Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε

Συμφωνώ οτι σε αυτό ειχε πρόβλημα... το θέμα ποιο είναι...η σαμσουνγκ προσπαθεί να βγάλει την μέγιστη απόδοση και ποιότητα σε μια φωτογραφία είτε ακίνητο αντικείμενο είτε κινητό... οπότε πλέον στην oneui6 σου δίνει την δυνατότητα να μειώσεις την απόδοση της φωτογραφίας αλλα να βγάλεις το παιδί σου φωτό που κινείται 

Το είδα. Πρακτικά βγάλανε το module από το goodlock και το βάλανε στην βασική εφαρμογή. Patching doesn't mean the camera works as it should. Για αυτό έφερα σαν παράδειγμα στην αρχή το poco f2 και αργότερα το pixel 7. Out of the box they snap the best photos without the user needing to delve into menus. 🤷🏻

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, logo15 είπε

Δεν μου λέει κάτι αυτό. Και 20.000 να βγάζει αν το παιδάκι σου μπροστά κουνιέται 9/10 θα είναι ένα blur.

Κάνω reviews για site του εξωτερικού. Αυτή την στιγμή έχω στα χέρια μου 2 συσκευές που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα.

Δίπλα δίπλα, το s23u με το pixel7p το δεύτερο κέρδιζει σε φωτογραφίες κατά πολύ. Όλες παγωμένες σαν dslr. Σε αντίθεση με το Σάμι που όλα ένα blur. 

Όταν διαβάσεις ότι έχουν περάσει και τα δύο από τα χέρια μου 

Τεσπά δεν έχει νόημα η κουβεντουλα. Φανμποις είστε και με γεια σας. Εγώ copium δεν θα κάνω ούτε θα μιλάω γλυκά. Το ίδιο και για μια συσκευουλα που η εταιρεία της προσπάθησε να σπρώξει λεφτά κάτω από το τραπέζι για επερχόμενο ριβιου.

:)

Επεξ/σία από PLHROPPP
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, logo15 said:

Im leaving the chat. Δεν ζει νόημα να προσπαθώ να εξηγώ ότι το Samsung που χρησοπληρωσατε έχει μάπα κάμερα. Huff your copium and whenever ur ready go out and touch grass. 

Το αστείο είναι ότι το λένε και στο community ότι η κάμερα είναι defective και μάλλον όχι από software μεριά αλλά hardware.

Αυτό με τα παιδιά η τα ζώα που κινούνται συνεχώς, που τα αποτυπώνει καθαρά ακόμα και σε φωτισμό εσωτερικού χώρου, είναι κάτι που μόνο στα iPhones και στα Pixels το βρίσκεις. Φυσικά αυτό γίνεται γιατί τα Pixels εντοπίζουν την κίνηση και το shutter speed τους φτάνει στον Θεό αυτόματα.

Όχι μόνο αυτό όμως. Αλλά και στις νυχτερινές του το 23 Ultra σε κάποια σενάρια είναι αρκετά κακό. Μέχρι πρόσφατα, ακόμα και μετά το update που υποτίθεται βελτίωνε τις κάμερες, στον νυχτερινό ουρανό έκανε banding (λωρίδες γραμμών) όπως επίσης σε δέντρα και σε κτίρια πολλές φορές κάνει πολύ smoothening. Αλλά γενικά τον ουρανό τον γ...σε! 

Έχει πολύ καλό HDR όμως, αλλά και πολύ καλό βίντεο που δεν έχουν τα περισσότερα Androids. 

Επεξ/σία από Waiss
Δημοσ.
22 ώρες πριν, logo15 είπε

Δεν μου λέει κάτι αυτό. Και 20.000 να βγάζει αν το παιδάκι σου μπροστά κουνιέται 9/10 θα είναι ένα blur.

Κάνω reviews για site του εξωτερικού. Αυτή την στιγμή έχω στα χέρια μου 2 συσκευές που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα.

Δίπλα δίπλα, το s23u με το pixel7p το δεύτερο κέρδιζει σε φωτογραφίες κατά πολύ. Όλες παγωμένες σαν dslr. Σε αντίθεση με το Σάμι που όλα ένα blur. 

Όταν διαβάσεις ότι έχουν περάσει και τα δύο από τα χέρια μου 

Τεσπά δεν έχει νόημα η κουβεντουλα. Φανμποις είστε και με γεια σας. Εγώ copium δεν θα κάνω ούτε θα μιλάω γλυκά. Το ίδιο και για μια συσκευουλα που η εταιρεία της προσπάθησε να σπρώξει λεφτά κάτω από το τραπέζι για επερχόμενο ριβιου.

"Αυτή την στιγμή έχω στα χέρια μου 2 συσκευές που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα". MKBHD has entered the chat. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...