bananasplit Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα! πήρα έναν απορροφητήρα σήμερα. τον τοποθέτησα και είδα το εξής. το ένα μοτέρ τραβάει και το άλλο σπρώχνει. επίσης ζεσταίνεται λίγο. έχουμε ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; στον προηγούμενο, όπως και στον άλλο που έχω, και τα δυο ρουφάνε.
nickol-us Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Προσωπικά δεν έχω δει απορροφητήρα να βγάζει αντί να ρουφάει. Αν όντως συμβαίνει, προσωπικά θα το θεωρούσα κατασκευαστικό ελάττωμα και θα επικοινωνούσα με το κατάστημα αγοράς. Απλά για να σιγουρευτείς ότι δεν ξεγελιέσαι, κάνε δοκιμή με ένα χαρτί για να σιγουρευτείς ότι όντως βγάζει
bananasplit Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) αυτό έκανα. από τη μια το κολλάει, από την άλλη το σπρώχνει κάτω. με έχει μπερδέψει. θα τους πάρω τηλέφωνο το πρωί. κι εγώ ελάττωμα το βλέπω..κι επειδή μου έκανε τρομερή εντύπωση είπα να ρωτήσω.. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από bananasplit
Klausx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 26 λεπτά πριν, bananasplit είπε Καλησπέρα! πήρα έναν απορροφητήρα σήμερα. τον τοποθέτησα και είδα το εξής. το ένα μοτέρ τραβάει και το άλλο σπρώχνει. επίσης ζεσταίνεται λίγο. έχουμε ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; στον προηγούμενο, όπως και στον άλλο που έχω, και τα δυο ρουφάνε. Τι απορροφητήρα πήρες;
bananasplit Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) αυτόν. ήθελα κάτι οικονομικό και άμεσο για το εξοχικό. εν τω μεταξύ επειδή τον φτιάχνει η pyramis φανταζόμουν πως θα λειτουργούσε ανεκτά. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2023 από bananasplit
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Λογικά έχουν βάλει ανάποδα κάποια συνδεσμολογία ή και ολόκληρο το μοτέρ. Αν πιάνουν τα χέρια σου και ψήνεσαι να χάσεις την εγγύηση μπορείς να το ανοίξεις να δεις τι παίζει. Αν όχι, τους παίρνεις τηλέφωνο να τους πεις το πρόβλημα
bananasplit Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 αυτό φαντάστηκα κι εγώ, αλλά ήθελα να ρωτήσω. μάλλον ανάποδα το έχουν. Γι αυτό και ζεσταίνεται. τα χέρια μου πιάνουν. θα κοιτάξω το πρωί. ίσως το πάω πίσω, ίσως το ανοίξω. ευχαριστώ πάρα πολύ όπως και να έχει. γιατί κάπου λες : είναι δυνατόν να έχει παιχτεί τέτοια μαλακία;;
greekfragma Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 60ευρω απορροφητήρας έχει και το αντίστοιχο quality control
bananasplit Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 εντάξει, έχω πάρει απορροφητήρες στα τόσα χρόνια που ήταν αστέρια, παρότι φτηνοί. επίσης, κάτι που υπέγραφε η pyramis, δε θα περίμενα πως θα ήταν τόσο προβληματικό. (ας πούμε, θα περίμενα μειωμένη απόδοση. όχι ανάποδα τα μοτέρ). εν τω μεταξύ ήθελα και κάτι άμεσο, χωρίς να το χρυσοπληρώσω.. οπότε... μάλλον θα τον πάω πίσω το πρωί και θα ζητήσω πιστωτικό. ή θα πάρω κάτι καλύτερο. απλά, δεν έχουν άλλους ελεύθερους. οι περισσότεροι θέλουν ντουλάπι, κι εκεί δε μπορώ να βάλω..
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Αν έχει μπει κάτι ανάποδα είναι στιγμιαίο λάθος του υπαλλήλου/συναρμολογητή και είναι κάτι που φτιάχνεται εύκολα. Θα ανησυχούσα πολύ περισσότερο για την ποιότητα του μηχανήματος αν ερχόταν με μειωμένη απόδοση παρά από αυτό
vs_skg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Αν μπορέσεις να αλλάξεις τη συνδεσμολογία μόνος σου, πράγμα που αν δεν ανοίξει το μοτέρ δεν μπορούμε να ξέρουμε, θα πρότεινα να μην το πεις στο μαγαζί/κατασκευαστή, ώστε σε πιθανό μελλοντικό πρόβλημα να μην υπάρχει καταγραφή του αρχικού προβλήματος η/και της δικιάς σου επέμβασης, καθώς σχεδόν σίγουρα θα βγει εκτός εγγύησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα