tempo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 γεια σας, σκέφτομαι να πάρω ένα mini PC. έχω δει κάποια pc απο την AceMagic και θα ήθελα την γνώμη σας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι: να είναι όσο το δυνατό πιο αθόρυβο να είναι επεκτάσιμο εύκολα σε μνήμη και αποθηκευτικό χώρο να υπάρχει κάποια υποστήριξη Αυτό που δεν με ενδιαφέρει είναι: να παίζω απαιτητικά παιχνίδια (αντε το πολύ κανένα strategy) απο που θα το πάρω (αν είναι απο εξωτερικό θέλω paypal) Εκτός απο την AceMagic έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εταιρεία που να έχετε δοκιμάσει σε minipc; Αν κάποιος δει κάτι ενδιαφέρον στην σύγκριση των https://www.acemagic.com/collections/productivity/products/amr5 και https://www.acemagic.com/collections/productivity/products/am06 ας το αναφέρει. Η αξία τους είναι η ίδια απλά σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που είναι άξια προσοχής. Όποια άλλη συμβουλή για miniPC καλοδεχούμενη......μην μου προτείνετε μηχανήματα που παίρνεις το "κουτί" και μετά προσθέτεις, θέλω κάτι έτοιμο! 1
adtakhs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Asrock deskmini X300 και βάλε επάνω είτε τον 5700g , είτε τον 5600g. Είναι desktop επεξεργαστές.
tempo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 2 hours ago, adtakhs said: Asrock deskmini X300 και βάλε επάνω είτε τον 5700g , είτε τον 5600g. Είναι desktop επεξεργαστές. ευχαριστώ για την πρόταση, την κοιτάω τώρα.....μήπως μπορείς να βοηθήσεις λίγο παραπάνω; Πως επιλέγω τον επεξεργαστή κλπ και που μπορώ να δω τις τελικές τιμές.
Nik1239 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Στις 12/8/2023 στις 3:54 ΜΜ, tempo είπε γεια σας, σκέφτομαι να πάρω ένα mini PC. έχω δει κάποια pc απο την AceMagic και θα ήθελα την γνώμη σας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι: να είναι όσο το δυνατό πιο αθόρυβο να είναι επεκτάσιμο εύκολα σε μνήμη και αποθηκευτικό χώρο να υπάρχει κάποια υποστήριξη Αυτό που δεν με ενδιαφέρει είναι: να παίζω απαιτητικά παιχνίδια (αντε το πολύ κανένα strategy) απο που θα το πάρω (αν είναι απο εξωτερικό θέλω paypal) Εκτός απο την AceMagic έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εταιρεία που να έχετε δοκιμάσει σε minipc; Αν κάποιος δει κάτι ενδιαφέρον στην σύγκριση των https://www.acemagic.com/collections/productivity/products/amr5 και https://www.acemagic.com/collections/productivity/products/am06 ας το αναφέρει. Η αξία τους είναι η ίδια απλά σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που είναι άξια προσοχής. Όποια άλλη συμβουλή για miniPC καλοδεχούμενη......μην μου προτείνετε μηχανήματα που παίρνεις το "κουτί" και μετά προσθέτεις, θέλω κάτι έτοιμο! Δες minisforum.de 1
niko13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, tempo είπε ευχαριστώ για την πρόταση, την κοιτάω τώρα.....μήπως μπορείς να βοηθήσεις λίγο παραπάνω; Πως επιλέγω τον επεξεργαστή κλπ και που μπορώ να δω τις τελικές τιμές. Τα deskmini ουσιαστικά είναι κουτια με τροφοδοτικό και μητρική μέσα και μετά προσθέτεις εσύ ανάλογα τις αναγκες σου.Ειχες αναφέρει πως τέτοιες λύσεις δε θες αλλά έχουν πλεονεκτήματα έναντι ενός απλού mini pc.Αν σε ψήνει παντως,οτι θα χρειαστείς χοντρικα φαίνεται στα παρακάτω θέμα,για να πάρεις μια ιδεα.Εννοειται μπορείς να αλλάξεις χαρακτηριστικά με ακόμα πιο δυνατό cpu/περισσοτερη ραμ κτλ..Ακομα και πλατφόρμα,υπάρχουν και για ιντελ απλά ο 5600g είναι σε πολύ καλή τιμή καιρό τωρα,με δυνατά ενσωματωμένα γραφικά. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2023 από niko13
Millennium Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Σε mini pc βρίσκεις στις προσφορές διάφορα πάντως, και από banggood και από amazon. Δες αυτό... αν ισχύει ακόμα το κουπόνι έκπτωσης βγαίνει κάπου στα 360€ https://www.amazon.fr/dp/B0BZNG5VH8 Το deskmini με τον 5600G για να το πεις ήσυχο πρέπει να του βάλεις καμμιά καλή low profile after market ψυκτρα.
Billator Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 12/8/2023 στις 3:54 ΜΜ, tempo είπε γεια σας, σκέφτομαι να πάρω ένα mini PC. έχω δει κάποια pc απο την AceMagic και θα ήθελα την γνώμη σας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι: να είναι όσο το δυνατό πιο αθόρυβο να είναι επεκτάσιμο εύκολα σε μνήμη και αποθηκευτικό χώρο να υπάρχει κάποια υποστήριξη Αυτό που δεν με ενδιαφέρει είναι: να παίζω απαιτητικά παιχνίδια (αντε το πολύ κανένα strategy) απο που θα το πάρω (αν είναι απο εξωτερικό θέλω paypal) Εκτός απο την AceMagic έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εταιρεία που να έχετε δοκιμάσει σε minipc; Αν κάποιος δει κάτι ενδιαφέρον στην σύγκριση των https://www.acemagic.com/collections/productivity/products/amr5 και https://www.acemagic.com/collections/productivity/products/am06 ας το αναφέρει. Η αξία τους είναι η ίδια απλά σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που είναι άξια προσοχής. Όποια άλλη συμβουλή για miniPC καλοδεχούμενη......μην μου προτείνετε μηχανήματα που παίρνεις το "κουτί" και μετά προσθέτεις, θέλω κάτι έτοιμο! Αρχικά θα σου πω ότι η επιλογή ενός mini pc αυτή την στιγμή είναι πολύ καλή επιλογή. Και το κυριότερο δεν χάνεις χρόνο να το στήσεις (ειδικά όταν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς). Το αρνητικό είναι ότι σε περίπτωση αστοχίας τα πράγματα είναι δύσκολα, οπότε εκεί πρέπει να κοιτάξεις τι σε εξυπηρετεί καλύτερα, και που έχεις πραγματική εγγύηση. Επίσης το vfm σχετικά με κόστος / απόδοση που έχουν σε επιδόσεις είναι μακράν καλύτερο από το να φτιάξεις οποιοδήποτε desktop υπολογιστή και αν πάμε σε mini ATX και προσπάθεια δημιουργίας για όσο πιο μικρό μέγεθος desktop εκεί ανεβαίνει το κόστος ακόμα περισσότερο. (εκτός και αν περιμένεις 7-8 μήνες να μαζεύεις κομμάτια για να βγει το ίδιο vfm, που πάλι δύσκολα). Τα mini pc ήρθαν για να μείνουν και θεωρώ θα γίνει μονόδρομος επιλογή στο μέλλον για τον average user και για office pc, λόγο του πολύ μικρότερου κόστους. Αυτή την στιγμή έχω 2 μηχανήματα που τα λειτουργώ ως full desktop pc αλλά λογικά είναι αρκετά εκτός από το price range σου. - Minisforum Venus UM790 Pro (Ryzen 9 7940HS 32gb 1tb ssd , 780Μ ) - Minisforum Neptune HX99G ( Ryzen 9 6900HX 32Gb 512gb ssd, RX 6600M , το έχω κάνει αλλαγή σε 2TB βέβαια) Αγορά και τα 2 από Amazon (Fullfiled by Amazon, 3rd part seller) Αυτό που μπορεί να γίνει τέρμα αθόρυβο (βασικά μπορείς να κλείσεις τελείως τα fans για μια θερμοκρασία μέχρι 55-60 βαθμούς) είναι το HX99G γιατί έχει τεράστια ψύχτρα, και αν δεν κάνω κάποιο cpu rendering για πάνω από 10-20 λεπτά δεν φτάνει ποτέ της θερμοκρασία αυτή έχοντας το CPU στα 45Watt (σε GPU λειτουργίες όμως το δεύτερο fan ανοίξει σχεδόν άμεσα) , όταν το γυρίζω στα 65-80Watt αναγκαστικά δουλεύω τα fans στο idle speed (1100rpm) και τα καταλαβαίνεις μόνο σε απόσταση μικρότερη των 20-30cm και εξαρτάται και ο θόρυβος υπερβολικά από το position και orientation του mini pc σε full CPU / GPU load είναι σαν μια μικρή ηλεκτρική σκούπα φυσικά Για παράδειγμα το UM790 Pro το έχω πίσω από την οθόνη και αν και ο ανεμιστήρας είναι πιο δυνατός σε idle, δεν ακούγεται καθόλου, όμως όταν το είχα πάνω στο γραφείο βράδυ που υπάρχει απόλυτη ησυχία το άκουγες χωρίς να είναι φυσικά ενοχλητικό. Οπότε εφόσον πας σε AMD το κομμάτι του θορύβου (αρκεί να μπορεί να επιλέξεις από το bios menu TDP profile) είναι κάτι που μπορείς να το φέρεις 100% στα μέτρα σου. Δεν ήμουν σε κανένα από τα 2 Unit early adopter, οπότε και δεν είχα κανένα πρόβλημα από αυτά που πολύ πιθανόν διαβάσεις στο internet. Προσωπικά μερικά bugs που είχα αν και αποτελούσαν windows / driver bugs και όχι αστοχία υλικού, η minisforum πάντα μου έδινε hotfix για τα προβλήματα που είχα, βέβαια με γκρίνια, αλλά το έκαναν. Και παρέχουν και windows system files όπου εμπεριέχουν μέσα όλα τα hotfix σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα. Αλλά γενικότερα δεν θα έλεγα ότι η υποστήριξη είναι τέλεια, απλά είναι τουλάχιστον τυπικοί και κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν με λίγο ζόρι. Εγώ σου προτείνω να αγοράσεις ότι και να πάρεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από Amazon, για να μην μπλέκεις με πιθανά DOA ή εγγυήσεις με τις κινεζοεταιρείες. Επιστροφή στο Amazon και full refund για 2 χρόνια (εφόσον υπάρχει πρόβλημα / αστοχία). Γενικά σε προσφορές στο insomnia διαβάζω πολλά προβλήματα σε διάφορες εταιρείας σε συγκεκριμένα μοντέλα (όπως και της AceMagic ) και για αυτό αγοράζω αποκλειστικά από amazon τέτοια προϊόντα. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2023 από Billator 3 2
tempo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Billator said: Αρχικά θα σου πω ότι η επιλογή ενός mini pc αυτή την στιγμή είναι πολύ καλή επιλογή. Και το κυριότερο δεν χάνεις χρόνο να το στήσεις (ειδικά όταν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς). Το αρνητικό είναι ότι σε περίπτωση αστοχίας τα πράγματα είναι δύσκολα, οπότε εκεί πρέπει να κοιτάξεις τι σε εξυπηρετεί καλύτερα, και που έχεις πραγματική εγγύηση. Επίσης το vfm σχετικά με κόστος / απόδοση που έχουν σε επιδόσεις είναι μακράν καλύτερο από το να φτιάξεις οποιοδήποτε desktop υπολογιστή και αν πάμε σε mini ATX και προσπάθεια δημιουργίας για όσο πιο μικρό μέγεθος desktop εκεί ανεβαίνει το κόστος ακόμα περισσότερο. (εκτός και αν περιμένεις 7-8 μήνες να μαζεύεις κομμάτια για να βγει το ίδιο vfm, που πάλι δύσκολα). Τα mini pc ήρθαν για να μείνουν και θεωρώ θα γίνει μονόδρομος επιλογή στο μέλλον για τον average user και για office pc, λόγο του πολύ μικρότερου κόστους. Αυτή την στιγμή έχω 2 μηχανήματα που τα λειτουργώ ως full desktop pc αλλά λογικά είναι αρκετά εκτός από το price range σου. - Minisforum Venus UM790 Pro (Ryzen 9 7940HS 32gb 1tb ssd , 780Μ ) - Minisforum Neptune HX99G ( Ryzen 9 6900HX 32Gb 512gb ssd, RX 6600M , το έχω κάνει αλλαγή σε 2TB βέβαια) Αγορά και τα 2 από Amazon (Fullfiled by Amazon, 3rd part seller) Αυτό που μπορεί να γίνει τέρμα αθόρυβο (βασικά μπορείς να κλείσεις τελείως τα fans για μια θερμοκρασία μέχρι 55-60 βαθμούς) είναι το HX99G γιατί έχει τεράστια ψύχτρα, και αν δεν κάνω κάποιο cpu rendering για πάνω από 10-20 λεπτά δεν φτάνει ποτέ της θερμοκρασία αυτή έχοντας το CPU στα 45Watt (σε GPU λειτουργίες όμως το δεύτερο fan ανοίξει σχεδόν άμεσα) , όταν το γυρίζω στα 65-80Watt αναγκαστικά δουλεύω τα fans στο idle speed (1100rpm) και τα καταλαβαίνεις μόνο σε απόσταση μικρότερη των 20-30cm και εξαρτάται και ο θόρυβος υπερβολικά από το position και orientation του mini pc σε full CPU / GPU load είναι σαν μια μικρή ηλεκτρική σκούπα φυσικά Για παράδειγμα το UM790 Pro το έχω πίσω από την οθόνη και αν και ο ανεμιστήρας είναι πιο δυνατός σε idle, δεν ακούγεται καθόλου, όμως όταν το είχα πάνω στο γραφείο βράδυ που υπάρχει απόλυτη ησυχία το άκουγες χωρίς να είναι φυσικά ενοχλητικό. Οπότε εφόσον πας σε AMD το κομμάτι του θορύβου (αρκεί να μπορεί να επιλέξεις από το bios menu TDP profile) είναι κάτι που μπορείς να το φέρεις 100% στα μέτρα σου. Δεν ήμουν σε κανένα από τα 2 Unit early adopter, οπότε και δεν είχα κανένα πρόβλημα από αυτά που πολύ πιθανόν διαβάσεις στο internet. Προσωπικά μερικά bugs που είχα αν και αποτελούσαν windows / driver bugs και όχι αστοχία υλικού, η minisforum πάντα μου έδινε hotfix για τα προβλήματα που είχα, βέβαια με γκρίνια, αλλά το έκαναν. Και παρέχουν και windows system files όπου εμπεριέχουν μέσα όλα τα hotfix σε περίπτωση που κάποιος έχει πρόβλημα. Αλλά γενικότερα δεν θα έλεγα ότι η υποστήριξη είναι τέλεια, απλά είναι τουλάχιστον τυπικοί και κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν με λίγο ζόρι. Εγώ σου προτείνω να αγοράσεις ότι και να πάρεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από Amazon, για να μην μπλέκεις με πιθανά DOA ή εγγυήσεις με τις κινεζοεταιρείες. Επιστροφή στο Amazon και full refund για 2 χρόνια (εφόσον υπάρχει πρόβλημα / αστοχία). Γενικά σε προσφορές στο insomnia διαβάζω πολλά προβλήματα σε διάφορες εταιρείας σε συγκεκριμένα μοντέλα (όπως και της AceMagic ) και για αυτό αγοράζω αποκλειστικά από amazon τέτοια προϊόντα. σε ευχαριστώ για όλα αυτά που μπήκες στον κόπο να γράψεις. Η αλήθεια είναι ότι με απασχολεί και εμένα αρκετά τι θα συμβεί σε περίπτωση αστοχίας. Η λύση amazon σαφώς και είναι πολύ καλή και απο εκεί θα ξεκινήσω την αγορά μου (εξαρτάται φυσικά και απο την τιμή πάντα). Πάντως αν δούμε και την περίπτωση αγοράς απο banggood ποτέ δεν μου έκαναν ιδιαίτερα κόλπα σε περίπτωση που αγοράσα κάτι χαλασμένα DOA και τελικά μου το αντικατέστησαν (φυσικά δεν μιλά ειδικά για miniPC αλλά γενικότερα ηλεκτρικές συσκευές). Για AceMagic τι έχεις ακούσεις; Εγώ διαβάζω πολύ καλά λόγια και είχα στο μυαλό μου αν καταλήξω εκεί να το πάρω απο την "επίσημη¨ εταιρεία όπου ίσως να έχω και την καλύτερη υποστήριξη. ΥΓ: @Billatorαπο minisforum και μέχρι 350ευρώ τι θα πρότεινες...ρωτάω γιατί βλέπω ότι έχεις τα 2 pc και κάτι παραπάνω θα γνωρίζεις... Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2023 από tempo 1
Billator Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tempo είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που μπήκες στον κόπο να γράψεις. Η αλήθεια είναι ότι με απασχολεί και εμένα αρκετά τι θα συμβεί σε περίπτωση αστοχίας. Η λύση amazon σαφώς και είναι πολύ καλή και απο εκεί θα ξεκινήσω την αγορά μου (εξαρτάται φυσικά και απο την τιμή πάντα). Πάντως αν δούμε και την περίπτωση αγοράς απο banggood ποτέ δεν μου έκαναν ιδιαίτερα κόλπα σε περίπτωση που αγοράσα κάτι χαλασμένα DOA και τελικά μου το αντικατέστησαν (φυσικά δεν μιλά ειδικά για miniPC αλλά γενικότερα ηλεκτρικές συσκευές). Για AceMagic τι έχεις ακούσεις; Εγώ διαβάζω πολύ καλά λόγια και είχα στο μυαλό μου αν καταλήξω εκεί να το πάρω απο την "επίσημη¨ εταιρεία όπου ίσως να έχω και την καλύτερη υποστήριξη. ΥΓ: @Billatorαπο minisforum και μέχρι 350ευρώ τι θα πρότεινες...ρωτάω γιατί βλέπω ότι έχεις τα 2 pc και κάτι παραπάνω θα γνωρίζεις... Αυτοί που πουλάνε στο Amazon, συνήθως είναι κάποιος από το τμήμα πωλήσεων της κάθε κινεζο εταιρείας. Σπάνια θα δεις άσχετους να τα πουλάνε αυτά γιατί δεν είναι brands γνωστά, και συνήθως μόνο η ίδια εταιρεία αξίζει να τα πουλάει λόγω αλλαγών, services , doa. Συνήθως banggood έχει πιο "παλιά" μοντέλα, από Geekbuying θα δεις κυρίως για mini pc και βγάζουν συχνά και προσφορές. PS. Αν μπορείς να κόψεις τιμολόγιο, η καλύτερη επιλογή είναι Amazon με promo κουπόνι που βγάζουν στο product page, επειδή γίνεται πρώτα αποφορολόγηση στην πλήρης τιμή, και μετά κουμπώνει πάνω το κουπόνι οπότε παίρνεις μεγαλύτερη έκπτωση. Τώρα για Minisforum ξέρω ότι το DOA από την εταιρεία κρατάει 1-3 βδομάδες για να βγάλεις άκρη με αρκετά μηνύματα, ενώ πχ στο Amazon για τις πρώτες μέρες απλά ανοίγεις return request και το στέλνεις πίσω με πληρωμένα μεταφορικά. Και για 2 χρόνια απλά μέσω amazon support chat (αν δεν βλέπεις την επιλογή στο προφίλ σου) ζητάς επιστροφή και full refund. Αν είσαι συνηθισμένος με κινέζους δεν είναι κάτι, αλλιώς όπως είπα πάμε από Amazon για την ευκολία. AceMagic έχω 2 unit στο γραφείο για office χρήση, αλλά επειδή δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ εγώ δεν έχω άποψη. Για να μην μου έκαναν φυσικά παράπονα λογικά δουλεύουν απροβλημάτιστα. Θα το κοιτάξω λίγο αργότερα και θα σου πω τι θεωρώ εγώ προσωπικά ότι αξίζει για 350 ευρώ. Γενικά όμως τα beelink είναι από τα πιο ποιοτικά (γιατί είναι και ο πιο παλιός παίχτης) απλά έχουν ένα καπέλο μεγαλύτερο σε σχέση με τις άλλες εταιρίες. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2023 από Billator
super tramp Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα Τσέκαρε και αυτά: https://www.asrock.com/Nettop/AMD/DeskMeet X300 Series/index.asp https://www.asrock.com/Nettop/Intel/DeskMeet B660 Series/index.asp https://www.skroutz.gr/c/329/barebones.html?keyphrase=DeskMeet
iliata2410 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου θέλω να ρωτήσω,αυτού του τύπου pc σε περίπτωση βλαβών ,οι τεχνικοί υπολογιστων και λάπτοπ κάθονται να τα φτιάξουν η όχι;Σε κατάστήματα που έχουν αποκλειστκά λάπτοπ και pc σταθερό,δέν βλέπω να τα πουλάνε ακόμη
SeNNinhA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 12/8/2023 στις 2:54 ΜΜ, tempo είπε γεια σας, σκέφτομαι να πάρω ένα mini PC. έχω δει κάποια pc απο την AceMagic και θα ήθελα την γνώμη σας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι: να είναι όσο το δυνατό πιο αθόρυβο να είναι επεκτάσιμο εύκολα σε μνήμη και αποθηκευτικό χώρο να υπάρχει κάποια υποστήριξη Αυτό που δεν με ενδιαφέρει είναι: να παίζω απαιτητικά παιχνίδια (αντε το πολύ κανένα strategy) απο που θα το πάρω (αν είναι απο εξωτερικό θέλω paypal) Εκτός απο την AceMagic έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εταιρεία που να έχετε δοκιμάσει σε minipc; Αν κάποιος δει κάτι ενδιαφέρον στην σύγκριση των https://www.acemagic.com/collections/productivity/products/amr5 και https://www.acemagic.com/collections/productivity/products/am06 ας το αναφέρει. Η αξία τους είναι η ίδια απλά σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που είναι άξια προσοχής. Όποια άλλη συμβουλή για miniPC καλοδεχούμενη......μην μου προτείνετε μηχανήματα που παίρνεις το "κουτί" και μετά προσθέτεις, θέλω κάτι έτοιμο! Δες εδω με οπου με κουπόνι -65 ευρω βγαινει καλή τιμη Τα ίδια ειναι απλα απο Amazon.de και απο Amazon.it (με 16gb RAM + 500GB SSD) - 439 + 13 -65 = 387 ευρω τελικη με μεταφορικα Beelink Mini PC AMD Ryzen 7 5700U , mini computer 16GB DDR4 500GB M.2 2280 PCIe3.0 SSD support 4K @ 60Hz output/WiFi 6/BT5.2/HDMI/DP/Type-C for gaming/office/home: Amazon.de: Computer & Accessories Beelink Mini PC AMD Ryzen 7 5700U (8C/16T, fino a 4,3 GHz), Mini Computer 16GB DDR4 500GB M.2 2280 PCIe3.0 SSD Supporto 4K Tripla Uscita/WiFi 6/BT5.2/HDMI/DP/Type-C : Amazon.it: Informatica Και με λιγα παραπανω σε σεταρισμα 32gb RAM + 1TB SSD 519 + 13 -65 = 467 ευρω τελικη με μεταφορικα Beelink Mini PC AMD Ryzen 7 5700U , mini computer 16GB DDR4 500GB M.2 2280 PCIe3.0 SSD support 4K @ 60Hz output/WiFi 6/BT5.2/HDMI/DP/Type-C for gaming/office/home: Amazon.de: Computer & Accessories Beelink Mini PC AMD Ryzen 7 5700U (8C/16T, fino a 4,3 GHz), Mini Computer 16GB DDR4 500GB M.2 2280 PCIe3.0 SSD Supporto 4K Tripla Uscita/WiFi 6/BT5.2/HDMI/DP/Type-C : Amazon.it: Informatica Προσοχη τα κουπονια ειναι για λιγες ημερες ακομη (μεχρι τις 21/01 για αγορα απο Γερμανια και μεχρι τις 28/01 για αγορα απο Ιταλια). O Ryzen 5700U ειναι αρκετα καλος και για παιχνιδακια σε low settings 1080p Προσωπικη και μονο αποψη σε τετοιες αγορες προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να το παρω απο amazon παρα απο το site του κατασκευαστη για να εχω καλυτερη εξυπηρετηση και εγγυση εαν κατι δεν παει καλα. 2 ώρες πριν, iliata2410 είπε θέλω να ρωτήσω,αυτού του τύπου pc σε περίπτωση βλαβών ,οι τεχνικοί υπολογιστων και λάπτοπ κάθονται να τα φτιάξουν η όχι;Σε κατάστήματα που έχουν αποκλειστκά λάπτοπ και pc σταθερό,δέν βλέπω να τα πουλάνε ακόμη Ξερεις κανενα τεχνικο υπολογιστων που να επισκευαζει ηλεκτρονικες πλακετες ολοκληρωμενων σε κομματια PC? Ουτε οι αντιπροσωπειες δεν το κανουν. Οτι ειναι χαλασμενο απλα στο αλλαζουν με καινουργιο. Στα mini PC στην ουσια εχεις το κουτι κελυφος (μεταλικο ή πλαστικο) την motherboard με ενσωματωμενη την CPU και μερικες ακομη καλωδιωσεις στο κουτι. Βαζεις μονο τις μνημες και τον SSD/M2. Εαν χαλασει κατι το mini PC παει για αλλαγη (εντος εγγυησης) ή πεταμα. Το ιδιο κανεις και με οιποιοδηποτε εξαρτημα στο PC σου αλλωστε. Δεν θα δεις ευρεως στην αγορα αυτο τον τυπο των mini PC. Δεν τα προωθουν προς το παρον. Αν και εγω για εργασιες γραφειου μονο τετοια πια. 2 εχω ηδη στο σπιτι. Ενα ποιο ποιοτικο με barebone miniPC κουτι της Asus (με εσωματωμενη την CPU) και ενα της Beelink. Ευκολια, χωρος, ησυχια και την ιδια δουλεια κανουν στην πραξη με ενα laptop. Ενταξει μην βαρατε, το laptop ειναι φορητο (για τις επιδοσεις ελεγα). Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από SeNNinhA 3 1
bill_viper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Στις 15/1/2024 στις 10:08 ΜΜ, SeNNinhA είπε Δες εδω με οπου με κουπόνι -65 ευρω βγαινει καλή τιμη Τα ίδια ειναι απλα απο Amazon.de και απο Amazon.it (με 16gb RAM + 500GB SSD) - 439 + 13 -65 = 387 ευρω τελικη με μεταφορικα Beelink Mini PC AMD Ryzen 7 5700U , mini computer 16GB DDR4 500GB M.2 2280 PCIe3.0 SSD support 4K @ 60Hz output/WiFi 6/BT5.2/HDMI/DP/Type-C for gaming/office/home: Amazon.de: Computer & Accessories Beelink Mini PC AMD Ryzen 7 5700U (8C/16T, fino a 4,3 GHz), Mini Computer 16GB DDR4 500GB M.2 2280 PCIe3.0 SSD Supporto 4K Tripla Uscita/WiFi 6/BT5.2/HDMI/DP/Type-C : Amazon.it: Informatica Και με λιγα παραπανω σε σεταρισμα 32gb RAM + 1TB SSD 519 + 13 -65 = 467 ευρω τελικη με μεταφορικα Beelink Mini PC AMD Ryzen 7 5700U , mini computer 16GB DDR4 500GB M.2 2280 PCIe3.0 SSD support 4K @ 60Hz output/WiFi 6/BT5.2/HDMI/DP/Type-C for gaming/office/home: Amazon.de: Computer & Accessories Beelink Mini PC AMD Ryzen 7 5700U (8C/16T, fino a 4,3 GHz), Mini Computer 16GB DDR4 500GB M.2 2280 PCIe3.0 SSD Supporto 4K Tripla Uscita/WiFi 6/BT5.2/HDMI/DP/Type-C : Amazon.it: Informatica Προσοχη τα κουπονια ειναι για λιγες ημερες ακομη (μεχρι τις 21/01 για αγορα απο Γερμανια και μεχρι τις 28/01 για αγορα απο Ιταλια). O Ryzen 5700U ειναι αρκετα καλος και για παιχνιδακια σε low settings 1080p Προσωπικη και μονο αποψη σε τετοιες αγορες προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να το παρω απο amazon παρα απο το site του κατασκευαστη για να εχω καλυτερη εξυπηρετηση και εγγυση εαν κατι δεν παει καλα. Ξερεις κανενα τεχνικο υπολογιστων που να επισκευαζει ηλεκτρονικες πλακετες ολοκληρωμενων σε κομματια PC? Ουτε οι αντιπροσωπειες δεν το κανουν. Οτι ειναι χαλασμενο απλα στο αλλαζουν με καινουργιο. Στα mini PC στην ουσια εχεις το κουτι κελυφος (μεταλικο ή πλαστικο) την motherboard με ενσωματωμενη την CPU και μερικες ακομη καλωδιωσεις στο κουτι. Βαζεις μονο τις μνημες και τον SSD/M2. Εαν χαλασει κατι το mini PC παει για αλλαγη (εντος εγγυησης) ή πεταμα. Το ιδιο κανεις και με οιποιοδηποτε εξαρτημα στο PC σου αλλωστε. Δεν θα δεις ευρεως στην αγορα αυτο τον τυπο των mini PC. Δεν τα προωθουν προς το παρον. Αν και εγω για εργασιες γραφειου μονο τετοια πια. 2 εχω ηδη στο σπιτι. Ενα ποιο ποιοτικο με barebone miniPC κουτι της Asus (με εσωματωμενη την CPU) και ενα της Beelink. Ευκολια, χωρος, ησυχια και την ιδια δουλεια κανουν στην πραξη με ενα laptop. Ενταξει μην βαρατε, το laptop ειναι φορητο (για τις επιδοσεις ελεγα). Εξαιρετικό post ευχαριστούμε πολύ!! Είμαι με το συγκεκριμένο setup στη δουλειά Mac Mini M2 8/256 για office/internet/multimedia και ένα Intel NUC με i3-7100U CPU και 8GB RAM με 256GB M2 SSD που τρέχει τη μηχανογράφηση της εταιρίας Megasoft Prisma Εμπορικό. Θέλω να αντικαταστήσω το NUC γιατί πλέον ψιλό αργεί με τη μεγάλη βάση δεδομένων, αλλά δε θέλω ένα τόσο χοντρό μηχάνημα όπως το Beelink που πρότεινες. Θέλω να είναι παντελώς αθόρυβο και μικρό όπως το τωρινό μου και να έχει 32GB RAM. O σκληρός αν είναι και 512 ή 256GB δε με πειράζει μιας και αυτό το PC τρέχει μόνο τη μηχανογράφηση και τη τιμολόγηση. Κάποια πρόταση σε αυτά τα θέλω; 😊
jgeorgiou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου https://geizhals.eu/hp-pro-mini-400-g9-desktop-pc-6u6h0es-abd-a2997049.html?hloc=at&hloc=de&hloc=eu&hloc=pl&hloc=uk αυτό και θα προσθέσεις ένα dimm 16GB επιπλεον
bill_viper Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 8 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε https://geizhals.eu/hp-pro-mini-400-g9-desktop-pc-6u6h0es-abd-a2997049.html?hloc=at&hloc=de&hloc=eu&hloc=pl&hloc=uk αυτό και θα προσθέσεις ένα dimm 16GB επιπλεον Η αγορά θα γίνει αποκλειστικά από Amazon (λόγω απευθείας απαλλαγής Φ.Π.Α. και εγγύησης). Απ' ότι βλέπω εκεί παίζουν από 700-800€ με 16GB RAM. Είναι αρκετά ακριβότερο από αυτό της Beelink.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα