Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λόγω δουλειάς θα χρειαστεί να περάσω πολλεεεες ώρες στον υπολογιστή και δεν είμαι μαθημενος καθόλου μου είναι αφόρητο, πόνοι και μουδιάσματα στα πόδια, στην πλάτη πιο πολύ, στη μέση. Είναι και επαναλαμβανόμενο αυτό που κάνω και νομίζω πως τρελαίνομαι από κάποιο σημείο και μετά. Σήμερα κάθισα από τις 10 το πρωί μέχρι 3 και κάτι ξημερώματα. Κάνω πολύ μικρά διαλείμματα γιατί δεν μπορώ να ηρεμήσω αν ξέρω ότι δεν έχω τελειώσει κάτι. Θα πάρει καιρό όμως, σίγουρα 20 μέρες +,  και αναρωτιέμαι πώς να κάνω το γραφείο πιο υποφερτό ή να μην τρελαθώ, πείτε ιδέες 

Επεξ/σία από paoke9
Δημοσ.

Η σωστή στάση σώματος είναι το νούμερο ένα.

Κατάλληλο ύψος γραφείου και εργονομική (σοβαρή) καρέκλα είναι αυτά που θες σίγουρα για αρχή.

Στην καρέκλα θα πρέπει να επενδύσεις χρήματα αλλά και χρόνο για αναζήτηση της καταλληλότερης, αν θες να ελπίζεις σε κάτι σχεδόν εντελώς ξεκούραστο.

Δυστυχώς φθηνή και σοβαρή καρέκλα κάτω από 300€ δεν θα βρεις (μπορεί να λέω και λίγα) και να θυμάσαι ότι δεν κάνουν όλες οι καρέκλες για όλους οπότε χρειάζεται προσωπική δοκιμή.

Ο σωματότυπος, τα κιλά, το ύψος επηρεάζουν διαφορετικά τον καθένα.

Αν δεν θες να ξοδέψεις χρήματα, ψάχνεις να βρεις πατέντες που θα σε βοηθήσουν να κάθεσαι πιο ξεκούραστα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση ; Γραφείο σπιτιού μιλάμε η έχεις πρόσβαση σε εταιρικό γραφείο / χώρο ;

αν δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση δεν θα επένδυα σε κάτι ιδιαίτερο για 20 μέρες υπόθεση. 

Δημοσ.
On 12/08/2023 at 03:46, paoke9 said:

Κάνω πολύ μικρά διαλείμματα γιατί δεν μπορώ να ηρεμήσω αν ξέρω ότι δεν έχω τελειώσει κάτι. 

με αυτο που κανεις απλα θα καταφερεις το αναποδο.το διαλειμμα το κανεις για να χαλαρωσει σωμα μυαλο κτλ.το να μην κανεις διαλειμμα ,να μην τρως κτλ το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις πιο αργα την δουλεια σου διοτι θα ασχολεισαι με τα α.πειναω β.ποναω η.διψαω δ.με την ελλειψη υπνου και αλλα τοσα. ΕΙΔΙΚΑ οταν δεν εχεις μαθει να εισαι στην πρεσσα συνεχεια. θα κανεις λαθη κτλ. μην γραφω κατεβατα

Δημοσ.

Πάρε μια σοβαρή καρέκλα όπως ειπώθηκε.

Κάνε συχνά διαλείμματα και περπάτα ώστε να ξεπιάνεται η μέση.

Τρίτον, βάλε σε μια τάξη το μυαλό σου και τις συνήθειες σου. Από την περιγραφή που κάνεις βλέπω ότι ήδη έχεις μια κακή προδιάθεση για την αντιμετώπιση της όλης κατάστασης και με κάποιες επιλογές κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Βρες τρόπο να διαχειριστείς και το άγχος γιατί με αυτό κάνεις πιο πολλά λάθη

Δημοσ.

Μην κάνεις πολλά μικρά διαλείμματα, κάνε 2-3 μεγάλα διάρκειας τουλάχιστον 20 λεπτά το καθένα και βγες να περπατήσεις. Και βοηθάει την κυκλοφορία στο σώμα και την σκέψη για να δεις τι θα γράψεις μετά.

Δημοσ.

Καλή στάση άνετη καρέκλα οθόνη ψηλά στο ύψος ματιών. 

Πιασίματα μουδιάσματα πόνοι κλπ δείχνουν ίσως και κάποια προβλήματα ορθοπεδικά και έλλειψη γυμναστικής 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...