npil Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 καλησπερα παιδια εχω παρει την οθονη Asus VA27AQSB IPS Monitor 27" QHD 2560x1440 και θα ηθελα τη γνωμη σας αν εχει εντονο ips glow. απο τα πλαγια που την βλεπω σε σκοτεινο δωματιο. παραθετω φωτογραφιες για να μου πειτε την αποψη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Αν κατά τη χρήση, δεν σε ενοχλεί, τότε δεν υπάρχει θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Bleeding θα το έλεγα αυτό. Η πρώτη μου TFT το 2005 που είχε IPS panel, μια Dell 2005FPW, είχε απαίσιο bleed σε όλες τις γωνιές. To be honest όμως, πέρα από μαύρο background δε το έβλεπα και τη χάρηκα μια 10ετια χωρίς θέμα. Απλά φροντίζεις το background των windows να μην είναι πολύ σκούρο και το ξεχνάς. Είναι ψυχολογικό εντελώς. Αν όμως σε ενοχλεί τόσο, πήγαινε σε VA αλλιώς θα πρέπει να την αλλάξεις και....5 φορές πχ μέχρι να σου κάτσει μια καλουτσικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npil Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 20/8/2023 στις 11:45 ΠΜ, Thrylos7 είπε Bleeding θα το έλεγα αυτό. Η πρώτη μου TFT το 2005 που είχε IPS panel, μια Dell 2005FPW, είχε απαίσιο bleed σε όλες τις γωνιές. To be honest όμως, πέρα από μαύρο background δε το έβλεπα και τη χάρηκα μια 10ετια χωρίς θέμα. Απλά φροντίζεις το background των windows να μην είναι πολύ σκούρο και το ξεχνάς. Είναι ψυχολογικό εντελώς. Αν όμως σε ενοχλεί τόσο, πήγαινε σε VA αλλιώς θα πρέπει να την αλλάξεις και....5 φορές πχ μέχρι να σου κάτσει μια καλουτσικη δεν ενοχλεί καθόλου κατά την χρήση μόνο όταν είναι χωρίς σήμα του dp φαίνεται έτσι.κατα τα άλλα η οθόνη είναι πολύ καλή στα χρώματα. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2023 από npil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα