Fan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Εδώ και μερικές μέρες όταν πάω να κάνω επεξεργασία και μετά ενημέρωση οποιαδήποτε αγγελία μου στο marketplace, δεν με αφήνει και μου εμφανίζει μήνυμα: "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εκτέλεση του ερωτήματος." Ξέρει κανένας τι παίζει;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 19 ώρες πριν, Fan είπε Εδώ και μερικές μέρες όταν πάω να κάνω επεξεργασία και μετά ενημέρωση οποιαδήποτε αγγελία μου στο marketplace, δεν με αφήνει και μου εμφανίζει μήνυμα: "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εκτέλεση του ερωτήματος." Ξέρει κανένας τι παίζει; Θα φτιάξει μόνο του. Μέχρι τότε κάνε επεξεργασία από το κινητό. Θα σου κάνει όλες τις αλλαγές κανονικά.
Ferrari84 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να επαναφέρω λογαριασμό marketplace που έκλεισε?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 21 ώρες πριν, Ferrari84 είπε Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να επαναφέρω λογαριασμό marketplace που έκλεισε? Παράβαση όρων; Αν δεν έλεγαν προσωρινό αποκλεισμό, τότε δεν μπορείς ν' αποκτήσεις πρόσβαση. Μόνο με νέο λογαριασμό, κι αυτό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα