Προς το περιεχόμενο

Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8000€; Δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα πολλά λεφτά για αμάξι.

Εαν θέλεις μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο να συννεοηθούμε για το δικό Citroen που το δίνω 2000€.

Είναι κομπλέ με όλα τα service του και το μόνο που θέλει είναι κέρωμα για να γυαλίσει.

Spoiler

citroen-saxo.jpg.bc75befe4d8f75147bf5b620b3dad314.jpg

Μην το βλέπεις έτσι, είχε ένα μικρό ατύχημα πριν 1 χρόνο αλλά αμά το συντηρήσεις θα είναι καλύτερο και απο καινούριο σύμφωνα με τους ειδικούς του insomnia εδώ μέσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 12/8/2023 στις 7:47 ΜΜ, korakios είπε

diesel θα το απέφευγα , ειδικά Αθήνα

Δες για punto και να το κάνεις υγραέριο , μειονέκτημα οτι δεν τραβά και τσιμπημένα τέλη

κατα τα άλλα τίμιο με πολύ φθηνά ανταλλακτικά/σέρβις

γιατι?

15 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

5 χρονια ειναι χοντρικά 60κ χλμ. 600 κατοσταρικα δλδ. Ακομη και να καιει 7ευρω λιγοτερα ανα κατοσταρικο χιλιομέτρων, βγαινει 4 περιπου χιλιαδες ευρώ. Πως ακριβως κανεις αποσβεση; Θελει πολλα χλμ για να κανεις αποσβεση. Μόνο το αεριο θα μπορουσε να πλησιασει τη λεξη αποσβεση.

Άμα πάρω βενζίνη 1400 cc που είναι πιο φθηνό: έστω 5000€ κόστος αγοράς + 7λτ/100χλμ*600*2 (σημερινή τιμή λίτρου)+5*240(τέλη) = 14.600€

Για πετρέλαιο = 8000€ κόστος αγοράς + 4.8λτ/100χλμ*600*1.8 + μηδενικά τέλη = 13.184€ 

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπολογίζω σέρβις ή ζημίες που μπορούν να προκύψουν στο πετρέλαιο...

13 ώρες πριν, Christos84# είπε

Για αυτό του έγραψα ότι για το σκοπό που το θέλει δεν χρειάζεται πετρέλαιο. Επίσης έχει ακριβότερα σέρβις και σε περίπτωση ζημιάς, θα χρειαστεί περισσότερα χρήματα. Επίσης αύριο μεθαύριο μπορεί να μην μπορεί καν να κυκλοφορήσει εντός Αττικής βάση ρύπων.

Αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει.

10 ώρες πριν, Ringo106 είπε

Πολύ καλό φαίνεται και οικονομικό αλλά δεν είμαι σε θέση να φέρνω αμάξι από έξω. Από εδώ δεν αξίζω να κοιτάξω να το βρω;

13 ώρες πριν, Christos84# είπε

Επίσης αύριο μεθαύριο μπορεί να μην μπορεί καν να κυκλοφορήσει εντός Αττικής βάση ρύπων.

Καλού-κακού μη βάζεις το χέρι στη φωτιά γι αυτό...

• Like 1

Στις 13/8/2023 στις 6:31 ΠΜ, Christos84# είπε

Εξαιρετική πρόταση για 23 ετών αμάξι, που έχει κάνει σχεδόν την απόσταση Γη- Φεγγάρι. Ας αντιστρέψω την ερώτηση. Εσύ θα τα έδινες αυτά τα χρήματα για το συγκεκριμένο;

Θες να κάνεις μια έρευνα στο car να δεις πόσο πουλιούνται αντίστοιχα αυτόματα; Όλα 2,5-3 έχουν. Btw θα το ξεκινήσω με 3, αλλά προφανώς θα πουληθεί λιγότερα. Δεν καίγομαι και να το δώσω ξέρεις γιατί θα μείνω χωρίς αυτοκίνητο μέχρι να βρω άλλο. Ούτε αγγελία δεν το χω βάλει, σε σκέψη είμαι γιατί η αλήθεια είναι ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! 

34 λεπτά πριν, pavlos77 είπε

Τι γνώμη έχετε για κάτι τέτοιο πέρα ότι είναι αργό;

Εγώ έχω το vw up βενζίνη. Άστο. Τέρμα οικονομικό. Σα μηχανάκι είναι. Το φυσικό λένε πως είναι ακόμα πιο οικονομικό. Πάσχει μόνο στους δίσκους φρενών.

• Like 1

1 hour ago, pavlos77 said:

Α άριστο για χρήση πόλη και μικρά ταξιδάκι 120 150 χιλομετρα

Βέβαια η τημη που το δίνει είναι σχεδόν όσο το αγόρασε

4 ώρες πριν, pavlos77 είπε

απλά έχει 9λιτρο βενζίνης , δλδ ~150χλμ σε δίκτυο εκτός φυσικού αερίου , αλλά με έξτρα κοστος κάνεις χειροκίνητη εναλλαγή καυσίμου και κρατάς αέριο για ρεζέρβα (σε μέρη επαρχίας που τα πρατήρια βενζίνης κλείνουν νωρίς)

4 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Πάσχει μόνο στους δίσκους φρενών.

νόμίζω μόνο οι εργοστασιακοί έχουν θέμα , με aftermarket δεν έχει αναφέρει κάποιος κάτι

3 ώρες πριν, Black Demis είπε

Βέβαια η τημη που το δίνει είναι σχεδόν όσο το αγόρασε

14 χιλιάρικα (cng) έκανε περίπου το 2020

7 ώρες πριν, korakios είπε

απλά έχει 9λιτρο βενζίνης , δλδ ~150χλμ σε δίκτυο εκτός φυσικού αερίου , αλλά με έξτρα κοστος κάνεις χειροκίνητη εναλλαγή καυσίμου και κρατάς αέριο για ρεζέρβα (σε μέρη επαρχίας που τα πρατήρια βενζίνης κλείνουν νωρίς)

νόμίζω μόνο οι εργοστασιακοί έχουν θέμα , με aftermarket δεν έχει αναφέρει κάποιος κάτι

14 χιλιάρικα (cng) έκανε περίπου το 2020

Έχω αλλάξει 3-4 φορές έξω. Έχει θέμα. Δεν διορθώνεται.

17 hours ago, pavlos77 said:

Τι γνώμη έχετε για κάτι τέτοιο πέρα ότι είναι αργό;

Καλο αλλα πολυ απλο για τα λεφτα του,πιστευω 

On 13/08/2023 at 20:51, Christos84# said:

Για αυτό του έγραψα ότι για το σκοπό που το θέλει δεν χρειάζεται πετρέλαιο. Επίσης έχει ακριβότερα σέρβις και σε περίπτωση ζημιάς, θα χρειαστεί περισσότερα χρήματα. Επίσης αύριο μεθαύριο μπορεί να μην μπορεί καν να κυκλοφορήσει εντός Αττικής βάση ρύπων.

Σε περιπτωση ζημιας, ελα που δεν παθαινουν τιποτα ουτε με αιτηση..ναι οντως ΑΝ γινει κατι,ειναι ακριβα τα μπεκ πχ. Αν δεν βαζεις οτι ναναι πετρελαιο και δεν το αφηνεις με χαμηλη σταθμη να τραβηξει σκουπιδια μεσα η τρομπα, δεν παθαινουν τιποτα.ολα μισο μιριο χλμ βγαζουν+++..

Που και σε βενζινη αυτοκινητο να χρειαστει να αλλαξεις καπακι κεφαλης, οπου ειναι το αντιστοιχο στα πολλα χλμ σε βενζινη αμαξια, παλι εχει το κοστος του και αυτο. οποτε απο την στιγμη που τα πετρελαια ειναι οικονομικοτερα κατα πολυ,δεν αξιζει παραπανω?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ChristosVl είπε

Καλο αλλα πολυ απλο για τα λεφτα του,πιστευω 

Σε περιπτωση ζημιας, ελα που δεν παθαινουν τιποτα ουτε με αιτηση..ναι οντως ΑΝ γινει κατι,ειναι ακριβα τα μπεκ πχ. Αν δεν βαζεις οτι ναναι πετρελαιο και δεν το αφηνεις με χαμηλη σταθμη να τραβηξει σκουπιδια μεσα η τρομπα, δεν παθαινουν τιποτα.ολα μισο μιριο χλμ βγαζουν+++..

Που και σε βενζινη αυτοκινητο να χρειαστει να αλλαξεις καπακι κεφαλης, οπου ειναι το αντιστοιχο στα πολλα χλμ σε βενζινη αμαξια, παλι εχει το κοστος του και αυτο. οποτε απο την στιγμη που τα πετρελαια ειναι οικονομικοτερα κατα πολυ,δεν αξιζει παραπανω?

Ισχύει αυτό που λες και εννοείται πως αξίζει απλά έχω την εντύπωση ότι είναι δύσκολο να βρεις πετρέλαιο από ιδιώτη και ελληνικό, τα περισσότερα είναι σε μάντρες και το πιο πιθανό είναι να έχουν γυρισμένα χλμ. Οπότε πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να βρεις ένα καθαρό αμάξι με πετρέλαιο παρά με βενζίνη. Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια όσο καιρό ψάχνω για αυτοκίνητο τους τελευταίους 2-3 μήνες.

Επεξ/σία από pavlos77
  • Like 1

43 minutes ago, pavlos77 said:

Ισχύει αυτό που λες και εννοείται πως αξίζει απλά έχω την εντύπωση ότι είναι δύσκολο να βρεις πετρέλαιο από ιδιώτη και ελληνικό, τα περισσότερα είναι σε μάντρες και το πιο πιθανό είναι να έχουν γυρισμένα χλμ. Οπότε πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να βρεις ένα καθαρό αμάξι με πετρέλαιο παρά με βενζίνη. Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια όσο καιρό ψάχνω για αυτοκίνητο τους τελευταίους 2-3 μήνες.

Ναι γενικα τα ελληνικα ειναι πιο δυσκολο να τα βρεις γιατι τα κρατανε οι ιδιωτες.Το θεμα με τα χλμ ειναι λιγο παρεξηγημενο πιστευω,εγω προσωπικα απο ιδιωτες ειναι που δεν εμπιστευομαι,γι αυτο και ψωνιζω μονο απο εξωτερικο.

14 ώρες πριν, ChristosVl είπε

Ναι γενικα τα ελληνικα ειναι πιο δυσκολο να τα βρεις γιατι τα κρατανε οι ιδιωτες.Το θεμα με τα χλμ ειναι λιγο παρεξηγημενο πιστευω,εγω προσωπικα απο ιδιωτες ειναι που δεν εμπιστευομαι,γι αυτο και ψωνιζω μονο απο εξωτερικο.

Όταν λες ψωνίζεις μόνο από εξωτερικό; Εννοείς πας και αγοράζεις από έξω και τα φέρνεις ή από μάντρες εισαγωγής;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...