Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το wifi!

SIKATOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδια. Αγορασα προχθες μια 845 55άρα. Αρνειται πεισματικα την συνδεση με το wifi! Oταν το βαζω με παει σε εξοικονομηση ενεργειας και αφου το επιλεξω και λεω ναι δεν μου το ανοιγει! Την συνδεσα μεσω ethernet αλλα το θελω για το vodafone tv. Eχει κανεις καμμια ιδεα τι γινεται??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 12/8/2023 στις 8:25 ΠΜ, SIKATOS είπε

Καλημερα παιδια. Αγορασα προχθες μια 845 55άρα. Αρνειται πεισματικα την συνδεση με το wifi! Oταν το βαζω με παει σε εξοικονομηση ενεργειας και αφου το επιλεξω και λεω ναι δεν μου το ανοιγει! Την συνδεσα μεσω ethernet αλλα το θελω για το vodafone tv. Eχει κανεις καμμια ιδεα τι γινεται??

Δοκίμασε με όποια σειρά θες:

-Επανεκκίνηση στο router

-Αναβάθμιση στο λογισμικό της τηλεόρασης, αν δεν έχεις κάνει ακόμη

-Hard reset tv/router

-Άλλαξε κανάλι εκπομπής στο router

-Βάλε καρφωτά DNS και IP στη τηλεόραση

Αναβαθμιση στο λογισμικο εκανε μεσω ethernet. Ta υπολοιπα δεν τα δοκιμασα. Θα τα δω σημερα μετα την δουλεια. Παντως ειναι καπως το μενου της. Η Προηγουμενη tv που ειχα ηταν μια lg 8200 nano. Kαμμια σχεση η μια με την αλλη απο θεμα εικονας -πολυ καλυτερη η tcl εννοω- αλλα το μενου της ειναι καπως! Στην αρχη μου εμφανισε κανινικα το game master μετα χαθηκε στα καλα καθουμενα εχθες επανηλθε παλι! Ισως φταιω και εγω που δεν την ξερω ακομα καλα! Σε ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια. θα σου πω συντομα για τα αποτελεσματα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 14/8/2023 στις 1:34 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε

Δοκίμασε με όποια σειρά θες:

-Επανεκκίνηση στο router

-Αναβάθμιση στο λογισμικό της τηλεόρασης, αν δεν έχεις κάνει ακόμη

-Hard reset tv/router

-Άλλαξε κανάλι εκπομπής στο router

-Βάλε καρφωτά DNS και IP στη τηλεόραση

Kαλημερα φιλε! Λοιπον επανερχομαι. Δοκιμασα τα παντα στο τελος πηρα την τεχνικη υποστηριξη του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ. Μετα απο καποιες ανουσιες ρυθμισεις καταληξαμε οτι πρεπει να παρουν την τηλεοραση για ελεγχο!! Το αρνηθηκα και κανω την δουλεια μου με ενα σπλιτερ ethernet. H αληθεια ειναι πως απογοητευτικα λιγο αλλα οκ. Ελπιζω να μην συμβει τιποτα αλλο γιατι την βλεπω να παιρνει ποδι. Κατα τα αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος στο θεμα εικονας 

Κρίμα που που δεν δούλεψε κάτι απ' αυτά. Κι εγώ λίγα πράγματα ξέρω... Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου, για να σε βοηθήσω. Ίσως να είναι και θέμα τηλεόρασης. Αλλά, αν είναι δύσκολο να μείνεις χωρίς αυτήν κάποιες ημέρες, τότε δούλεψέ τη με ethernet. Με τη Vodafone tv τι κάνεις; 

Την εχω συνδεσει κανονικα με το σπλιτερ για την vodafone! Εν τω μεταξυ δεν μπορω να βρω κατι στο yutube επειδη μαλλον ειναι καινουργιο μοντελο, ολα τα βιντεο ειναι για το 735 635 835! 

δοκίμασε απο το ρουτερ να "χαλαρώσεις" το κλείδωμα.

αν ειναι σε WPA2 βάλτο WPA σκέτο και δοκίμασε πάλι.

Επίσης, αν κάνεις hotspot κάποιο κινητό μπορεί να συνδεθεί εκει πέρα;

Γενικότερα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να συνδεθείς και σε άλλα δίκτυα, αν δεν μπαίνει σε κανένα έχει πρόβλημα η τηλεόραση, αλλιώς μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα με το ρουτερακι που έχεις.

12 λεπτά πριν, SIKATOS είπε

Την εχω συνδεσει κανονικα με το σπλιτερ για την vodafone! Εν τω μεταξυ δεν μπορω να βρω κατι στο yutube επειδη μαλλον ειναι καινουργιο μοντελο, ολα τα βιντεο ειναι για το 735 635 835! 

Τουλάχιστον, κάνεις τη δουλειά σου. 

Γεια δες και τις προτάσεις τού Χρηστάρα. :)

11 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

δοκίμασε απο το ρουτερ να "χαλαρώσεις" το κλείδωμα.

αν ειναι σε WPA2 βάλτο WPA σκέτο και δοκίμασε πάλι.

Επίσης, αν κάνεις hotspot κάποιο κινητό μπορεί να συνδεθεί εκει πέρα;

Γενικότερα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να συνδεθείς και σε άλλα δίκτυα, αν δεν μπαίνει σε κανένα έχει πρόβλημα η τηλεόραση, αλλιώς μπορεί να υπάρχει ασυμβατότητα με το ρουτερακι που έχεις.

To ρουτερ το εχω ψαξει πολυ καλα,τα εκανα ολα αυτα, αυτο με το hotspot δεν το εχω δοκιμασει δεν το σκεφτηκα καν ειναι αληθεια. Αλλα παλι τι να δοκιμασω απο την στιγμη που δεν ανοιγει το wifi και δεν βλεπω κανενα δικτυο! Δεν εχω θεμα οτι δεν βλεπω το δικο μου μονο! Δεν μπορω να το ενεργοποιησω καν

Μόλις τώρα, SIKATOS είπε

To ρουτερ το εχω ψαξει πολυ καλα,τα εκανα ολα αυτα, αυτο με το hotspot δεν το εχω δοκιμασει δεν το σκεφτηκα καν ειναι αληθεια. Αλλα παλι τι να δοκιμασω απο την στιγμη που δεν ανοιγει το wifi και δεν βλεπω κανενα δικτυο! Δεν εχω θεμα οτι δεν βλεπω το δικο μου μονο! Δεν μπορω να το ενεργοποιησω καν

α

οπότε έχει πρόβλημα η τηλεόραση φίλτατε.

Δοκίμασε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην τηλεόραση, που δε νομίζω οτι θα αλλάξει κάτι.

Αν δεν, μιλας με κώτσο να έρθουν να την παραλάβουν η να την πας εσυ.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε

α

οπότε έχει πρόβλημα η τηλεόραση φίλτατε.

Δοκίμασε και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στην τηλεόραση, που δε νομίζω οτι θα αλλάξει κάτι.

Αν δεν, μιλας με κώτσο να έρθουν να την παραλάβουν η να την πας εσυ.

Πρεπει να εχω κανει καμμια 20αρια φορες επαναφορα! Μου το προτειναν να την παρουν αλλα δεν θελω! Κανω την δουλεια και ετσι μια χαρα με το ethernet αλλα να ειναι το γαμωτο καινουργια τηλεοραση 1000+145 η πενταετη εγγυηση δεν ειναι και λιγα! Με 100 ευρω ακομα επαιρνα lg c2 55 oled

3 λεπτά πριν, SIKATOS είπε

Πρεπει να εχω κανει καμμια 20αρια φορες επαναφορα! Μου το προτειναν να την παρουν αλλα δεν θελω! Κανω την δουλεια και ετσι μια χαρα με το ethernet αλλα να ειναι το γαμωτο καινουργια τηλεοραση 1000+145 η πενταετη εγγυηση δεν ειναι και λιγα! Με 100 ευρω ακομα επαιρνα lg c2 55 oled

γιατί δε ζητάς αντικατάσταση τηλεόρασης;

• Like 1

2 λεπτά πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε

γιατί δε ζητάς αντικατάσταση τηλεόρασης;

Δεν το σκεφτηκα καν αυτο ειναι αληθεια! Απο την αλλη σκεφτομαι μηπως την παρουν την ανοιξουν και φερουν πισω την ιδια! Και να μεινω και χωρις τηλεοραση κανενα Μηνα

4 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

εφοσον ειναι στις πρώτες 7 μέρες απο την αγορά, υπάρχει το DOA, την πας πισω και παίρνεις άλλη.

Ωωω! Δεν το ηξερα καν θα τους παρω τηλ απο Δευτερα σιγουρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...