sintalkas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Παιδιά έχω πάρει την τοσιμπα 2032bg κάπως έτσι στις 32 ίντσες και κάθε φορά που την ανοίγω με πέτα στο hdmi και μου κλείνει το wifi,την έκανα reset και λόγω ότι με πέτα με το που ανοίγει στο hdmi δεν μπορώ να κάνω σεταρισμα με τίποτα στο αντροιντ σας έχουν βγάλει θέμα παρόμοιο οι τηλεοράσεις τοσιμπα αντροιντ
Conan2046 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Καλημέρα, το έλυσες το θέμα σου; Πριν λίγες μέρες πήρα μια Toshiba 65άρα με android tv (αυτή εδώ; https://www.germanos.gr/product/televisions/top-technologies/smart-tvs/toshiba-65qa5d63dg-65-qled-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20420532&fname=&fvalue=), ήθελα android tv για να αποφύγω τα πολλάπλά τηλεχειριστήρια και μενού και συγχρόνως να έχω την άνεση να κατεβάσω ότι εφαρμογές θέλω. Δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα ως τώρα, δεν ξέρω αν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημα πάντως αν αφήσω το usb πάνω της όταν την ανοίγω μου ανοίγει αυτόματα τον file manager και βλέπω τα αρχεία οπότε πατάω απλώς το menu και με βγάζει στην αρχική οθόνη. Έχεις δοκιμάσει να αποσυνδέσεις το hdmi να δεις τι συμβαίνει;
sintalkas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Μα δεν έχω τίποτα πάνω στις hdmi απλά κόλλα συνέχεια και με πέτα στην είσοδο hdmi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα