eidikos33 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Καλημέρα πήγα να αλλάξω sim σε nano και μου ζήτησαν 8 ευρώ ενώ έχω συμβόλαιο 20 χρόνια στην κοσμοτε Τι φάση? Τι μπορώ να κάνω να αποφύγω τις τζάμπα χρεώσεις
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Καλημέρα πήγα να αλλάξω sim σε nano και μου ζήτησαν 8 ευρώ ενώ έχω συμβόλαιο 20 χρόνια στην κοσμοτε Τι φάση? Τι μπορώ να κάνω να αποφύγω τις τζάμπα χρεώσεις Το 20 ετων συμβόλαιο λεει για δωρεάν αλλαγή σιμ; Μπορείς παντα να την κοψεις την σιμ μονος σου.
eidikos33 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το 20 ετων συμβόλαιο λεει για δωρεάν αλλαγή σιμ; Μπορείς παντα να την κοψεις την σιμ μονος σου. Εμένα μου είπαν ότι δεν γίνεται,μπορώ να το δοκιμάσω;
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Εμένα μου είπαν ότι δεν γίνεται,μπορώ να το δοκιμάσω; ρισκάρεις,κατά 99% θα καταλήξεις να πληρώσεις τα 8€. 1
koutsis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 1 hour ago, eidikos33 said: Καλημέρα πήγα να αλλάξω sim σε nano και μου ζήτησαν 8 ευρώ ενώ έχω συμβόλαιο 20 χρόνια στην κοσμοτε Τι φάση? Τι μπορώ να κάνω να αποφύγω τις τζάμπα χρεώσεις Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Θα πληρώσεις, εκτός αν δοκιμάσεις να την κόψεις μόνος σου που κατά 90% θα καταστραφεί.
samsunglife Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Αν έχεις κάποια άλλη nano sim για οδηγό μπορεί να τα καταφέρεις με ένα κοπίδι. Έτσι έκοψα τη sim της γυναίκας μου εδώ και 5 χρόνια και δουλεύει μια χαρά!
mphxths Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Υπαρχουν καποιες παλιες sim , που το τσιπακι ειναι σε τετοιο σημειο που δεν γινεται να κοπει. Απλα πληρωνεις τα 8 ευρω... αν ειναι δυνατον δηλ να συζηταμε για 8 ευρω που θα τα δωσεις μια φορα και μετα στα @@ σου. Παιρνεις μετα και τα "πλαισιακια" αν θες να ανεβεις σε micro/mini και τα εχεις να καθονται σε ενα συρταρι και δεν ξανα-ασχολεισαι με το θεμα αυτο.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 την σιμ αυτή πόσα χρόνια την έχεις; αν ειναι 20ετίας σίγουρα δεν θα πιάνει ουτε 5G και αμφιβάλλω αν θα βλέπει και 4G δίκτυα αναλόγως το μοντέλο (εκτός κ αν έχεις ήδη άλλη συσκευή που πιάνει) Μην το σκέφτεσαι καν και άλλαξε την σιμ, ούτε να προσπαθήσεις να την κόψεις. Μια στραβή να γίνει και δεν κοπεί σωστά μπορεί να σου προκαλέσει πρόβλημα στα ποδαράκια της πλακέτας και να βρεις μεγαλύτερο μπελά. Για 8€ μην πληρώσεις αλλαγή πλακέτας κινητού μετά γιατί φυσικά δεν την καλύπτει ο κατασκευαστής, μιας και σου λέει οτι δέχεται nano sim, όχι ό,τι νάναι. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Στις 12/8/2023 στις 11:38 ΠΜ, eidikos33 είπε Καλημέρα πήγα να αλλάξω sim σε nano και μου ζήτησαν 8 ευρώ ενώ έχω συμβόλαιο 20 χρόνια στην κοσμοτε Τι φάση? Τι μπορώ να κάνω να αποφύγω τις τζάμπα χρεώσεις Γραφει καπου στους ορους του συμβολαιου σου για δωρεαν αντικαταστασεις σιμ? Προκειται ουτως η αλλως για εξτρα χρεωσιμη υπηρεσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα