dimitrisg77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Και δέκα χιλιάδες να ζητάνε άμα πληρώνει η ασφάλεια τι σε νοιάζει;άμα δεν πληρώνει η ασφάλεια δεν ρώτησες μάστορα πόσο θα πάει πριν το αφήσεις ;η το έπαιξες μπρουκλης το άφησες και έφυγες;πολλά κενά η ιστορία φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 25 λεπτά πριν, StavrosD είπε Κάτι δεν μου δένει. Ο μάστορας λειτουργεί νόμιμα ή έχει "μαύρο" συνεργείο; Ο μάστορας πήρε πρωτοβουλία να αλλάξει εξαρτήματα αξίας χιλιάδων ευρώ χωρίς να ρωτήσει; Ναι εσύ στον μάστορα κόλλησες. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 1 hour ago, agnostos13 said: Ο ΑΚ αναφέρεται σε σύμβαση. Εδώ δεν υπάρχει ούτε καν η προσφορά, πόσω μάλλον υπογρεγραμμένη σύμβαση που να ορίζει τρόπο πληρωμής και ρήτρες αθέτησης πληρωμής (με παρακράτηση η κατάσχεση του οχήματος). Όλα είναι αυθαίρετα όπως μας τα γράφει ο TS (αν η ιστορία του έχει δόση αλήθειας βέβαια και δεν είναι υποθετική για να γίνει κουβέντα). Φυσικά και σύμβαση να υπήρχε πάλι θα υπήρχαν περιθώρια αμφισβήτησης στα δικαστήρια. Σε αυτή τη περίπτωση, αν ήμουν το συνεργείο, θα του έβγαζα ότι του έφτιαξα και θα του έδινα το αμάξι με τα σκάρτα ανταλλακτικά στα χέρια χρεώνοντας του τα εργατικά (αν ήταν φανοποιείο δεν θα τη γλίτωνε με τίποτα αφού φωτογραφία πριν και μετά για ένα τρακαρισμένο τα λέει όλα). Αν στο δικαστήριο ισχυριστεί πως δεν ήθελε να γίνει η δουλειά, εγώ θα ισχυριζόμουν το αντίθετο. Στην καλύτερη θα το πάρει λυμένο με τα χαλασμένα εξαρτήματα στο χέρι και με γερανό το συντομότερο ενώ εγώ θα του χρέωνα ένα 100άρι την κάθε μέρα παραμονής στον δικό μου χώρο. Αν δε είχε αντίρρηση και γι αυτό, θα το έβγαζα στο δρόμο κι ότι προκύψει, ας κόψει τον λαιμό του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 13 ώρες πριν, Marinos18 είπε Τι μπορω να κανω? Nα μην εξαφανίζεσαι όταν ανοίγεις κάποιο θέμα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos241 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Just now, Nabuko said: Nα μην εξαφανίζεσαι όταν ανοίγεις κάποιο θέμα Είδα τίτλο, πάτησα απευθείας. Ότι καλύτερο από clickbait 😂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 15 λεπτά πριν, spectaculator είπε Σε αυτή τη περίπτωση, αν ήμουν το συνεργείο, θα του έβγαζα ότι του έφτιαξα και θα του έδινα το αμάξι με τα σκάρτα ανταλλακτικά στα χέρια χρεώνοντας του τα εργατικά (αν ήταν φανοποιείο δεν θα τη γλίτωνε με τίποτα αφού φωτογραφία πριν και μετά για ένα τρακαρισμένο τα λέει όλα). Αν στο δικαστήριο ισχυριστεί πως δεν ήθελε να γίνει η δουλειά, εγώ θα ισχυριζόμουν το αντίθετο. Στην καλύτερη θα το πάρει λυμένο με τα χαλασμένα εξαρτήματα στο χέρι και με γερανό το συντομότερο ενώ εγώ θα του χρέωνα ένα 100άρι την κάθε μέρα παραμονής στον δικό μου χώρο. Αν δε είχε αντίρρηση και γι αυτό, θα το έβγαζα στο δρόμο κι ότι προκύψει, ας κόψει τον λαιμό του. Προφανώς και εσύ μπορείς να κάνεις οτι θέλεις αλλά ποιός θα δικαιωθεί στο τέλος είναι το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, spectaculator είπε Επίσης, ο TS καλύτερα να διαβάσει το άρθρο 695 του Αστικού Κώδικα περί Νομίμου Ενέχυρου του Εργολάβου. Το συνεργείο, αν δεν πληρώσεις μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα μπορεί να προβεί σε επίσχεση του οχήματος. Ας κάνει καμιά στραβή και θα βρεθεί χωρίς αμάξι και στη φυλακή. Πες τα γιατι εδω νομίζουν οτι θα μπουκαρουν στα συνεργεια και θα πάρουν τα αυτοκίνητα χωρις να πληρώσουν, ειναι νεα λογική του Έλληνα αυτή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, Apostol. είπε Το θεμα μπορεί να είναι τρολ, αλλα απο την άλλη εχει και μεγάλη σοβαρότητα σε σχέση με τις απόψεις κάποιων περι μη πληρωμής και δήθεν παρακράτηση περιουσιακών στοιχείων απο πλευράς συνεργείων και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες. Τωρα αν ο ts εκανε λαθος συννενόηση ή κατάλαβε λάθος ή τρολαρει οκ δεν με αφορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Μου αρέσει που γράφετε κείμενα ολόκληρα και απαντάτε ο ένας στον άλλον ενώ ο Μαρίνος ρίχνει βουτιές στην θάλασσα 😋 Αμφιβάλλω αν έχει καν αυτοκίνητο 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 59 minutes ago, Nabuko said: Nα μην εξαφανίζεσαι όταν ανοίγεις κάποιο θέμα ααααχαχαχααχαχαχαχαχαχχα εκλαψα !!!!! πραγματικα ομως και εγω αυτο το λατρευω που γραφουν μια σελιδα ερωτημα και μετα γεια σας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Παιζει να διαβασε τις αρχικες απαντησεις, να πηγε να παρει το αμαξι με τον τσαμπουκά, και να τρώει ακόμα ξύλο! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 καλο σκ σε ολους.πηγαιντε για μπανιο. nothing to see here 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις