nchatz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Το Slack, η δημοφιλής πλατφόρμα εταιρικής επικοινωνίας, ανακοίνωσε έναν σημαντικό επανασχεδιασμό που έχει ως στόχο να διευκολύνει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να διαχειρίζονται τις πληροφορίες και τα εργαλεία που σχετίζονται με την εργασία τους. Το νέο περιβάλλον εργασίας αντικατοπτρίζει σύμφωνα με την εταιρεία την εξέλιξη του Slack από εργαλείο συνεργασίας σε πλατφόρμα παραγωγικότητας, όπως εξήγησε στο TechCrunch ο επικεφαλής προϊόντος της εταιρείας, Noah Weiss. Ο επανασχεδιασμός βασίζεται στην ιδέα της συγκέντρωσης και απλοποίησης των πληροφοριών που χρειάζονται οι χρήστες για να κάνουν τη δουλειά τους. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν πλέον να βλέπουν όλα τα άμεσα μηνύματά τους σε ένα μέρος κάνοντας κλικ στο κουμπί DMs, αντί να κάνουν scroll σε μια μεγάλη λίστα συνομιλιών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να βλέπουν όλα τα μηνύματα που σχετίζονται με την εργασία τους στη σελίδα Activiy, χωρίς να χρειάζεται να τα αναζητήσουν. Οι χρήστες μπορούν να μαρκάρουν στοιχεία για να επιστρέψουν αργότερα και να τα ελέγχουν στη σελίδα Later, διευκολύνοντας την ιεράρχηση των εργασιών τους. Το κουμπί More δίνει πρόσβαση σε πίνακες, workflows και ενσωματωμένες επιχειρηματικές εφαρμογές, οι οποίες είναι μερικές από τις νέες λειτουργίες που έχει προσθέσει το Slack με την πάροδο του χρόνου. Οι λειτουργίες αυτές επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται έγγραφα, να αυτοματοποιούν workflows και να συνδέονται με άλλα εργαλεία εντός του Slack. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν αναζήτηση με το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού και να προσθέσουν ένα νέο μήνυμα, canva, σύσκεψη ή κανάλι από το κουμπί +. Ο Weiss δήλωσε επίσης ότι το Slack επιθυμεί να διασφαλίσει το μέλλον της πλατφόρμας με γνώμονα τη δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη, η οποία θα βοηθήσει τους χρήστες να βρουν και να συνοψίσουν τον αυξανόμενο όγκο πληροφοριών στην πλατφόρμα. Ανέφερε ακόμα ότι το Slack έχει γίνει ένα καταπληκτικό “αποθετήριο γνώσεων” που συνδυάζει συζητήσεις και εφαρμογές και ότι το generative AI θα επιτρέψει μια προσέγγιση μέσω συνομιλιών για το ξεκλείδωμα αυτής της γνώσης. Το νέο περιβάλλον του Slack θα κυκλοφορήσει σταδιακά, ανάλογα με τη συνδρομητική βαθμίδα του χρήστη. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaiadas4 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Ανέβηκα τώρα.Ωραια νέα για όλους εμάς τους Έλληνες εταιρικούς χρήστες.Ακομα και η σκλαβιά πλέον αναβαθμισμένη με την τεχνητή νοημοσύνη......🥵 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 να εφτιαχναν και τα docs του api και τι στο κοσμο. Πιο χαοτικα και απο των aws 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 1 hour ago, kaiadas4 said: Ανέβηκα τώρα.Ωραια νέα για όλους εμάς τους Έλληνες εταιρικούς χρήστες.Ακομα και η σκλαβιά πλέον αναβαθμισμένη με την τεχνητή νοημοσύνη......🥵 Spoiler Φτιάξε εσύ καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Μου αρέσει πολύ που δεν είναι άμεσα ευδιάκριτο το ποιος είναι online και ποιος όχι (το πράσινο κυκλάκι) και πρέπει να είσαι στα dms για να το δεις. Και μόνο γι αυτό 👍 από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RaNd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Χρησιμοποιούν ακομα Slack ? Μπράβο τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hariskap Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 9 hours ago, Xvipes said: Μου αρέσει πολύ που δεν είναι άμεσα ευδιάκριτο το ποιος είναι online και ποιος όχι (το πράσινο κυκλάκι) και πρέπει να είσαι στα dms για να το δεις. Και μόνο γι αυτό 👍 από εμένα. Υπάρχει εταιρία που ασχολείται για το ποιος είναι online? 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 9 ώρες πριν, RaNd είπε Χρησιμοποιούν ακομα Slack ? Μπράβο τους! Ποια σοβαρή εταιρία δεν δουλεύει slack; Όπου έχω δουλέψει Αγγλία slack έχουν όπως και στην τωρινή μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RaNd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Δεν ειναι θεμα σοβαροτητας ή μη προφανως, γιατι οι πιο σοβαρες και πιο μεγαλές εταιριες και οργανισμοι χρησιμοποιουν Teams. Η σε άλλες περιπτωσεις in-house/selfhosted συστηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 15 ώρες πριν, RaNd είπε Δεν ειναι θεμα σοβαροτητας ή μη προφανως, γιατι οι πιο σοβαρες και πιο μεγαλές εταιριες και οργανισμοι χρησιμοποιουν Teams. Η σε άλλες περιπτωσεις in-house/selfhosted συστηματα. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Παντού έχουν όλη τη γκάμα. Slack είναι το μέσο γενικότερης επικοινωνίας για ομάδες, κανάλια, δυνατότητα εύκολης αναζήτησης και άμεσης σύνδεσης με άτομα της εταιρίας και sharing απευθείας εργασιών ή άλλων (π.χ. Workflows). Η δική μου εταιρία έχει και Slack και teams και την δική της τεχνολογία και πλατφόρμα όλα μαζί αρμονικά δεμένα. Είναι πραγματικά σοβαρή εφαρμογή και δίνει τρελό μπουσταρισμα σε τι ποσότητα εργασίας σου επιτρέπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Εμείς δουλεύουμε το Teams και παρά τις γκρίνιες που ακούγονται λειτπυργει άψογα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 12/8/2023 στις 12:02 ΠΜ, Xvipes είπε Μου αρέσει πολύ που δεν είναι άμεσα ευδιάκριτο το ποιος είναι online και ποιος όχι (το πράσινο κυκλάκι) και πρέπει να είσαι στα dms για να το δεις. Και μόνο γι αυτό 👍 από εμένα. Γιατί είναι θετικό αυτό; Αν θες να μιλήσεις σε κάποιον θα πρέπει να κάνεις open dm και μετά ανάλογα με το αν είναι διαθέσιμος ή όχι να γυρίσεις πίσω στη λίστα των επαφών. Αν το εννοείς σε φάση να τσεκάρουν αν είσαι online, το πρόβλημα δεν είναι ούτε λύνεται με το slack... Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2023 από butters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα