Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι απο μαντρες εχω συνεργατη εξω, και τα φερνω με τη μεταφορικη οπου συνεργαζομαι.εχει τυχει και να παω να τα φερω αλλα εχει να κανει με το ποσο χρονο εχω στη διαθεση μου λογω μαγαζιου.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ChristosVl είπε

οχι απο μαντρες εχω συνεργατη εξω, και τα φερνω με τη μεταφορικη οπου συνεργαζομαι.εχει τυχει και να παω να τα φερω αλλα εχει να κανει με το ποσο χρονο εχω στη διαθεση μου λογω μαγαζιου.

Καλά άμα έχεις άνθρωπο ναι αξίζει. Το σκεφτόμουνα και γω να πάω να φέρω από έξω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο αν δεν έχεις άνθρωπο και αν αξίζει τελικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θελει τυχαια και εξω να πας πιστευω. Την εχω παθει,δεν το λεω ετσι

Επεξ/σία από ChristosVl
Δημοσ.
Στις 14/8/2023 στις 9:29 ΜΜ, tilaverboy είπε

Εγώ έχω το vw up βενζίνη. Άστο. Τέρμα οικονομικό. Σα μηχανάκι είναι. Το φυσικό λένε πως είναι ακόμα πιο οικονομικό. Πάσχει μόνο στους δίσκους φρενών.

Τερμα οικονομικο αναλογα ποσα λιτρα θα σου κλεψει το βενζιναδικο.. συνθηκες κυκλοφοριας και οδηγησης..

Το επικρατεστερο σεναριο για εντος να τον πηγαινει 6,7-7.5λ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε

Τερμα οικονομικο αναλογα ποσα λιτρα θα σου κλεψει το βενζιναδικο.. συνθηκες κυκλοφοριας και οδηγησης..

Το μικρό το έχω για μέσα στην πόλη και το μεγάλο το βάζω λίγο στην πόλη και κινούμαι για ταξίδια. 7.5 λίτρα δεν καίει το up που να το πηγαίνεις τάπα. Τόσο δεν καίει το TRoc θα καίει το up?

2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Καλά αφού είναι όλοι κλέφτες γιατί δεν κάνεις καταγγελία; Εντάξει βλέπω να κυνηγάς ανεμόμυλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...