pavlos77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ψάχνω για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έως 8000€ μικρό και οικονομικό. Τα χλμ που θα κάνω είναι περίπου 10.000 max 12.000 αφού θα πηγαίνω 2-3 φορές τη βδομάδα Καλλιθέα από βόρεια προάστια. Κοιτάζω κυρίως για μάρκες Opel Volkswagen Ford Toyota. Η αλήθεια είναι δεν ξέρω αν θα πάρω βενζίνη ή diesel οπότε κοιτάω και τα δύο. Είδα ένα Corsa diesel από ιδιώτη του 2011 με 140.000 χλμ και ενώ το είδα με τον ξάδερφο μου που ηταν μηχανικός είπε καλά σχόλια μου λέει πήγαινε να το σηκώσουνε να το δεις από κάτω και το πήγα στο συνεργείο και είχε κάποιες λίγες σκουριές και ήταν βαμμένο από κάτω . Οπότε καταλάβατε μάλλον ήταν γυρισμένα τα χλμ. Νομίζω ότι έχω καταλήξει να κοιτάω από ιδιώτη και ιδανικά ελληνικό γιατί από μάντρες από ότι έχω διαβάσει παίζει πολύ απατεωνια. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2023 από pavlos77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Πουλάω το δικό μου opel corsa 2001 1200 κυβικά, αυτόματο. Έχει περίπου 240Κ χλμ αλλά έχει γίνει πλήρες σερβις μηχανής το 18, έχει αλλαχτεί δίσκος πλατό και γενικά οδηγικά είναι άψογο. Εξωτερικά θέλει ένα βάψιμο λόγω φυσιολογικής φθοράς ουρανού και καπό. Θα γλιτώσεις κι ένα 5χίλιαρο από το μπατζετ. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 diesel θα το απέφευγα , ειδικά Αθήνα Δες για punto και να το κάνεις υγραέριο , μειονέκτημα οτι δεν τραβά και τσιμπημένα τέλη κατα τα άλλα τίμιο με πολύ φθηνά ανταλλακτικά/σέρβις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 56 λεπτά πριν, pavlos77 είπε Καλησπέρα, ψάχνω για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έως 8000€ μικρό και οικονομικό. Κοίτα και σε κάτι τέτοιο, αν όχι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 8 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κοίτα και σε κάτι τέτοιο, αν όχι αυτό αν είναi να πάει σε panda ίσως να κοιτάξει για cng πχ αυτό και γλυτώνει και τη μετατροπή σε υγραέριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε αν είναi να πάει σε panda ίσως να κοιτάξει για cng πχ αυτό και γλυτώνει και τη μετατροπή σε υγραέριο Ναι φυσικά, αν τον βολεύει το υγραέριο είναι μια καλή πρόταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 1comment είπε Πουλάω το δικό μου opel corsa 2001 1200 κυβικά, αυτόματο. Έχει περίπου 240Κ χλμ αλλά έχει γίνει πλήρες σερβις μηχανής το 18, έχει αλλαχτεί δίσκος πλατό και γενικά οδηγικά είναι άψογο. Εξωτερικά θέλει ένα βάψιμο λόγω φυσιολογικής φθοράς ουρανού και καπό. Θα γλιτώσεις κι ένα 5χίλιαρο από το μπατζετ. 😛 Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά είναι αρκετά παλιο 😀 1 ώρα πριν, korakios είπε αν είναi να πάει σε panda ίσως να κοιτάξει για cng πχ αυτό και γλυτώνει και τη μετατροπή σε υγραέριο Φαίνεται αρκετά οικονομικό και μικρό αλλά δυστυχώς δεν είναι του γούστου μου 😄 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2023 από pavlos77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, pavlos77 είπε Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά είναι αρκετά παλιο 😀 Φαίνεται αρκετά οικονομικό και μικρό αλλά δυστυχώς δεν είναι του γούστου μου 😄 Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ πάντως ένα τέτοιο μπατζετ θα διέθετα, αν και μπορώ να ανοιχτώ περισσότερο. Αλλά νομίζω δεν αξίζει για αμάξι, ειδικά αν δεν έχεις οικογένεια και δεν το θες για μακρινά ταξίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, 1comment είπε Αλλά νομίζω δεν αξίζει για αμάξι, ειδικά αν δεν έχεις οικογένεια και δεν το θες για μακρινά ταξίδια. δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σχετικό είναι αυτό, ο καθένας έχει άλλο ποσό για το οποίο αξίζει, εγώ πχ δεν θα μπορούσα να έχω για καθημερινό 10ετίας αμάξι εκτός αν ήταν κάποιο ειδικό απτις ακριβά, οπότε το χειμώνα που πήρα πλήρωσα παραπάνω για κάτι που θα μου άρεσε να είμαι μέσα, και ας μην έχω ούτε οικογένεια ούτε κάνω μακρινά ταξίδια Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2023 από geomrk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos84# Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, 1comment είπε Πουλάω το δικό μου opel corsa 2001 1200 κυβικά, αυτόματο. Έχει περίπου 240Κ χλμ αλλά έχει γίνει πλήρες σερβις μηχανής το 18, έχει αλλαχτεί δίσκος πλατό και γενικά οδηγικά είναι άψογο. Εξωτερικά θέλει ένα βάψιμο λόγω φυσιολογικής φθοράς ουρανού και καπό. Θα γλιτώσεις κι ένα 5χίλιαρο από το μπατζετ. 😛 Εξαιρετική πρόταση για 23 ετών αμάξι, που έχει κάνει σχεδόν την απόσταση Γη- Φεγγάρι. Ας αντιστρέψω την ερώτηση. Εσύ θα τα έδινες αυτά τα χρήματα για το συγκεκριμένο; 10 ώρες πριν, Nabuko είπε Κοίτα και σε κάτι τέτοιο, αν όχι αυτό Το πουλάει σχεδόν όσο το πήρε πρίν απο 11 χρόνια. Diesel δεν σου χρειάζεται σε αυτά τα εντός πόλης Χλμ που θα κάνεις. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2023 από Christos84# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Θα σε στεναχωρήσω λίγο αλλά πλέον αν θες σχετικά φρέσκο και σε καλή κατάσταση θα πλυρωσεις σχεδόν όσο το πήρε ο άλλος τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos77 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, Christos84# είπε Εξαιρετική πρόταση για 23 ετών αμάξι, που έχει κάνει σχεδόν την απόσταση Γη- Φεγγάρι. Ας αντιστρέψω την ερώτηση. Εσύ θα τα έδινες αυτά τα χρήματα για το συγκεκριμένο; Το πουλάει σχεδόν όσο το πήρε πρίν απο 11 χρόνια. Diesel δεν σου χρειάζεται σε αυτά τα εντός πόλης Χλμ που θα κάνεις. Επειδή έχω σκοπό να κρατήσω το αμάξι που θα πάρω 7-8 χρόνια έτσι ώστε να πάρω ηλεκτρικό τότε, νομίζω ότι συμφέρει το πετρέλαιο γιατί γίνεται η απόσβεση στα 5 χρόνια. Αλλά έχει αρχίσει να με προβληματίζει τι θέματα θα βγάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 3 minutes ago, pavlos77 said: Επειδή έχω σκοπό να κρατήσω το αμάξι που θα πάρω 7-8 χρόνια έτσι ώστε να πάρω ηλεκτρικό τότε, νομίζω ότι συμφέρει το πετρέλαιο γιατί γίνεται η απόσβεση στα 5 χρόνια. Αλλά έχει αρχίσει να με προβληματίζει τι θέματα θα βγάζει... πετρέλαιο θα κάνει απόσβεση πολύ γρήγορα την άξια του με δυο προιποθεσεις 1, να ειναι σχετικά πρόσφατο η και καινουργιο (δλδ να ειναι ακομη όλα σχετικά καινουργια επάνω) 2, και να κινείσαι σε ανοιχτές διαδρομές να μην προλάβει να μπουκώσει agr και dpf κλπ (μερικοί παίρνουν πετρέλαιο και κινούνται σε αστικό περιβάλλον και για να μην έχουν στο μυαλό τους οτι θα χαλάσουν διαφορα τα ξηλώνουν και agr και dpf και καταλύτες κλπ... ναι όντος μετά απο αυτό όπου και ναι κινείσαι θέμα δεν θα εχεις άλλα ειναι άκρος εγκληματική πράξη κάτι τέτοιο) από την άλλη βλεπω θέλεις να κρατήσεις αμάξι για 7 8 χρονια (πολλά δλδ) που σημαινει μάξιμουμ θα πρέπει να πάρεις αμάξι 4+/- χρονών χωρίς πολλά χιλομετρα δλδ 2019 και πανω αλλα αυτο σημαινει οτι τα 8 χιλιαρικα που βαζεις σαν οριο δεν ειναι σε θεση να σου πάρουν κάτι τέτοιο... αμαξια του 18 19 και πάνω χωρις καποιο θέμα (σκουριές σοβαρό τρακαρισσμα κλπ) χοντρικά τα βαράνε οσο τα ειχαν αγοράσει τοτε....... καθαρα και μονο μερικαπαραδειγματα https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330986173-toyota-yaris https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329722706-opel-corsa https://www.car.gr/classifieds/cars/view/335885409-toyota-yaris https://www.car.gr/classifieds/cars/view/335932966-opel-corsa https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330215368-opel-corsa https://www.car.gr/classifieds/cars/view/335041860-toyota-corolla https://www.car.gr/classifieds/cars/view/335997539-volkswagen-golf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, pavlos77 είπε Επειδή έχω σκοπό να κρατήσω το αμάξι που θα πάρω 7-8 χρόνια έτσι ώστε να πάρω ηλεκτρικό τότε, νομίζω ότι συμφέρει το πετρέλαιο γιατί γίνεται η απόσβεση στα 5 χρόνια. Αλλά έχει αρχίσει να με προβληματίζει τι θέματα θα βγάζει... 5 χρονια ειναι χοντρικά 60κ χλμ. 600 κατοσταρικα δλδ. Ακομη και να καιει 7ευρω λιγοτερα ανα κατοσταρικο χιλιομέτρων, βγαινει 4 περιπου χιλιαδες ευρώ. Πως ακριβως κανεις αποσβεση; Θελει πολλα χλμ για να κανεις αποσβεση. Μόνο το αεριο θα μπορουσε να πλησιασει τη λεξη αποσβεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos84# Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Για αυτό του έγραψα ότι για το σκοπό που το θέλει δεν χρειάζεται πετρέλαιο. Επίσης έχει ακριβότερα σέρβις και σε περίπτωση ζημιάς, θα χρειαστεί περισσότερα χρήματα. Επίσης αύριο μεθαύριο μπορεί να μην μπορεί καν να κυκλοφορήσει εντός Αττικής βάση ρύπων. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2023 από Christos84# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα