει αντικατάσταση για 1 καμμένο πίξελ και ειδικά στο σημείο που βρίσκεται.

Αν ζητήσεις αντικατάσταση από το πλαίσιο όπως είναι το σωστό, ετοιμάσου για ταλαιπωρία αν σου αρχίσουν τα θα την εξετάσει ο τεχνικός μας ή θα τη στείλουμε στη samsung να αποφασίσουν αυτοί κλπ. Θέλει γερά νεύρα και στομάχι, όπως και η αποδοχή ότι θα μείνεις χωρίς τηλεόραση για κάμποσο καιρό.

Παρόλαυτά δε χάνεις τίποτα να το επιχειρήσεις μπας και πέσεις στην περίπτωση και γίνει άμεση αντικατάσταση. 

Και μετά έρχεται το επόμενο ερώτημα. Τι κάνεις αν στη νέα τηλεόραση που θα σου στείλουν υπάρχουν, 2, 3, 4 ή 5 καμμένα πίξελ? Πάλι απ' την αρχή? 

16 minutes ago, Nabuko said:

Η Samsung δεν πρόκειται να σου κάνει αντικατάσταση για 1 καμμένο πίξελ και ειδικά στο σημείο που βρίσκεται.

Αν ζητήσεις αντικατάσταση από το πλαίσιο όπως είναι το σωστό, ετοιμάσου για ταλαιπωρία αν σου αρχίσουν τα θα την εξετάσει ο τεχνικός μας ή θα τη στείλουμε στη samsung να αποφασίσουν αυτοί κλπ. Θέλει γερά νεύρα και στομάχι, όπως και η αποδοχή ότι θα μείνεις χωρίς τηλεόραση για κάμποσο καιρό.

Παρόλαυτά δε χάνεις τίποτα να το επιχειρήσεις μπας και πέσεις στην περίπτωση και γίνει άμεση αντικατάσταση. 

Και μετά έρχεται το επόμενο ερώτημα. Τι κάνεις αν στη νέα τηλεόραση που θα σου στείλουν υπάρχουν, 2, 3, 4 ή 5 καμμένα πίξελ? Πάλι απ' την αρχή? 

αν το πλαισιο δεν δινει ξεχωριστη εγγυηση για 0 καμενα pixel δεν θα γινει αλλαγη .και αντιπροσωπεια να παει θα του πουν οτι δεν υπαρχει εγγυηση 0 καμενα pixel

Ας πάει με δικαίωμα υπαναχώρησης να πάρει πίσω λεφτά. Κι εγώ την ίδια πήρα ευτυχώς δεν έχω θέμα (φτου φτου φτου) γιατί ξέρω ότι η samsung σε τραβολογάει. Εγώ θα επέμενα πάντως γιατί καμμένο πίξελ είναι doa. Η τηλεόραση πρέπει από το κουτί να είναι πιπίλα. Και απ' ότι ξέρω το πλαίσιο συνήθως δεν τραβάει καταστάσεις. Οπότε είχα θέμα και ήμουν σε εγγύηση απλά το άλλαζα από το ράφι. Εκτός αν άλλαξε κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Ας πάει με δικαίωμα υπαναχώρησης να πάρει πίσω λεφτά

Αν έχει αγοραστεί μέσω ίντερνετ μονο.Τελος πάντων πριν πακεταρει ας κάνει κάνα τηλ πρωτα.Παντως και εγώ θα το κυνηγαγα

Επεξ/σία από filipprin
  • Like 1

27 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Ας πάει με δικαίωμα υπαναχώρησης να πάρει πίσω λεφτά. Κι εγώ την ίδια πήρα ευτυχώς δεν έχω θέμα (φτου φτου φτου) γιατί ξέρω ότι η samsung σε τραβολογάει. Εγώ θα επέμενα πάντως γιατί καμμένο πίξελ είναι doa. Η τηλεόραση πρέπει από το κουτί να είναι πιπίλα. Και απ' ότι ξέρω το πλαίσιο συνήθως δεν τραβάει καταστάσεις. Οπότε είχα θέμα και ήμουν σε εγγύηση απλά το άλλαζα από το ράφι. Εκτός αν άλλαξε κάτι.

Δεν είναι doa το καμένο pixel. Σωστά λέει ο poulinos παραπάνω. 

-Αν καλύπτεται με υπαναχώρηση, οκ. Μια χαρά. Ειδάλλως, θα πρέπει να πέσει στην καλή θέληση των ιθυνόντων για αντικατάσταση. Προσωπικά, θα έκανα μια προσπάθεια. Ποτέ δεν ξέρεις. 

34 minutes ago, jimis_vts said:

και ξαναλεμε.το καμμενο pixel δεν ειναι doa εκτος αν υπαρχει εγγυση 0 καμενα pixel. ο καθε κατασκευαστης αναφερει στα ποσα καμμρνα,αποχρωματισμενα pixel ισχυει η εγγυηση οπως και ποσο κοντα πρεπει να ειναι. αλλο doa αλλο υπαναχωρηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

και ξαναλεμε.το καμμενο pixel δεν ειναι doa εκτος αν υπαρχει εγγυση 0 καμενα pixel. ο καθε κατασκευαστης αναφερει στα ποσα καμμρνα,αποχρωματισμενα pixel ισχυει η εγγυηση οπως και ποσο κοντα πρεπει να ειναι. αλλο doa αλλο υπαναχωρηση

0 πρέπει να δίνει μόνο η lg πλέον. Αν τα λέω καλά.

Επεξ/σία από jimis_vts

1 hour ago, jimis_vts said:

0 πρέπει να δίνει μόνο η lg πλέον. Αν τα λέω καλά.

παλια γενικοτερα η lg εδινε ειδικα στις οθονες αν και οχι σε ολες τις inches..πλεον δεν ξερω.θα σε γελασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...