Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή από nova σε cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους έχω nova fttc 100 αυτήν την στιγμή η κόσμοτε μου έκανε πρόταση για fttc 200 στα 35 ευρώ το μήνα αξίζει αυτού του είδους η αναβάθμιση άκουσα από γνωστό τεχνικό δικτύων ότι τα fttc 200 είναι αρκετά πιο ευεσθητα σε σχέση με τα 100αρια...στην περιοχή μου δεν υποστηρίζω ftth

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 hours ago, e1995kati said:

Καλησπέρα σε όλους έχω nova fttc 100 αυτήν την στιγμή η κόσμοτε μου έκανε πρόταση για fttc 200 στα 35 ευρώ το μήνα αξίζει αυτού του είδους η αναβάθμιση άκουσα από γνωστό τεχνικό δικτύων ότι τα fttc 200 είναι αρκετά πιο ευεσθητα σε σχέση με τα 100αρια...στην περιοχή μου δεν υποστηρίζω ftth

οσο πιο μεγαλη ταχυτητα  πας τοσο πιο πολυ ζοριζεις την γραμμη.και εννοειται η καλωδιωση σου πρεπει να ειναι πενα

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf&ved=2ahUKEwjSurCRkNmAAxWvXvEDHV97Bk4QFnoECBEQAQ&usg=AOvVaw3vs4cBzLFa0Bb0OxlDl0tK

Στις 12/8/2023 στις 11:52 ΠΜ, e1995kati είπε

αξίζει αυτού του είδους η αναβάθμιση

καλησπερα

σε πολύ γενικές γραμμές, ναι, υποθέτοντας πως στην ΝΟVA δίνεις 29,9 τώρα. Βάλε στο ζύγι το αν κ πόσο συχνά έχεις θέμα με την 100αρα κλπ. Κ γω είχα ΝΟΒΑ μέχρι πρόσφατα κ έφυγα γιατί ως nova-wind άρχισε τις διακοπές κ τ αδύναμα σήματα, αργό συντονισμό κ "τα πήρα".

από την άλλη, αν δεν το χρειάζεσαι κ υπερκαλύπτεσαι με το 100αρι, κράτα κ παίξε 5ευρώ το μήνα tzoker, lotto (κ αν σου κάτσει?), ή δίνε τα στον τυπά στα φανάρια να πιάσουν τόπο

On 13/08/2023 at 16:46, Kthulhou said:

καλησπερα

σε πολύ γενικές γραμμές, ναι, υποθέτοντας πως στην ΝΟVA δίνεις 29,9 τώρα. Βάλε στο ζύγι το αν κ πόσο συχνά έχεις θέμα με την 100αρα κλπ. Κ γω είχα ΝΟΒΑ μέχρι πρόσφατα κ έφυγα γιατί ως nova-wind άρχισε τις διακοπές κ τ αδύναμα σήματα, αργό συντονισμό κ "τα πήρα".

από την άλλη, αν δεν το χρειάζεσαι κ υπερκαλύπτεσαι με το 100αρι, κράτα κ παίξε 5ευρώ το μήνα tzoker, lotto (κ αν σου κάτσει?), ή δίνε τα στον τυπά στα φανάρια να πιάσουν τόπο

αν εχεις vdsl ο χαλκος ειναι παντα του οτε και η πορτα στο Kv ειναι του παροχου που εχει το Kv. αν αλλαξεις παροχο συνηθως ολα μενουν ταιδια οποτε και το προβλημα μεταφερετε στον νεο παροχο εκτος αν ειναι θεμα cpe. πολλες φορες βεβαια δεν ειναι θεμα cpe οτι ειναι προβληματικο αλλα απλα καποιο μπορει να παιζει πιο καλα σε χαλια γραμμες απο αλλο.

ακομα και στο adsl ειχα πετυχει πολυ κοσμο να εχει θεματα στον χαλκο και να πηγαινει σε αλλο παροχο και το προβλημα μεταφεροταν.εκει απλα θα πρεπε να ειχαν ζητησει νεα γραμμη αλλα θα πληρωναν παραπανω τελη ενεργοποιησης.

Στις 15/8/2023 στις 3:11 ΠΜ, poulinos είπε

αν εχεις vdsl ο χαλκος ειναι παντα του οτε

Νέα Πολιτεία, Εύοσμος, όλα σκάφτηκαν πριν 5-6 χρόνια κ είναι της vodafone ! k ta Kv επίσης. Προφανώς μοιράζονται τα έξοδα. Προς Ηλιούπολη (λίγο πιο ανατολικά μας δήμος) είναι της WIND (τότε ήταν wind). Πλέον με ΙΝΑLAN είμαι ως τώρα ΟΚ, ffth 1GBps ,αλλά ακόμα είναι νωρίς , στον μήνα....  έχω άλλους 23 να δω τι κ πως

35 minutes ago, Kthulhou said:

Νέα Πολιτεία, Εύοσμος, όλα σκάφτηκαν πριν 5-6 χρόνια κ είναι της vodafone ! k ta Kv επίσης. Προφανώς μοιράζονται τα έξοδα. Προς Ηλιούπολη (λίγο πιο ανατολικά μας δήμος) είναι της WIND (τότε ήταν wind). Πλέον με ΙΝΑLAN είμαι ως τώρα ΟΚ, ffth 1GBps ,αλλά ακόμα είναι νωρίς , στον μήνα....  έχω άλλους 23 να δω τι κ πως

το kv ειναι της vodafone. ο χαλκος ειναι παλι του οτε.απο το kv της voda υπαρχει ζευκτικο καλωδιο μεχρι το παλιο καφαο του οτε.μετα ειναι το παλιο καλωδιο του οτε μεχρι το σπιτι σου.εξαιρεση ειναι το ftth που η οπτικη ινα ανηκει σε αυτον που βαζει το kv. στο adsl,vdsl(ειτε kv,ειτε αστικο κεντρο) ο χαλκος ειναι του Π-οτε

με ftth δυσκολο να μην εισαι καλα.και ειναι πιο ευκολη η διαχειριση της βλαβης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...